valla arkadaşlar küç yemeyi bir kaç gündür ihmal ediyorum ben şimdi femagis kreme başladım 5 gün oldu ve sonuç şimdiden güzel daha dolgun oldular inşallah böyle devam eder bu arada küçe devam edeceğim iki etki birden olsun bence
Ebrucum peki bu kremi kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyo mesela kafeinli içeceklere sigaraya falan yasak varmı bu konuda beni aydınlatırmısın bide bebek emzirmekten sonra oluşan bi deformasyon oldume sende ayy çok soru sordum galiba fisfisfis
yok canım çok sormadın evet bendede emzirmeden sonra deformasyon oldu ama kreme başladığımdan itibaren toparlanma hızlandı küç kullanırkende olmuştu ama kremde daha çabuk oldu toparlanma yasaklara gelince diğerlerinde olduğu gibi fazla kafein tüketmemek gerekiyo ben normalde günde 4-5 kupa kahve içerim ama şuanda biraz azalttım en fazla 2 kupa içiyorum ama iş sigaraya gelince işte onu azaltamıyorum maalesef
Ebrucum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim küçü bende kullandığımda fayda etmişti sanırım en çok bizim gibi göğsünde belli bir deformasyon olanlara yada aşırı kilo alıp verenlere iyi geliyor ben bu sigara iletinden kurtulamıyorum bi bıraksam daha iyi olucağına küçün daha faydalı olcağına inanıyorum çünki bı arkdaşımda kullanmaya başladı o sigarayı bıraktı ve küçün daha etkili olduğunu söyledi sigara damarları daraltıyo çünki tamam küç damarları açıyo ama o açtıkça biz sigara içerek yeniden daralmasına neden oluyoruz ve yeterli etkiyi göremiyoruz diye düşünüyorum valla artık çok sıkıldım şu göğüslerimle uğraşmaktan bıktım eşim izim vermiyo bi izin verse hemen silikon taktırıcam takıntı olmaya başladı adama tv izletmiyorum valla öyle memelerini ortaya açmış kadınları görünce sinirim tepeme çıkıyo kafayı kırcam yakındaklava:
hayırlısı olsun bende senn gibi yeni başlayanlardanımarkadaşlar bende yazılanları bayadır takıp edıyorum yeni basladım sayılır küçe:)
ben küçle çörek otunu karıstırdım her sabah bır yemek kasıgı alıyorum çiğniyorum sonra suyla yutuyorum cok fena bi tat oluo baya kötü fakat ben 1 haftadır buyume oldugunu hıssedıyorum en azından dolgunlastı ve genişledi. çiğneyerek yemenın daha faydalı olcağını düşündüm.yerimseniben
adigephsase gelişmelerden haberdar edersen sevinirim cnma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?