ohh ne gzl bnde aranızdayım artık zaman zaman uğrıcam:)) evlimisin çoluk çocuk falan varmı?
oohhhhh maşallahhh yaa bn geçmi kaldım aynı yaştayız bnde çocuğu bırak düşüncesi bile yok :))) allah sağ sağlim doğmasını nasip etsin sağlıkla al kucağına inş... cinsiyeti bellimi? tek başınamı bakıyosun zor oluyomu??
bnde iyiyimm cnm sıkıldı dalıyım dedim aranıza:))))))))))))) kenimi tanıtiiim buarada:) 24 yaşındayım 11 aylık evliyim çalışıyorum geçmişi okuyamadım dedim ya daldım diye siz neler yapıyosunz??
ne iş yapıyosun ..yada mesleyin ne cnm
cnm bn özel bi şirkette çalışıorum üst düzey yöneticiyim...
ben şimdi çıkıyorum yarım gelicem :))) çook öpüyorum
bizde öpüyoruz cnm bay bay
canım yeni gördüm kusura bakma yaa..
sorma hiç iyi degilim yeğenim elini kestirmiş dikiş atmışlar çok moralim bozuldu
kusura bakmayın kızlar ...temizlik vardı bahar temizliği onunla uğraştım iki gün...eee nasılsın bakalım pinkbird
caya gec kaldık galiba meyve suyuda içeblirin
iyiyim canım bende girdim sabah bekledim bekledim oyalandım biraz kimse gelmeyince kapattım sn nasılsın
bnde öyle yapıyorum yoksa çok nadir bakıyorum diğerlerineevet zor oluo bole anca begeni bildirisi gelio öyle bakıoz ya da tek tek kontrol ediomm
bende kiziyorum ne yapiyim peki bu durumda?
canim liste bile çikardim gosterdim "oo ne kadar çokmus benim durmadan çalismam lazim" diyen biri