Kapıya Gelip Bağıracakmış

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
İyi geceler öncelikle..
Bilenler bilir, 8 aylık ilişkim olan erkek arkadaşımla evlilik konusu yüzünden ayrılmıştım bana onca yaşanmışlığın üstüne;

‘Benimle evlenmek için berabersin sanırım, çocuk yapıp başka bir hayat mı yaşıcaksın, beni 2 plana mı atacaksın, imza atınca ne değişecek’ gibi şeyler demişti..

Evlenip ayrılmış biri. Bu işlere karşı fobisi varmış. Bilinçaltında kötü tecrübesinden dolayı bunlar oluşmuş, boşanmak zor bir süreçmiş, evlenmem demiyormuş ama zamana yaymak lazımmış, seven insan elbet zamanı gelince evleniriz diyip ilişkisine bakarmış vs
Ayrıldığımızdan beri sürekli yazıyor..
En son;
‘Acaba benimle sevdiği için mi evleniyor yoksa yaşı geldiği için mi diye düşündüm’ yazınca uzun bir mesaj yazıp engelledim.

Ayrıca bugün ortak bir tanıdıktan ilk evlendiği eşini ailesinde kimsenin istemediğini, evlilik sürecinde kavgalar olduğunu ve yine de herkesi karşısına alıp evlendiğini duydum.
Yani bana gelince evlilik sorun oldu. Bu beni daha da yaraladı. Engelledim whatsapptan, instagramdan, twitterdan vs.

Bu seferde normalden mesaj atmış ben engelleyince
‘sensiz yapamam, kapıya gelicem adını haykırcam.. seni seviyorum, ilişkimize yazık etme, engeli kaldır’ diye.
Biraz alkol de almış belli. Cevap vermedim ve aşağı inmeyi de düşünmüyorum siz olsanız ne yapardınız?
Affetmeyi düşünmüyorum ama sizce haksız mıyım, abarttım mı?
Barışsam bile bu saatten sonra o laflardan sonra nasıl yine bazı şeyler için heveslenicem ki..
Siz affeder miydiniz?
Yorumlar için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen haklısın asla affetmem o msja karşılık da geldiğin dk polisi ararım benim için bir önemin yok hadi işine derim

‘Benimle evlenmek için berabersin sanırım, çocuk yapıp başka bir hayat mı yaşıcaksın, beni 2 plana mı atacaksın, imza atınca ne değişecek" diyen biri ne kadar özür dilerse dilesin aklında, bilinçaltında bu düşünceler yatıyor olacak. Yine sinirlendiği anına denk gelse bunları sayacak. Barışmak için iyi düşün derim.

"Benimle yaşı geldigi icin mi evlenmek istiyor diye dusundum"
??
Bu nasil bi kafa, nasil bi düşünce tarzi, paranoyak mi kotu niyetli mi?
Tekrar nasil güvenip samimiyetle yaklasacaksin boyle düşünceleri olan birine?
Affetmeye niyetli gibi geldin bana ama inşaAllah uzulmezsin..

Basiniza her gelen melodram tadinda, surekli ayni konunun devami,sevgilim soyle yapti boyle yapti,ayrildik boyle oldu... tamam yani konu acmanin sınırı yok da, hic mi akliniz baska bir seyle mesgul degil? Aileniz,isiniz,hobileriniz de mi yok surekli bu eski sevgili muhabbeti? Valla sasiriyorum artik sizi ve konularinizi gorunce.

Eski sevgilinizle ilgili de yorum yapayim madem. İlk esinden bosanan hic kimse 8ay gibi bir surede evlilik dusunmez. Dusunmemesi de gerekir zaten. Adamin biraz nefes almaya ihtiyaci vardi sadece ama siz evlilik istiyordunuz acilen. Bu sebeple zaten beklentileriniz farkliydi ayrilmaniz iyi olmus. Kapiya gelecem bagiracam konusu zaten sacmalik ve acikcasi inandirici gelmedi. Kkya heyecan katmaya calisir gibi bir haliniz var

Hele bir kapiya gelip bagirsinda

sahsen ben akıllı ınsan severım boyle sacma sapan muhabbetlere gırıp ergenler gıbı davranan ve herseyı sıneye ceken ınsanlara saygım olamıyor benım
ıkınız ıcınde dıyorum
affedersenız ondan farkınız kalmaz

iki günde kapıya gelirse, iki günde aynen gider. Bu kadar kısa sürede fikirleri değişmiş olamaz, olayın heyecanıyla yapıyor. Sakın affetmeyin, erkeklerin bazı şeyleri anlaması zaman alıyor.
Bir de yapacaksa yapsın söylemek nedir yaa, yağmasan da gürle ohh

kapıya gelecekmişte bağıracakmışta hööösst deseydin, o kadar seviyormuş da o lafları niye etmiş kazma, ne affedecen adam sana evlenmelik değil eğlenmelik diye bakıyor

Barışsam bile bu saatten sonra o laflardan sonra nasıl yine bazı şeyler için heveslenicem ki..
Siz affeder miydiniz?
Her konuda bunu yazmanıza gerek yok çünkü biliyoruz ki barışırsanız ki ben barışacağınızı düşünüyorum, bikaç ay sonra yine hevesle hayaller kurmaya başlayacaksınız.

Bu adam senınle evlenmez blöf yapıyor. Neden blöf yaptıgınıda az cok tahmın edıyorsundur, tehdıt de edebılır, Bırde eskı eşi ile kendi ilişkini kıyaslama, onlar yıllarca beraberdi. Senın ıcın mucadele etmemesı normal. Adamın burnundan getırdın ben senın eskı konularını bılıyorum :) evlılıgı bahane edıyor senınle gecım zor ama senınle beraber olmak ıstıyor cunku evlı bır erkek boş boş sınemadan cafe den sahılde el el tutusmadan cok daha öte bı ılıskı ister. Sız bunu yaşadınız.
Amaa sen ılıskınde dengelı olabılseydın, aılesını karsısına alan bı karakter, senınle 1 sene sonra evlılıgı dusunebılırdı. Hatalarını cıkarıp, yenı ılıskınde daha saglam yol alırsın

Ayrılmanız daha iyi çünkü beklentileriniz farklı. 8 aylık ilişkide daha önce evlilik yaşamış bir insanın evliliğe temkinli yaklaşması çok normal. Siz alttan alta işleyerek evlilik meraklısı konumuna düşmüştünüz eski konunuzu hatırlıyorum. Kapıya gelip bağıracağım boş tehdit. İlişki bitikten sonra tarafların birbirini her yerden engellemesini çok ergence buluyorum. Ek olarak her gün konunun devamı niteliğinde konu açıyorsunuz ama hepsi aynı kapıya çıkıyor

Boşanmış biri olarak diyorum evet boşanma ardından insanın korkuları olabilir doğru ama ilişkiye başlamışsa demek ki yenmiş korkularını. ancak sanırım siz bu muhteremin bir taraflarını ve egosunu şişirecek şeyler yapmışsınız. O da sanmış ki bu zilli benden vazgeçmez geçemez. Adam bulunmaz hint kumaşı ve vazgeçilmez sanmış kendini.sakın geri adın atmayın. Benim bir tezim vardır ve sonuna kadar da savunurum. Çok istisnalar hariç ( kadın başkasına aşık olmuştur ihanet vardır vs vs gibi) kimse iyi, sorumluluk sahibi kocasını başkasına bırakmaz. Bu bile size bir işaret olmalı. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…