Merakla bekliyorum sonucunu..arkadaşlar bende burayı okuduktan sonra karabuğday yiyip fazlalıklardan kurtulayım dedim migrostan aldım.
3 gündür kaynar su döküp bulgur gibi demlendikten sonra yiyorum fakat tadı gerçekten çok kötü ki ben hayatımda yemek seçmiş birisi değilim. yoğurtla yedim olmadı baharat döktüm gene olmadı en güzeli elma-tarçın ikilisiyle hazırladığım tarif idi.
sabah etiform domates,zeytin,peynir,salatalıktan oluşan kahvaltı yiyorum çünkü, mümkün değil 3 öğün yiyemem.
öğle ve akşam yemeklerinde yiyorum ama zorladaha tartılmadım sonuçları yazarım inşallah çektiğim işkenceye değer
:2:
bende aldım yarın başlayacağım. beraber devam ettirelim kızlar. ben yoğurda koyup içine bir sivri biber ve nane döküp yedim gayet lezzetli idi.
Tamam ben uyarım inşaallah.
Sabah en fazla 1 dilim ekmekle yumurta domtes salatalık bir kahvaltı
Öğle ve akşam yoğurt-salata-haşlanmış tavuk gibi katıklarla karabuğday yapmayı planlıyordum.İyi mi?
Hergün buraya yazayım menülerimi 1 hafta deneyeyim
iyi olur haşlanmış tavuk ama ilk zamanlar sadece yoğurtlar yesek. ya da akşam değilde öğlen yesen tavuğu daha iyi olmazmı
olur herhangi bir fikrim yoktu.
tavuk ağır mı gelir diyorsun?
bende aldım yarın başlayacağım. beraber devam ettirelim kızlar. ben yoğurda koyup içine bir sivri biber ve nane döküp yedim gayet lezzetli idi.
yoğurt dışında hiçbir şey konulmayacakmışbende baharat falan atmıştım ama yasakmış
nane falan tuz asla olmazmış
Dün tüm gün dışarıdaydım başlayamadım yani.İnşaallah bugün başlıyorum.ilk 15 gün sadece karabuğdayı tavsiye ediyor Şeyda Coşkun, ben öyle yapacağım canım elmada yerim arada şu yeşil ekşilerden. sende yarın başlıyormusun kesin?
Diyet hali nasıl sende var mıbi internet sitesinde okudum ama şimdi hatırlamıyorum rus birisi yazmıştı neden baharat olmaz bilemiyorum yoğurt bile yağsız olacakmış ama ben takmıyorum çünkü yiyemem. bu diyet yılda 6 defadan(6x14gün) fazla da yapılmazmış benim daha bir hafta olmadı o yüzden tartılmadım. arada kaçamaklarım var mesela bugün pizza falan yedimama pantolonlardan anlıyorum patlayacak gibi olan kotum 3-4 günde normal boyutlarına geldi yani işe yarıyor bence tartılınca kesin sonucu yazarım
aaaa ciddimisin? ben zaten tuz atmıyorum sadece nane ve pul biber ama elma ve tarçınlada yenilebilirmiş Derya Baykal ve ailesi yerken o şekilde yemiş. sence neden yoğurt dışında başka şey ile yenilmez. sen ne zamandır devam ediyorsun, bir gelişme varmı?
sevacım nerelerdesiniz? başlığa gelseniz keşke :13:anlatırım anlatmasınada sen önce araşdır aynan resimdeki karabuğday varmı türkiyede dediyim gibi ben azerbeycanda yaşıyorum eger varsa cevab yaz sana yardımcı olayım çünkü ne yalan söyleyim bende inanmasamda bi deneyim dedim daha bu sabah tartıldım bu gün 5 günümde 4 kilo getmiş inanamadım tekrar tekrar tartıldım belki yanlış diye olurmu dedim yani daha bi kaç gün önce 70 kiloydum şimdi nasıl 66 oldum?amma yalan konuşmayım çok az kaçamaklar yaptım
ay canım benimde 10 kilo vazlalığım var burda blunurmu acaba bayrama kadar kilo vermem lazım
------------------------------------------------------------
bilmiyorum vallahi sen bi araşdır internetden istersin bence vardır ya bu gün 3 günümdeyim 2 kilo getmiş bende bü beni çok mutlu ediyor mutlaka 7 gün yani bir hafta bu diyeti tutucam çünkü deneyenlerin hepsi bi haftada en az 3.4.ve 5 kilo vermişler aslında bu diyeti 2 hafta tutanlar 2 haftada 10 kilo verenler bile olmuş adamına göre deyişmekde kilo getmesi
bikac gun once bu basligi gordum sasirdim karabugdayin bu isede yaradigini bilmiyodum evdede vardi denedim arkadasin hazirladigi gibi hazirladim persembe gunu basladim domatesle yada yogurtla yedim bugun sabah itibariyle 3.700kg verdim ve kesinlikle cok kacamak yaptim sabahlari kahvalti ve aksam yemeklerinde cok yaptim:))))denemek isteyenler denemeliler bence hem tadi guzel hemde cok doyurucu hem cok faydali....tavsiye ederim
Ben yaklaşık 2 aydır yapıyorum sadece günde 2 öğün yiyorum bünyem dayanmıyor mutlaka çok azda olsa yemek yiyorum akşam 6 gibi.
Haşlarsanız eğer kokusu olmuyor yoğurda karıştırın ve içine dereotu da doğrayın hiç kokusu kalmaz.
Dikkat ederseniz çok kilo verdiriyor.
evet bir haftayı geride bıraktım. Öncelikle bir bardak yerine yarım bardak karabuğdayı geceden bir bardak kaynar suya ısladım sabahları kahvaltıda sarımsaklı yoğurt eşliğinde yedim bunun dışında gün içerisinde bazen biraz yemek çoğunlukla meyve yedim ekmek çok az yedim bu bir hafta süresince çikolata çerez hatta cips bile yedim ama az az.Kasmadım yani.Sonuç olarak yaklaşık iki kilo gitti.bence karabuğday işe yarıyor ben bu kadar kaçamakla ve sadece sabahları yarım su bardağı yememe rağmen iki kilo verdiysem diyete tam uyarak biraz da yürüyüş falan yaparak daha çok verilebilir.
Merhaba
bende karabugday aldım, tadı çok kötü ama yiyorum
baharat mevzuuna katılmıyorum kızlar ya, baharatın nasıl bir sinerjisi olabilir ki kg aldırma ya da metazoblizmayı yavaşlatma yönünden?
ben şu an rendelenmiş elma, az tarcın- suda bekletilmiş grecka yiyorum
ayrıca metabolizma hızlandırıcı ve yağ eritici olarak hindistancevizi yağı yiyorum (evde kendim yaptım)
bugun 1. gün...
7 gün sonunda fark olursa yazacagım, benim sorunum şu annem bir pasta tiramisu vs alır gelir eve
veya ertesi gün tmm bir gün bozdum bugun diyeti bozmak yok derim, annem yine reddedemeyeceğim bir yiyecekle
diyetimi sabote eder
yoksa bunlar kg verdiriyor da devam edemiyoruz
evet kimler diyette*??