- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.518
- 308
- 34
- Konu Sahibi yildiztozuu
BAzen tabii ki olur, misafiri gelir gürültü olur ama her gün her gün olmaz. Benim oğlum da farketmeden ses yapabilir ama akşam saatlerinde dikkat etmek lazım. Yoksa öğlen 2’de koşan çocuktan ben de rahatsız olmuyorum. Ama akşam saatlerinde çocuklar da ses yapmamalı. Arada sırada yapılan sesten bahsetmiyorum burada. Her gün, her akşam kimse çocuk sesini çekmek zorunda değil. Bu konuda da büyük konuşuyorum, asla yaptırmam. Zaten eşim de ben de gürültüden rahatsız olan insanlarız, sessiz bir evimiz var. E çocuk da öyle büyüyecek. Gece 12’de yatan çocuğu da ailesi oyalamasını bilsin. Ses yapan tolerans bekliyorsa e benim de bebeğim uyuyor o ne olacak o zaman? Çözümü ne bu işin?Olay zaten 2 yaşın da başlıyor. Çok erken konuşuyorsun. O çocuk hoplama desen de hopluyo. Şimdi anlatıyorsun arkanı dönüyorsun yine koşuyor. Kendini bilen çocuğunu takip eder. Yalnız çocuğuda koltuğa bağlayamazsın.
Benim alt komşu bakıcımın akrabası tasındığımın 5. gunu önce duvara vurdular sonra bakıcımı arayıp çok ses yapıyorlar uyar diye aramış akşam 9. O kadar sinirlendim ki. 2 tane çocuk ve ben ciddi anlam da çok dikkat ederim ama bazen önüne geçilmiyor.
Neyse ertesi gün sonra aradım abla ben üst komşun ses geliyo olabilir kusura bakmayın ama sizin de sesiniz geliyor geçen kocanla yatak odasın da bağrışıyordunuz bütün konuşmalarınız duyuldu ama benim duvara vurmak ne bileyim bakıcıyı aramak aklıma gelmedi ev halidir dedim gectim cumartesi günü de Mustafa diye bir bey vardı siz de gece 12 30a kadar coronaya dair teorilerini anlatıyo dun ben de duymuş oldum artık dedim. Benim komşu o sırada iflas etti :) ay o kadar sesimiz geliyo mu yeeaaa dedi. Şimdi takılıyoz sakin sakin bakalım.
Şu saat oldu bağıra bağıra konuşuyorlar. Koca koca insanlar ölçüsünü bilmezken çocuklar da kaçırıyor bazen napalım.