bu topiği görünce çok mutlu oldum ben yaa :) benim de sevgilim kaptan eşi değilim henüz ama zaman bulursak belki evleniriz :) o gemide çalışmaya başlamadan 5 sene önce çıkmaya başlamıştık. şimdi o 6 aydır uzaklarda, eskiden her gün görüyorken şimdi 6 ayda sadece 2 kez görmek çok üzüyor aslında ama hala vazgeçmedim ben bekliyorum :) dediğiniz gibi çok sabır gerekiyor bence de , iki tarafın da güçlü olması gerek. ben de işe başlayalı 6 ay oldu, erkeklerin yoğun olduğu fabrikada çalışıyorum ben de, bazen çok sinirim bozuluyor. sanki yanımda yoksa sevgilim yokmuş gibi davranıyorlar, herkes oo kaptansa unutmuştur seni falan diyip aklımı çelmeye çalışıyor. tabi ki bizim ilişkimizi bilmedikleri için atıp tutuyor herkes. aynı şekilde ona da diyorlardır eminim beklemez ya da aman boşver bak dalgana falan diyenler vardır mutlaka ama biz birbirimizi daha çok seviyoruz. hatta bazen iş o kadar yoğun oluyor ki iyi ki burda yok, yoksa stresten kesin kavga ederdik diyorum :) her gittiğim yerde keşke o da olsa diyorum sürekli ağlamaklı haldeyim ama olsun, gelince o kadar güzel oluyor ki ona kavuşmak, her şeye katlanırım ben :) umarım bizim de sonumuz mutlu biter