Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol ebru19 ya sanki erkekler bu tarz şeylere çok takıyomuşlar gibi geliyo bana ne bileyim işte takıntı oldu bende başladım küçe bakalım hayırlısı...
Yorumun son derece yanlış!
Bu nasıl bir suçlamadır?
Etkisini gerçekten gören insanlar yazamazlar mı buraya? Neden bu kadar insanı kandırsınlar? neden aktarların yandaşları olsunlar ki belki sende etki etmeyecek hiçbirşeyin garantisi yok bunun da yok tabiki.En azından hapların oldugu kadar yan etkisi yok ve kaldı ki sadece gögüs büyütmek için değil bu kara üzüm bundan önceki sayfaları okuduysan!
Sen fazla umut bağlamayabilirsin ama umudu olanların da umutlarını kırma lütfen!
Saygılar,
sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım bu değerli arkadaşımız kara üzüm çekirdeğini araştırırsa nelere iyi geldiğini görecektir zaten
1 ay kullandımm füze gibi oldular masalla :))
bende kara üzüm çekirdeği tozu var oda bi etki yapar mı sizce :) ???[/QUpardon yha bende karaüzüm çekirdeği tozunun tableti var hap gibi içi toz bu bi etki yapar mı annem almış ben isteyince :)fisfisfis
arkadaşlar kara üzüm çekirdeğinin ne gibi faydaları var ibliyormusunuz? bende ileri derecede kasızlık var acaba onada iyi gelirmi? bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi acab:çok üzgünüm:a
fiyatı ne kadar ki kara üzüm çekirdeğinin :S aktardan mı yoksa eczaneden filanmı alıcaz ?