Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

valla oyle asiri ozel bisey yapamadim o gun sancim vardi, gece 12de yatakta kutladim
aksamda yemegi hazirladim yedik pastayi sonra kestik hediyesini verdim.. klasik geçti sancim olmasa belki daha baska seyler olabilirdi ama neyse kismet seneye inslh

Son düzenleme:
ben geldim cnm kimse yok ama yine:)
ben geldim de sen nerdesin..

valla oyle asiri ozel bisey yapamadim o gun sancim vardi, gece 12de yatakta kutladim
aksamda yemegi hazirladim yedik pastayi sonra kestik hediyesini verdim.. klasik geçti sancim olmasa belki daha baska seyler olabilirdi ama neyse kismet seneye inslh
hayırdır canım geçmiş olsun neyin var dikkat et kendine..
dogum gününü seneye bebişle kutlarsınız artık daha güzel olur.

hayırdır canım geçmiş olsun neyin var dikkat et kendine..
dogum gününü seneye bebişle kutlarsınız artık daha güzel olur.

sagol canim ara ara oluyor sanci bende, dinlenince geçiyor
aynen seneye 3 kisi halinde kutlycaz insallah $u dogum kolayca geçsinde korkuyorum biraz ilk olcak benim bu

olsun cnm seneye daha guzel üç kişilik bi aile olarak kutlarsınız insallah:)

iyiyim valla oglanla ugraşıyorum işte ne olsun oda mızmızlanıp duruyo sanırım çıkıcam cnm

olsun cnm seneye daha guzel üç kişilik bi aile olarak kutlarsınız insallah:)

sagol canim ara ara oluyor sanci bende, dinlenince geçiyor
aynen seneye 3 kisi halinde kutlycaz insallah $u dogum kolayca geçsinde korkuyorum biraz ilk olcak benim bu

canım aman dinlen bendede oluyordu erken dogum riski çıktı allah korusun.hiç korkma dogumdan doktoruna güveniyorsan hele de hiç korkma. geri kafalı insanlar dogumu ölüme gitmek gibi anlatıyrlar ama inan çok güzel bi olay acın bile olsa tadını çıkar hiç korkma hayırlısıyla alırsın bebegini kollarına

X