Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

ya kızlar bende çok karın ağrısı var normalmi bu sizce..hamişimde

nerelerdeydin sen yaafff...
şimdi zor yüklemem ama en kısa zamanda hemen yapıcam... bayılıyorum fal baktırmaya:KK52:

bahar temizliği cnm ya, tek başımayım birde burda anca bitirdim...ee nasılsın... demek fal bakmaya bayılıyosun..bekliyoruz en kısa zamanda:KK14:

bahar temizliği cnm ya, tek başımayım birde burda anca bitirdim...ee nasılsın... demek fal bakmaya bayılıyosun..bekliyoruz en kısa zamanda:KK14:

himm yorma fazla kendini dikkat et sen bi annesin artık:KK20:
evet bayılıyorum bakmaya degil baktırmaya ben hiç anlamıyorum anlasam hergün içer bakarım kendime..
karın agrın temizlik yapıp yoruldugundandır büyük ihtimalle sol tarafına yat dinlen eger geçmezse doktoruna sorarsın

hoşgeldin cnm..iyi yaptın.. iyiyiz sen nasılsın

bnde iyiyimm cnm sıkıldı dalıyım dedim aranıza:))))))))))))) kenimi tanıtiiim buarada:) 24 yaşındayım 11 aylık evliyim çalışıyorum geçmişi okuyamadım dedim ya daldım diye siz neler yapıyosunz??

bnde iyiyimm cnm sıkıldı dalıyım dedim aranıza:))))))))))))) kenimi tanıtiiim buarada:) 24 yaşındayım 11 aylık evliyim çalışıyorum geçmişi okuyamadım dedim ya daldım diye siz neler yapıyosunz??

valla napalım iyiyiz bizde sohpet ediyoruz..sevinçlerimizi üzüntülerimi paylaşmak adına arkadaşlık kurmaya çalııyoruz ..ikigündür uğrayamıyordum bahar temizliği vardı ..anca girdim ne yapıyor kızlar diye

valla napalım iyiyiz bizde sohpet ediyoruz..sevinçlerimizi üzüntülerimi paylaşmak adına arkadaşlık kurmaya çalııyoruz ..ikigündür uğrayamıyordum bahar temizliği vardı ..anca girdim ne yapıyor kızlar diye

ohh ne gzl bnde aranızdayım artık zaman zaman uğrıcam:)) evlimisin çoluk çocuk falan varmı?

ben 24 yaşındayım 8 yıllık evliyim bir kızıım bir oğlum var bu 3 üncü ..

oohhhhh maşallahhh yaa bn geçmi kaldım aynı yaştayız bnde çocuğu bırak düşüncesi bile yok :))) allah sağ sağlim doğmasını nasip etsin sağlıkla al kucağına inş... cinsiyeti bellimi? tek başınamı bakıyosun zor oluyomu??

X