Kapıya Gelip Bağıracakmış

bekar bir insansanız, neden başkasının 2. cisi olmak istiyorsunuz ki...bir sürü kötü tramwa yaşamış biri, sizi zaten mutlu edemez..ayrıca kapıya gelip bağırcam diyen adam, sizi korkutmuyormu, ilerde daha neler yapar diye...

her anınıza ayrı konu açıyorsunuz
hepsi devam niteliğinde konular

Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan bir adam daha.
Siz bırakınca eşekten düşmüşe dönmüş oh iyi olmuş.

Of ayni konuyu acmaktan yorulmadin mi? Napman gereken seyi bile buraya soruyorsun,iliskin hakkinda karar alamıyormusun. Adami bunalttigini baski yaptığını sana herkes soyledi,hala napayım diyorsun. Ayrica actigin son konuya bunu yazabilirsin. Cunku devam ediyor olaylar. Adam demek gercek seviyor ki,kaprisini cekiyor. Yazik kurtulduğuna sevinemiyor

Adam ayrilali 8 ay olmus
Sizin iliski 8 aylik ...

Actiginiz her konu devam niteliginde, replik olustu bende bilenler bilir 8 aylik iliskim var
Allasen ayrilda sende kurtul bizde kurtulak
Sorma. 8 ay önce boşanmış adami zorla nikah masasina oturtacak. Evlenince mutsuz olunca yine gelip acele ettim diye burda ağlıyacak. Adamin yerinde olsam bende derim ne bu acelen,evlenmek istemenin sebebi ne diye. Seven insan biraz anlayışlı olur ve bekler. Sanki adam yillardir oyalıyor bunu gibi davranıyor. Bende burdan bakınca evlilik delisi gibi görüyorum

Konu bana mantıksız geldi ben bir kadından evlılıkten bahsettiği için ayrılsam fikrim bu kadar kısa sürede değişmez.

Biliyorum ki kadın değişmedi yani bilemedim hayatınız hepimize göre aşırı hareketli....

Bu kadar çabuk karar değiştiren adamla da olmazdım...

+++
Ne cok ruh hastasi erkek turedi...madem bir kadin icin bu tip dusunceler tasiyorsun, iliskiyi surdurme kardesim. Bu kadar negatif dusunup de sonra o iliskiye devam etmek bana abes geliyor.

8 ay önce boşanmış bi adam hemen yeni ilişkiye başlıyo kendisinde bu kafayı buluyo ama evlenmeye gelince değişik fikirleri var bari 1 ay bekleyip sevgili bulsaymış olmaz ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…