Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

sfii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
473
1
evet canı sıkılan sohpet etmek isteyen.. buyrun kızlar ölümüne geyik yapalım.....birazdan çaylar kahveler pastalar geliyoooooooooooor, buyrun kızlar sohpete öptüm yanaktan

hayden kızlar gülelim eylenelim dertleşelim...arkidiş olalım

cnmm sıkılıor içim daralıyor napsammmmm filmmm mi izlesemm aceppp

bahar geldii onun sıkkınlıgııı olsaa gerekkk yaz yaz glsedee kkü kzıları toplansak denize gitsekkkkk missss

ohhhhhh içime su serptin yaa ... aynen cnm ya biran önce yaz gelsede girsek şu denize...cnm biraz kendinden bahsedermisin evlimisin , bekarmısın, okuyomusun neler yapıyosun bakem

bahar geldii onun sıkkınlıgııı olsaa gerekkk yaz yaz glsedee kkü kzıları toplansak denize gitsekkkkk missss

ohhhhhh içime su serptin yaa ... aynen cnm ya biran önce yaz gelsede girsek şu denize...cnm biraz kendinden bahsedermisin evlimisin , bekarmısın, okuyomusun neler yapıyosun bakem

ankaradan bir adet 21 yasında nil adım :) : öğrenciyim radyo tv okuyorummm onun dısında oyunculuk yapıorum kısa filmler çekiyroumm foto cekiyorumm sözlüyümmmmm sen nerelerdesin evlimisn anlattt tatlımmm <3

ankaradan bir adet 21 yasında nil adım :) : öğrenciyim radyo tv okuyorummm onun dısında oyunculuk yapıorum kısa filmler çekiyroumm foto cekiyorumm sözlüyümmmmm sen nerelerdesin evlimisn anlattt tatlımmm <3

vaav bak sen.. oyunculuk ha ,,hangi filmlerde oynadın ..anlat bakem...baya yoğun ve haretliymiş hayatın güzell ....kendimden bahsedecek olursam sıradan rutin hemen hemen hergünü aynı iki çocuklu bir ev hanımıyım işte böyle sıradan

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil nerdesin kııııııııııııııııız hani cnın sıkılıyodu, hadi gelde acık sohpet edelim, çocuklarım şimdi ağlamaya başlarsa çıkmak zorunda kalcam

dizlrdee yardımcı oyunculuk fln yaptımmm kikikki ohhh misss yahh asıl renkli hayat senin k ibebeğimmm darısı basımaaa inşşşş :) :) anne ve babam hatta abimi yitirdimm teyzem baktı bana o yüzden iyi bir anne olmak istiyorummmm söle üç çocuklu missss <3

dizlrdee yardımcı oyunculuk fln yaptımmm kikikki ohhh misss yahh asıl renkli hayat senin k ibebeğimmm darısı basımaaa inşşşş :) :) anne ve babam hatta abimi yitirdimm teyzem baktı bana o yüzden iyi bir anne olmak istiyorummmm söle üç çocuklu missss <3

:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:inşallah güzeeel bir gelin olursun şöylede:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:üçer üçer çocukların olur inşallah

buarada annen baban ve abin içinde çok üzüldüm cnm başın sağolsun nedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…