Bende çok rahatsız oldum nickisinden, hazreti der gibi???adam ayrılalı 8 ay olmuş.evlilikten uzak durması normal
bu arada nickiniz çok rahatsız edici.
ama bu tezinize göre o zaman kimse boşanmasın böyle bir hak olmasın yaniÇok istisnalar hariç ( kadın başkasına aşık olmuştur ihanet vardır vs vs gibi) kimse iyi, sorumluluk sahibi kocasını başkasına bırakmaz.
bekar bir insansanız, neden başkasının 2. cisi olmak istiyorsunuz ki...bir sürü kötü tramwa yaşamış biri, sizi zaten mutlu edemez..ayrıca kapıya gelip bağırcam diyen adam, sizi korkutmuyormu, ilerde daha neler yapar diye...İyi geceler öncelikle..
Bilenler bilir, 8 aylık ilişkim olan erkek arkadaşımla evlilik konusu yüzünden ayrılmıştım bana onca yaşanmışlığın üstüne;
‘Benimle evlenmek için berabersin sanırım, çocuk yapıp başka bir hayat mı yaşıcaksın, beni 2 plana mı atacaksın, imza atınca ne değişecek’ gibi şeyler demişti..
Evlenip ayrılmış biri. Bu işlere karşı fobisi varmış. Bilinçaltında kötü tecrübesinden dolayı bunlar oluşmuş, boşanmak zor bir süreçmiş, evlenmem demiyormuş ama zamana yaymak lazımmış, seven insan elbet zamanı gelince evleniriz diyip ilişkisine bakarmış vs
Ayrıldığımızdan beri sürekli yazıyor..
En son;
‘Acaba benimle sevdiği için mi evleniyor yoksa yaşı geldiği için mi diye düşündüm’ yazınca uzun bir mesaj yazıp engelledim.
Ayrıca bugün ortak bir tanıdıktan ilk evlendiği eşini ailesinde kimsenin istemediğini, evlilik sürecinde kavgalar olduğunu ve yine de herkesi karşısına alıp evlendiğini duydum.
Yani bana gelince evlilik sorun oldu. Bu beni daha da yaraladı. Engelledim whatsapptan, instagramdan, twitterdan vs.
Bu seferde normalden mesaj atmış ben engelleyince
‘sensiz yapamam, kapıya gelicem adını haykırcam.. seni seviyorum, ilişkimize yazık etme, engeli kaldır’ diye.
Biraz alkol de almış belli. Cevap vermedim ve aşağı inmeyi de düşünmüyorum siz olsanız ne yapardınız?
Affetmeyi düşünmüyorum ama sizce haksız mıyım, abarttım mı?
Barışsam bile bu saatten sonra o laflardan sonra nasıl yine bazı şeyler için heveslenicem ki..
Siz affeder miydiniz?
Yorumlar için teşekkür ederim.
Al bide bu var. Kapıya gelecek diye panik yaptı ayrıntıları es geçti demekki.bu adam dememişmiydi ailem zorla evlendirdi onu sevmiyordum diye ben mi yanlış hatırlıyorum.
öyleise zaten yalancı bir adamla ne işiniz var.
Yok gelmemiştir o konuyu gece açacak:))kapıya gelip bağırdı mı merak ettim:))
Barışsam bile bu saatten sonra o laflardan sonra nasıl yine bazı şeyler için heveslenicem ki..
Sorma. 8 ay önce boşanmış adami zorla nikah masasina oturtacak. Evlenince mutsuz olunca yine gelip acele ettim diye burda ağlıyacak. Adamin yerinde olsam bende derim ne bu acelen,evlenmek istemenin sebebi ne diye. Seven insan biraz anlayışlı olur ve bekler. Sanki adam yillardir oyalıyor bunu gibi davranıyor. Bende burdan bakınca evlilik delisi gibi görüyorumAdam ayrilali 8 ay olmus
Sizin iliski 8 aylik ...
Actiginiz her konu devam niteliginde, replik olustu bende bilenler bilir 8 aylik iliskim var
Allasen ayrilda sende kurtul bizde kurtulak
‘Benimle evlenmek için berabersin sanırım, çocuk yapıp başka bir hayat mı yaşıcaksın, beni 2 plana mı atacaksın, imza atınca ne değişecek" diyen biri ne kadar özür dilerse dilesin aklında, bilinçaltında bu düşünceler yatıyor olacak. Yine sinirlendiği anına denk gelse bunları sayacak. Barışmak için iyi düşün derim.