canim sen kuc ten mi bahsediyorsun? ya ben kilo vermek istiyorum ama bu aralar bayagi bi zayifladim. kuc ten mi oldu acaba
ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.
başlamadan önce ölçtüğümde 86'ydı (yalnız benim çapım geniş:)) şu anda 91 cm. hiçbir şekilde acı ağrı vs. hissetmiyorum.
yani bu mucize ya k.ü.ç.den ya da hormonal bişey bilmiyorum. sonuçta benim göğüslerim baya hassastır
kizlar benimki 3 ayda 1 cm buyumus. o da belki yanlish olcmush ola bilirim. tam 2 gun sonra 3 ay oluyor ya her gun sabah aksam aliyorum. olurmu boyle insafsizlik, 7-8 cm buyuseydi bari ya
umudunu hiç kaybetme tuana sen demiyormuydun 6 aya kadar süren oluyor.ben pozitif düşünceye inanırım.bende de şimdilik faaliyet yok.ama büyüyeceklerinden de hiç şüphem yok .sen de sakın ümidini kaybetme.
Kimsede gelişme yok mu arkadaşlar ya.Ya ben de hiç ağrı yada kaşıntı yok ama sanki biraz daha dikleşmiş sanki.sizlerden ne haber
tamam canim. umitle devam ediyim o zaman. zaten birakmadim, devam ediyorum ama regl olunca dolgunluklari gitti ya cok uzuldum. oysaki cok guzel olmuslardi ya adet oncesi. neyse 1 cm bile hic yoktan iyi. demekki bir seyler oluyor. sende gelisme var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?