Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

aynen cnm bende evde tek başıma sıkıldım girdim kkya ...

hmm o kadar buyukler mi ya benle yasıt olunca cocuklarında küçüktür die tahmin etmiştm :) kac yasındalar

kızım 7 yaşında 1 sınıfa gidiyor oğlum 5 yaşında anaokuluna gidiyor ...ben 17 yaşında evlendim 8 senedir evliyim

uzagım biz istanbulda oturuyoruz annemler kayınvalidemler butun akrabalar izmirde burda kimsem yok eşimden baska ailemi özluyorum. ama uzak olmak daha iyi bence. bayramlarda tatillerde gidiyoruz izmire sorun oluo

peki tek başına sıkılmıyormusun ...neler yapıyorsun zamanını nasıl değerlendiriyorsun ...neler yapıyosun yani sürekli evdemisin

sıkılıyorum ama mecbur kendimi eglendircek biseyler bulmaya calısıyorum bi tane komsum var ona gidip geliyorum arada o bana gelio sagolsun yardımcı oluo o da zamanında benim durumumdaymıs cocukları yokken cok sıkılıomus yeni evliyken. diger zamanlarda da evdeyim yalnız cıkıp gezmeyi sevmiyorum zaten pek bilmiyorum istanbulu. eşim de 5te gelio o yuzden pek sorun olmuo evi topla yemek yap temizlik yap derken gecio zamn. bide kpss ye gircem lisans icin olan kitaplarını aldım arada onlara bakıyorum kendimi verip sıkıca calısmam gerek ama içimden gelmio calısmak. sen neler yapıosun cocuklarla zor olmuo mu yoksa cocuk olunca daha mı iyi tavsiye edio musun yani

hııı bide eşimle hafta sonu pazara gitmistik arabaya koyduk aldıklarımızı sora bana bekle arabada gelcem dedi sigara falan alcak heralde dedim bi baktım elinde kese kagıdıyla geldi meyve sandım bi baktım içinden cik cik sesler gelio 2 tane yavru ordeeekkk ilk basta kızdım nerde bakcaz bunlara istemiom falan die ama kıyamadım cok tatlılar. bana arkadas olsun die almıs biraz buyuyene kadar bakcaz sorası Allah kerim:)

valla cnm çocuk evin neşesi ...zamanın nasıl geçtiyini anlamıyosun ..bende uzağım hem annamlere hem kayınvaldemlere...ailere aynı şehirdrler yani ...neyse işte ben sabah erken kalkarım kahvaltıyı hazırlarım eşimle çocukları uyandırırım yaparlar kahvaltılarını bigüzel kapıda yolcu ederek gönderirim ...bu seferde temizlik başlar temizliği bitirene kadar saat öğlen 13.00 bulur ...temizlik bittikten sonra yemek var sırada onuda yapana kadar bizimkiler gelir ...işte böyle rutin geçiyor ...ama şunuda söylim erken anne olmanın tadı gururu bir başka oluyor çocukları biraz büyüttükten sonra tabi... önceleri zorluk yaşıyosun ama meyvesi çok tatlı oluyo gerçekten... kesinlikle tavsiye ederim çocuk sahibi olmanı...kalabalık ailenin tadı bir başka oluyor ...ben sadece annemlere uzağımya onun sıkıntısını yaşıyorum kayınvaldemlerle aynı semtteler üstelik ...kayınvaldemden hiç hazatmediğim için tayinimizi çekmekte istemiyorum ...biryandanda sıkılıyorum napcağımı şaşrdım valla bilmiyorum

sende benim gibi ailenden uzaktasın yani. ilk baslarda cok zorlandım bilmediğim bi sehir ailemden uzakta özlüodum aglıodum surekli( simdi yine özlüyorum tabi ama eskisi kadar olmuyorum alıstım. bide iyiki uzaktayız diyorum kayınvalidemlerle annemlerin evleri yakın ama dugun zamanı sorunlar oldu dugunden sora hic gorusmediler ne yuz yuze ne telefonla. simdi biz izmire gidince sorun oluo orda kaldın burda kaldın davası. annemlere gitmek isteyince yuzleri degişio hemen beni anlamıolar ilk kez ayrı kalmısım ailemden kac ayda bir gidiyoruz izmire onda da sorun cıkıo bole. normalde iyi insanlar kayınvalidemle falan hic baska sorunumuz olmaz arkadas gibi konusur muhabbet eder benle ama ailemle gorusmdklerinden böle sorunlar oluo bide hep izmirde olsak daha kotu olcak o yuzden burda rahatım. sende hic rahatını bozma kayınvalidenle anlasamıyosun madem. ailenin yanına tatillerde gidrsiniz ya da onlar gelir. cocukları cok seviyorum aslında bende ama ilk basta o bakım asaması zor gelio aglıcak hasta olcak falan dilinden anlamıcam annem yakın olsa sorun diil hemen isterim o yardımcı olur ama uzak o da. o yuzden su anda erteliyorum ama belli de olmaz

ooo siz baya muhabbet etmişiniz ben geldim yoksunuz... kızlar bende ailemden uzaktayım kayıvalidem ve annemler aynı yerde onlarında aralarında nedenini anlayamadıgız bi şekilde sorun var iyiki uzaktayız. bence uzakta olmak daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…