- 2 Ekim 2015
- 1.295
- 1.296
Düşünmesi gerekir çünkü adam ben zorla evlendirildim neden beni darlıyorsun diye konuşmuştuAl bide bu var. Kapıya gelecek diye panik yaptı ayrıntıları es geçti demekki.
Demek ki şeffaf olmayan birçok şey var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünmesi gerekir çünkü adam ben zorla evlendirildim neden beni darlıyorsun diye konuşmuştuAl bide bu var. Kapıya gelecek diye panik yaptı ayrıntıları es geçti demekki.
Evet ben detaycıyım. Çok düşünüyorum, çok didikliyorum, en doğrusu olsun istiyorum..Bu hafta içinde benim gördüğüm 4. Konunuz,
Hayat bu kadar dramlar içinde dans etmeyi seçecek kadar uzun degil.
İnanmayabilirsiniz o sizin tercihiniz.Basiniza her gelen melodram tadinda, surekli ayni konunun devami,sevgilim soyle yapti boyle yapti,ayrildik boyle oldu... tamam yani konu acmanin sınırı yok da, hic mi akliniz baska bir seyle mesgul degil? Aileniz,isiniz,hobileriniz de mi yok surekli bu eski sevgili muhabbeti? Valla sasiriyorum artik sizi ve konularinizi gorunce.
Eski sevgilinizle ilgili de yorum yapayim madem. İlk esinden bosanan hic kimse 8ay gibi bir surede evlilik dusunmez. Dusunmemesi de gerekir zaten. Adamin biraz nefes almaya ihtiyaci vardi sadece ama siz evlilik istiyordunuz acilen. Bu sebeple zaten beklentileriniz farkliydi ayrilmaniz iyi olmus. Kapiya gelecem bagiracam konusu zaten sacmalik ve acikcasi inandirici gelmedi. Kkya heyecan katmaya calisir gibi bir haliniz var
İnanmayabilirsiniz o sizin tercihiniz.
İnanmamanız umrumda değil açıkçası.
Şuanda sorunum erkek arkadaşımla ve onunla ilgili sürekli bir olay olduğu için ve kalbim de kırık olduğu için haliyle onunla ilgili konu açıyorum.
İlişkim yeni bitmişken tabiki ister istemez sadece onu düşünüyorum.
‘Yeni ayrıldım ama dur bi annemle karşılıklı kahve içelim behh’ yada
‘dur bi dans edeyim hobilerimi bırakamam ayrılsam da’ mı diyim. Garip.
Geliyor da işte üzülüyorum..Aslında hep aynı şeyleri yazıyoruz ama yeterli gelmiyor sanırım
Siz ilişkiniz bitince umursamıyor musunuz?İlişki bitince hayat duruyor mu?
Hayır gelmedi. Sabah uzun bir mesaj atmış cevap vermedim.kapıya gelip bağırdı mı merak ettim:))
Evet, sevmeyerek istemeyerek yaptım demişti.. Ailesi de istememiş.. bu kısım doğruymuş ama kendisi ailesini karşısına alıp gayette evlenmişdünkü konunuzda ilk evliligini istemeyerek yaptigini yazmistiniz sanki benmi yanlis hatirliyorum
yalanmi soylemis size adam ?
Siz ilişkiniz bitince umursamıyor musunuz?
4 günde atlatıyor musunuz?
Tebrik ederim o halde.
Ben üzülünce hobilerimi, ailemle eğlenmeyi düşünemiyorum maalesef. Karakter meselesi.
Hata mı ediyorum acaba daha mı umursamaz olmalıyım bilmiyorum ki sadece üzgünüm.
Siz yesyess’in avukatlığından buraya tayin oldunuz sanırım.adama bu sefer gelinlik fotosu at. bakalım seni tekrar heveslendirebilecek mi, yok yine ıkır mıkır ederse demek ki tekrar heveslenemezsin
Mune lütfen bakar mısın artıkSiz yesyess’in avukatlığından buraya tayin oldunuz sanırım.
Kendi halinizle dalga geçin benden daha acınası durumdasınız.
Yesyess fan clup falan açın.
demekki isteyerek evlenmis ki aileyi karsisina alabilmis adam baya baya yalanciEvet, sevmeyerek istemeyerek yaptım demişti.. Ailesi de istememiş.. bu kısım doğruymuş ama kendisi ailesini karşısına alıp gayette evlenmiş
Ce-eeeeee ben geldim.
Önce herkes bir sakin olsun lütfen, konu açma sınırlaması yok, konular devam konusu olsa dahi açıldığı bölüme uygun olduğu sürece kimseye niye konu açtın diyemeyiz.
Diğer konuya gelirsek bu ara, ki aslında epeydir ara ara demek daha doğru olacak birbirinizi konularınız üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz, olmuyor hanımlar.
Dünde gözümden kaçmadı başka bir topikte bu konuyu açan arkadaşı nişan elbisesi geçen konusuyla vurmaya çalıştınız, sonra bu yazışmaların başka topiklerde rövanşı oluyor, alın size bitmek bilmeyen polemikler, sürekli birbirini kovalayıp laf çarpma isteği.
Konu sahibesi ayrıldığınız kişiyi çok düşünmeyin, aklınızı başka şeylerle meşgul edin minvalindeki yorumların kötü bir maksatla söylendiğini zannetmiyorum, önyargılı olmadan değerlendirmeye çalışın bu tip yorumları çünkü konularınıza çok hakim olmasam da eski erkek arkadaşınızın ilk evliliği sonrası yeniden bir evlilik fikrine henüz hazır olmadığı, evlense dahi birkaç sene sonra belki bunu düşüneceği aşikar, aranızda en azından onun için halihazırda bir aşk yok, en azından evlenmeyi düşünecek kadar bir aşk yok ve sizin evliliği çağrıştıran her sözünüz her eyleminiz karşı tarafa alttan alta evlilik fikrine ısındırma çabası olarak görünüyor ve soğuyor, uzaklaşıyor, ters tepiyor.
İnanmayabilirsiniz o sizin tercihiniz.
Şuanda sorunum erkek arkadaşımla ve onunla ilgili sürekli bir olay olduğu için ve kalbim de kırık olduğu için haliyle onunla ilgili konu açıyorum.
Evet deyin tabiİnanmayabilirsiniz o sizin tercihiniz.