yok artik. ben yarim kilosunu 5 liradan aldim. kizlar abartmayin isterseniz, dikkatli olalim kaziklanmayalim.
sağol ebru19 ne bileyim işte ya aslında takmazdımda çevredekiler takıntı haline getirdiler abimin hanımı falan aman ne bileyim ben düşünmezdim bile öle şeyleri çok sağol beni rahatlattın bende öptüm koccaman
kızlar netten bi actibreast creame bi bakın derimsüprizzzzz
arkadaşlar diğer foruma yazdım sizleri de bilgilendirmek adına buraya da tekrar yazıyorum...
aylardır göğüs büyümemesi mevzunu araştırdım ve sonuç:
eğer göğsünüzde skar denilen yara iyileşme dokusu varsa istediğiniz kadar küç yiyin çay için hiç bi faydası olmuyormuş...
bu skar denilen doku göğüs küçültme amelyatlarında kullanılıyormuş o yüzden...ve skar siz farkında olmadan bir şekilde vücudunuzda oluşabilir maalesef...
bunu neden anlattım...küç gerçekten göğüslere etki ediyor bi şekilde ama skar varsa hiç etki ihtimali bile olmuyo...ve skarı geçiren herhangi bi ilaç da bulunmuyo...eğer skar varsa göğsünüzde şansınıza küsceksiniz maalesef... :1no2:
en önemli soruyu sormadım sen nerden öğrendin peki bunu bide sende işe yaradı mı peki bu küç?ben dokuluymusum o zamankafamçokkarıştı.keskeannem ayva yeseymiş ben hamileyken de doku eksikli olsaymısım:bbo:
valla arkadaşlar küç yemeyi bir kaç gündür ihmal ediyorum ben şimdi femagis kreme başladım 5 gün oldu ve sonuç şimdiden güzel daha dolgun oldular inşallah böyle devam eder bu arada küçe devam edeceğim iki etki birden olsun bence
canım senin adına inan çok sevindim inşallah gelişme olur:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?