- 10 Eylül 2012
- 2
- 4
ay çok merak ettim denesem mi acep bulunurmu ki denizlide
Ben yaklaşık 2 aydır yapıyorum sadece günde 2 öğün yiyorum bünyem dayanmıyor mutlaka çok azda olsa yemek yiyorum akşam 6 gibi.
Haşlarsanız eğer kokusu olmuyor yoğurda karıştırın ve içine dereotu da doğrayın hiç kokusu kalmaz.
Dikkat ederseniz çok kilo verdiriyor.
5M Migros varsa orda kesin bulunuyor.
evet bir haftayı geride bıraktım. Öncelikle bir bardak yerine yarım bardak karabuğdayı geceden bir bardak kaynar suya ısladım sabahları kahvaltıda sarımsaklı yoğurt eşliğinde yedim bunun dışında gün içerisinde bazen biraz yemek çoğunlukla meyve yedim ekmek çok az yedim bu bir hafta süresince çikolata çerez hatta cips bile yedim ama az az.Kasmadım yani.Sonuç olarak yaklaşık iki kilo gitti.bence karabuğday işe yarıyor ben bu kadar kaçamakla ve sadece sabahları yarım su bardağı yememe rağmen iki kilo verdiysem diyete tam uyarak biraz da yürüyüş falan yaparak daha çok verilebilir.
ben de varım topiğinde arkadaşa bahsetti dün.şimdi okudum da denemeten zarar gelmez herhalde.kısa süreli zaten.
peki senin boy kilo kaçtı ipek??
ben de bulamadım henüz ama buluncahemen denemek istiyorum.bakalım:)BOYUM 170 şuan 85 kiloyum ramazanın ilk günüyle beraber karar verdim zayıflamaya oydu buydu derken 93.300 den 85 e geldim karabuğdaya devam ediyorum. sen başladın mı canım.