Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

peki cnm sıkılmıyormusun.. tek başınasın sonuçta ...tamam eşimiz yanımızda ama insan bir zaman sonra arıyor yani ailesini ..hani şöyle sıkıldığın zaman annemlere gidimde gelim dersin diyemiyosun ...enazından 1 saat uzaklık olsaydı bizimki tam 8 saat ya.. kayınvaldem yüzünde gitmek istemiyorum... neolurdu ya şu kayınvaldem ayrı bir şehirde olsaydı ..belki siz şuan henüz bir iki yıllık evlisiniz ya anlamıyosunuz ,bende daha önce sizin gibi düşünüyordum aman uzak olsunlar diye... ama işte yabancı insanların arasındada bir yere kadar olmuyo yani...insan annesini babasını kardeşlerini arıyor..birde bizim ailede birtek ben uzağım kardeşler arasında....sürekli bir araya gelirler annemlerde ararlar beni çok özenirim keşke bende aralarında olsaydım diye ama illet kayınvaldem yüzünde gitmek istemiyorum

sıkılıyorum ama benim burdada amcamlar halamlar falan var bide yeni anne oldum onunla ilgileniyorum.. tabiiki özlüyorum ailemi ama sırf eşimin ailesi yüzünden gitmek istemiyorum... neden böyle yaparlar anlamam yani dertleri ne acaba bu kayınvalide ve görümce artı bide benim beni çekemeyen bide eltim var

eveeeeeeeeet başlıyorum ...simdi cnm kahvenin içine bak sende görürsün orada iki kişi var biri uzun biri kısa muhtemelen sen ve eşinsiniz birde iki yol var gene yollardan biri uzak biri daha yakın ,yani birbirlerine çok uzak değil bu yollar ..hımmm sen ve eşine yakın zamanda bir yolculuk görünüyor ama karar veremiyorsunuz yani bir kararsızlık var sizde düşünüyorsunuz ...o karasızlığın ardından sonunda bir karara varıp işi tatlıya bağlıyosunuz...iyi attımmı cnm

ee devam devam yokmu başka

canım yaa sen en iyisi yeniden resim koy bunun neresine bakıyım ben

ahaahaaaa haklısın cnm one öyle ...ama herhalde bu ikramlıktı sanırsam tabi ..sanki diyer sayfalarda eklemişmiydim ne resimleri ..internetten alıntıydı bu resimler cnm ..henüz kendim çekip eklemedim resim ...oyüzden nasıl eklendiyinide araştırmadım bilmiyorumda sen boşver cnm yorma kendini ben bakarım senin falına nasıl güzel bakmışmıyım falına

cnm yol konusuna gelince bi şehir dışı yapmak istiyoruz ama karar veremedik nereye gidecegimize..
eşim uzun ben kısayım bu arada
içim hep kararık benm zaten..
görünürde dügün yok ama belki çıkar..
kız sen ne güzel attın böyle.
agzına saglık

kartanem nerdesin gelde azcık sohpet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…