- 16 Şubat 2012
- 376
- 10
ooo siz baya muhabbet etmişiniz ben geldim yoksunuz... kızlar bende ailemden uzaktayım kayıvalidem ve annemler aynı yerde onlarında aralarında nedenini anlayamadıgız bi şekilde sorun var iyiki uzaktayız. bence uzakta olmak daha iyi..
slm canım nasılsın...
hadi falima bak[/QUOTE
sen neden benim falıma bakmadın aşk olsun...iyi atmayı bilen baksın demiştim ..bilmiyormusun...ben şimdi seninkine bakıyorum yani atıyorum ,sendende falıma bakmanı bekliyorum haberin ola
peki cnm sıkılmıyormusun.. tek başınasın sonuçta ...tamam eşimiz yanımızda ama insan bir zaman sonra arıyor yani ailesini ..hani şöyle sıkıldığın zaman annemlere gidimde gelim dersin diyemiyosun ...enazından 1 saat uzaklık olsaydı bizimki tam 8 saat ya.. kayınvaldem yüzünde gitmek istemiyorum... neolurdu ya şu kayınvaldem ayrı bir şehirde olsaydı ..belki siz şuan henüz bir iki yıllık evlisiniz ya anlamıyosunuz ,bende daha önce sizin gibi düşünüyordum aman uzak olsunlar diye... ama işte yabancı insanların arasındada bir yere kadar olmuyo yani...insan annesini babasını kardeşlerini arıyor..birde bizim ailede birtek ben uzağım kardeşler arasında....sürekli bir araya gelirler annemlerde ararlar beni çok özenirim keşke bende aralarında olsaydım diye ama illet kayınvaldem yüzünde gitmek istemiyorum
hadi falima bak[/QUOTE
sen neden benim falıma bakmadın aşk olsun...iyi atmayı bilen baksın demiştim ..bilmiyormusun...ben şimdi seninkine bakıyorum yani atıyorum ,sendende falıma bakmanı bekliyorum haberin ola
canım yaa inan ben atamıyorum bile:26:
eveeeeeeeeet başlıyorum ...simdi cnm kahvenin içine bak sende görürsün orada iki kişi var biri uzun biri kısa muhtemelen sen ve eşinsiniz birde iki yol var gene yollardan biri uzak biri daha yakın ,yani birbirlerine çok uzak değil bu yollar ..hımmm sen ve eşine yakın zamanda bir yolculuk görünüyor ama karar veremiyorsunuz yani bir kararsızlık var sizde düşünüyorsunuz ...o karasızlığın ardından sonunda bir karara varıp işi tatlıya bağlıyosunuz...iyi attımmı cnm
canım yaa sen en iyisi yeniden resim koy bunun neresine bakıyım ben
hımmm birde sanki önce için kararmış sonra açılmış gibi ...birde burda halay çekenler var yani halay çekiyorlarbir yakınınızın ya düğünü yada nışanı var ..sende bulunuyorsun bu düğünün içinde
cnm yol konusuna gelince bi şehir dışı yapmak istiyoruz ama karar veremedik nereye gidecegimize..
eşim uzun ben kısayım bu arada
içim hep kararık benm zaten..
görünürde dügün yok ama belki çıkar..
kız sen ne güzel attın böyle.
agzına saglık
ben gelsem olur muu