slm ebru. bende almanyada yasiyorum. kara üzüm cekirdeginin tozu burda traubenkernmehl diye geciyor. bunu reformhaus larda bulabilirsin. fiyatida yaklasik 7- 8 euro civarlari.
ya kıslarrr kilo alan varmı yaaa aldırıomus dıolar
kimsede bi kıpraşma olmadımı kızlar ya bende yazdıklarınızı takıp edıyorum uzun zamandır 3 gün öncede küçten fayda görenlerden özenip başladım ama sonuç alan çok az kişi war:1no2: kullananlarda son durum nedir arkadaslar:uhm:
ya kıslarrr kilo alan varmı yaaa aldırıomus dıolar
gülşah'a küçük göğüslü kadınları bilgilendirdiği için teşekkür ederim. Bende kullanmak istiyorum ama marka olarak tavsiye ettiğiniz birşey varmı?sahte, yan etkileri olan yanlış birşey kullanmak istemiyorum.Bilgilendirirsen sevinirim.Göğüsleri büyüyen arkadaşlar için çok sevindim, darısı başıma.
YOK YAA.... BENDE TAM AKSİNE İŞTAHIMI KAPATTI!!!TOK TUTUYOR..
hemen umutsuzluga kapilma canim, bak benimki 3. aya geliyor hala umutluyum. devam ediyorum. devam et, bunyeye gore ektisi degisebiliyor kuc un. bakarsin senin bunyende 10 icinde buyume etkisi yapar benimkinde 10 ay icinde. ama yazik olur bana ya :)
Meraba, ammyylee tavsiyeni dinledim kadınlar klübüne üye oldum.kara üzüm çekirdeği için bir marka tavsiye edebilirmisin. Gülşah arkadaştanda istedim.Alma konusunda tereddütlerim var.
Aksu vital ve hud marka kullananlar var genelde.ikisi de kapalı metal kutuda.
ama aktardan açık alıp kullanan arkadaşlarda vardı yanlış hatırlamıyorsam:uhm:
ben de hud marka almiştim aktardan metal kaşık değil tahta kaşık kullanılması gerekyormuş.
tathta kaşık mı :1shok:.bende kavanozun içine bi metal kaşık attım duruyo içinde.eve gider gitmez çıkarayım bar.
neden tahta kaşık aceba:uhm:
YOK YAA.... BENDE TAM AKSİNE İŞTAHIMI KAPATTI!!!TOK TUTUYOR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?