- 16 Şubat 2012
- 376
- 10
evet cnm sen nasılsın
sfiicim,nickine asinayım gırdim topıclerden,buyurdum bu sebepten.ewlıyım,1çocugum var,çalısıyorum.ıssız adaya düssem,yanıma...
ve adanadaym
fal mı bakılıyo burda
kim bakıyo hemen içip resim yükleyim
gunaydın kızlar nerelerdesiniz bu sabah
yükle cnm bak bakalım falımıza bekliyos
nerelerdeydin sen yaafff...
şimdi zor yüklemem ama en kısa zamanda hemen yapıcam... bayılıyorum fal baktırmaya
benimde hamileligim boyunca ara ara oldu ama sen istersen bi doktorunu ara...bide karın agrısı derken belin kasıkların falanda agrıyormuya kızlar bende çok karın ağrısı var normalmi bu sizce..hamişimde
bahar temizliği cnm ya, tek başımayım birde burda anca bitirdim...ee nasılsın... demek fal bakmaya bayılıyosun..bekliyoruz en kısa zamanda
benimde hamileligim boyunca ara ara oldu ama sen istersen bi doktorunu ara...bide karın agrısı derken belin kasıkların falanda agrıyormu
yok sadece karın ağrısı var ..gidicem zaten doktora perşembe...senin kaç çocuk var
slm kızlarrrrrr bnde geliyiym dedim :) nasılsınz
hoşgeldin cnm..iyi yaptın.. iyiyiz sen nasılsın
ben kaçar hadi sonra görüşmek üzre... kendine dikkat et
bnde iyiyimm cnm sıkıldı dalıyım dedim aranıza:))))))))))))) kenimi tanıtiiim buarada:) 24 yaşındayım 11 aylık evliyim çalışıyorum geçmişi okuyamadım dedim ya daldım diye siz neler yapıyosunz??
valla napalım iyiyiz bizde sohpet ediyoruz..sevinçlerimizi üzüntülerimi paylaşmak adına arkadaşlık kurmaya çalııyoruz ..ikigündür uğrayamıyordum bahar temizliği vardı ..anca girdim ne yapıyor kızlar diye
1 tane canım. daha yeni evli sayılırım 1.5 ay sonra 2 yılı deviricem allahın izniyle.. seninde ilk mi ne kadarlık evlisin
ben 24 yaşındayım 8 yıllık evliyim bir kızıım bir oğlum var bu 3 üncü ..