Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

borç olarakmı yolluyor bu parayı babasına ..

babasina gore borç degil, esimde borç veriyorum dese dilinden kurtulamayiz yani verdigi yanina kalicak

ustelik burda bi oglu daha var, bekar.. ona kimse yonelmiyor gozleri hep bizde

evet sonucta babası ama erkeklerde bu var evlenselerde kendilerinde olmasa bile vermeye calısıolar. sonucta sen evlendin bakmak zorunda oldugun bi eşin var bi cocugun olcak. zor cnm yaa. kafana takma uzulme bosver hamilesin zaten

zoruma gitti onlarin bu dusuncesizlikleri

babasina gore borç degil, esimde borç veriyorum dese dilinden kurtulamayiz yani verdigi yanina kalicak

ustelik burda bi oglu daha var, bekar.. ona kimse yonelmiyor gozleri hep bizde

ne saçma bir durum ...bu zamanda borç vereninde elini öpüp başına koymak lazım ..nedemek borç veriyorum derse dilinden kurtulamayız..siz bir ailesiniz ayrı bir hayatınız var artık ..bunun farkına varamamış herhalde kaınpederiniz ..daha doğrusu eşiniz farkına vardırmamış ben eşinize burda kızıyorum

zoruma gitti onlarin bu dusuncesizlikleri

öyle canım ama kendini üzünce duzelmiyo ki. sen de madem düsünmuyolar konusunca falan direk soylemesen de ima etsen işte cocuk olcak zor olcak bizim için masraf cıkcak o bu alıncak falan filan gibilerinden

bende kiziyorum ne yapiyim peki bu durumda?

öyle canım ama kendini üzünce duzelmiyo ki. sen de madem düsünmuyolar konusunca falan direk soylemesen de ima etsen işte cocuk olcak zor olcak bizim için masraf cıkcak o bu alıncak falan filan gibilerinden

canim liste bile çikardim gosterdim "oo ne kadar çokmus benim durmadan çalismam lazim" diyen biri

bende kiziyorum ne yapiyim peki bu durumda?

canim liste bile çikardim gosterdim "oo ne kadar çokmus benim durmadan çalismam lazim" diyen biri

yok canım kayınpederinin kayınvalidenin yanında dedim. ya da eşine soyle bu duruma sıkıldıgını hayatım tamam senin baban verelim ama bi suru masrafımız olcak o kadar paramız var mı zor durumda kalmıcak mıyız falan die

valla eşiniz bunu babasına söylesin ,masraflarımız var çocuk geliyo borçluyum ..vs vs ne diyorsa desin artık...babası küsüyomu ,kızıyomu dır dırmı yapıyo ne yapıyorsa yapsın ...bir müddet sonra konuşur konuşur susar sizde rahat edersiniz ..ne bu cnm bu şekil siz daha çok üzüleceksiniz...bence bunu göze almalıınız .yoksa bu böyle sürüp gider haberin olsun... tecrübe konuşuyor ..ama tabi eşine iş düşüyor burda

aksam konusayim diyorum ama konuyu ben açmak istemiyorum tekrar

baska seçenek yok gibi zaten

hosbuldum kızlar:)

bestdream,duruma ne desen haklısın.e$in çok çok kazanıyorsa bile,siz ailesiniz artık dogacak yavrunuzla;sızden babası bile olsa bu talep yanlıs.diline düsürecek bısey yok.sonradan sıze verecegi sekılde,bı mebla verinsen hamis halinle üzme tatlı canını,e$in halletsin cnm

sagol canim hemen konuscam bende bunu kendisiyle

deniz lalesi tanıt bakalım kendini ...bak bisürü soru sorucam ...başlıyos.. evlimisin, bekarmısı çalışıyomusun ,çocuk varmı varsa kaç tane, nerde oturuyosun ,kaç yaşındasın ..ay yeter yüreyim yetmedi..hadi cvb bakalım

sfiicim,nickine asinayım gırdim topıclerden,buyurdum bu sebepten.ewlıyım,1çocugum var,çalısıyorum.ıssız adaya düssem,yanıma...
ve adanadaym

allah yardımcın olsun cnm ya gerçekten çocuk büyütmek zor...ama sabırlı ol sakin ol meyvesi gerçekten çok tatlı oluyor...
sagol canım yaa evet çok tatlılar bu kadar tatlı olmasa çekilmez olurlar... sakin olmaya çalışıyorum ama bi yerde bitiyo sabır ama allah yardım etsin hepimize...
canım yaa bu insanlar neden bu kadar düşüncesizler anlamıyorum... sen eşine tatlı dille tamam yollarız ama bizim de bebegimiz olacak hepsi bi dünya para nasıl yetiştiririz falan de sen eger çok tepki veririsen haklı olsanda eşin sana cephe alır çevremde çok var öyle sonuçta ailesi çok sakin konuş benim sana tavsiyem yoksa onları unutup sana kızmaya başlar onlarda benim annem babam diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…