zemuszemuszemuszemusne demek şekerler karaca öyle dandik bi marka değil ki üstelik çok pahalı ürünleri bizim burda alışveriş merkezi var avm içinde karaca var oraya gidince ilk iş karacaya girerim çok güzel şeyler var bende bi tencere takımı alıcam ordan gözüme kestirdim bi tane
AYY BİDE KULLANSAYDIKKK BİR YILDIR DOLAPDA ONLAR BANA BAKAR BEN ONLARA BAKARIM MELÜL MELÜLLLsenağlama
karacanın dandik marka olmadığına maalesef ki inanmıyorum ! özellikle çeliğine. porselenine lafım yok ama çelikleri dandik. bazı arkadaşlar dikkatli kullanmaktan bahsetmiş. bende öyle diyordum ama kullanmanın etkisi yok. hadi diyelim kulplarının yanması kullanım hatası kararması ne peki ? çelik kararır mı ? o kadar adi ki kararıyor işte... renk değiştiriyor içi. benim eşim esnaf ve yan mağaza karaca mağazası oranın sahibi ile karaca hakkında görüşünce adamın dediği karaca satıcısıyım ama evime asla almam olmuş. bizde dün karaca tüketici servisine tel açıp şikayette bulunduk bizi bi mağazaya yönlendirdiler ve elimizde ki ürünlerden 2 tanesini alıp fabrikaya yolladılar. bakalım nolacak. buarada pahalı ürünler kaliteli olacak diye bi mantık asla yok. hisarın tencere setini aldım 346 tl ye karacanınkini aldım 825 tlye. hisarda zerre sıkıntı yok ve adamlar tencerelere 100 yıl garanti veriyor. karacanın tencerelerinin garanti belgesi dahi yok. sadece düdüklüsünün var. oda komik bi rakam sadece 2 yıl alan arkadaşlara sözüm yok ama almayanlar bence düşünmeyin bile diyorum. başınız ağrır canınız sıkılır ileride benden tavsiye sizlere.
Bende almışım zamanında karaca nın çatalk bıçak takımını 2 yıldır kullanıyorum şu anlık bişey yok ama bana da öyle çok kaliteli gelmiyor karaca ürünleri bir daha almam ben daha iyisini alırım inşallah.
yaa kızlar bu tabakları tek tek kontrol ettiniz mi?kırık çizik flan çıkmasın:hulya:
ediliyor tabi cnm ben mağazada kontrol ettirmiştm bide eve gelnce kontrol ettm :)
CANIMCIM BEN ALDIM EV GÖTÜRDÜM ANNEM DEDİ Bİ BAK KIRIK OLMASIN DEDİ VE OLAN OLDU TAKIMIN SAĞLAM 10 TANE TABAĞI VARDI :roflol::roflol:yaa kızlar bu tabakları tek tek kontrol ettiniz mi?kırık çizik flan çıkmasın:hulya:
CANIMCIM BEN ALDIM EV GÖTÜRDÜM ANNEM DEDİ Bİ BAK KIRIK OLMASIN DEDİ VE OLAN OLDU TAKIMIN SAĞLAM 10 TANE TABAĞI VARDI :roflol::roflol:
HEMEN ALDIMIZ YERİ ARADIK BİDE KARACANIN KENDİ BAYİSİYDİ ALDIĞIMIZ DEDİLERKİ OLAMAZ FİLAN DEDİLER BABAM KAVGA ETTİ B,R SAATİN İÇİNDE EBN Mİ KIRDIM BU KADAR TABAĞI DEDİ KIRIK DEDİĞİM ÇATLAKDI ÇİZİKDİSONRA GETİRİN DEĞİŞTİRELİM DEDİLER BAK O ZAMANDAN ANLAMALIYMIŞIM BELKİDE
BABAMDA GELİN YENİSİNİ BIRAKIN DEDİ sırnaşık şeysırnaşık şey
GELDİLER YENİSİNİ BIRAKTILAR TEK TEK KONTROL ETTİM SAPLAMDI KAŞIK BIÇAKALRDA TENCEREDE ÖYLE SAĞLAMDI SEN BAKTINMI
yokyok kuşum aç bi bakk ya olmaz öle şeyyy güvenmeayyy korktum ben şimdi bide ben alalı 2 3 ay oldu hiç aklıma gelmedi güya paketlerini yıtmıyayım dedim bunu duycakmışım demek tühhhhhhhhhhh:1no2:
zaten açılmamış veriyorlar ama ürün giriş kısmında kolilere zarar verebiliyorlar, ben hiç üşenmeden yemek takımlarımı tencerelerimi önce mağazada açıp bakalım dedim kontrol edelm şmdi eve götürünce görürsem inanmazlar die mağazadaki adamlara açtırdım hepsini yerimseniben bişeyi yoktu, bide eve gelnce ben açtm :) kaşık çatak bıçak takımım sandıklıydı zaten onlara kolay baktım. sizde bakın kızlar bide sayın bazen eksik çıkıyor, bazen deseninde hata çıkıyor dikkatli olun :jeyyar:
biriciğim duy kuşum hemen aç bakalım bide say bu arada bende saymadım yahuu:uhm::uhm: bak bide eksiksee
hadi kızlar görüşmek üzere ben bakmaya gidiyomm çokta korkuyom yaaaasenağlamasenağlama
hadi kızlar görüşmek üzere ben bakmaya gidiyomm çokta korkuyom yaaaasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?