Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beraber cıkma ıhtımalınız varsa mutlaka denize beraber cıkın ben esımle okadar cok yer gezım ki ne uzak dogu kaldı görmeiğim ne somali benim esimde kaptan cok güzel bişey
mrb bnde 2.kaptan eşiyim elşim rizeli demek denizcilik frmasında çalışıyosnuz acıklamalarınız biraz olsada içimizi rahatlattı biz kaptan eşlşerine hep bi aldatılmış potansiyeli ile yaklaşıyor insanlar ..böyle olmadgnı bilsekte hep çevre degilmidir zaten insanları yıpratıp düşüncelere daldıran..bnde yeni evliyim henüz 6 aylık eşim 4 aydr gemide inş mayısta gelicekdönüşünü nasıl bekledgimi anlatamam ....eşimler guru duyuyorum hem kişiliği hemde kariyeri itibaryle.....herkese mutluluklar...
arkadaşlar konu aktif değil çünkü bütün denizci eşleri, "denizci eşleri sohbete vira diyelim" topiğindeler ve orası gayet aktif. bu yüzden buraya uğrayan yok.aktif olarak katılmak isteyen varsa topiğe bekleriz... saygılar sevgiler:))