• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapima dayanan alt komşum!

Lütfen kendinizi ezdirmeyin her türlü şikayetten kaçının bu tipler hep böyle yalnız kadın üzerine gideyim diyen aaciz insanlar

Bence direk polise söyle tatlım bu kadar teryesizlik olmaz yani kapıya kadar gelmek üstüne yürümek nedir

Arkadaşlar eşim doğuda askeri personel ben başka bir şehirde memurum.Goreve yeni başladım 2 Yaşında bir kızım var.Normalde yatma kalkma saati bellidir hayatınızda görebileceğiniz en uslu çocuklardan biridir.Lavaboya veya odaya bazen koşarak gidiyor 5 saniye geçmeden aşağıdan çok kuvvetli bir şekilde duvara vuruyorlar.Atlamasi zıplaması bağırması çağırması yok sadece 5 saniyelik bir sese.Kumanda yere düştü yine güm güm.

En son 10 gun önce eşimin de yanimda olmadığını bile bile 50 yaşlarında bu adam güya bir de öğretmen.Kapima geldi hayy huyt konuşmaya başladı bağırarak.Dedim buyurun anlatın siz çocuğa sizin hiç mı çocuğunu olmadi iki adım sese vuruyorsunuz diye.Adam bağırmaya devam ediyor.Bende sen misin o bağıran dedim ben de bağırdım cagirdim bina ayağa kalktı.Dedim eğer birdaha benim kapıma gelirsen seni şikayet edeceğim.O arada üzerime yürüyor adamın çocuğu tutuyor.keske dedim videoya alsaydım.yönetici beni aradı kusura bakmayın bu insanlara anlatamıyoruz bir türlü vs vs diye.Gitmis kendi ev sahibine emlakcisina şikayet etmiş etse ne olacaksa.

Dün yine kızımın lavabo ihtiyacı geldi oda yeni öğreniyor tuvaleti hevesli şekilde koştu toplasanız 10 adim etmez.Basladi güm güm ama öyle bir vuruyor ki.O vurdu ben vurdum o vurdu ben vurdum 5 dakka devam etti.Yine yöneticiyi aramışlar oda beni aradı.
Bu insan birdaha benim kapıma gelirse direkt videoya çekeceğim sırf sosyal mesafeyi korumuyor diye dahi olsa şikayet edeceğim. Çocuğumun gerçekten bir rahatsızlığı olsa izin vermem.Zaten malum durumlardan dolayı bir yere de çıkaramıyoruz. Gerçekten buraya geldiğime pişman oldum ne kadar kalbi kara tahammülsüz insanlar var...
Acaba kızının koşupta komşunun en çok vurduğu bölgeye kalınca bir halı falan mı koysanız. Darbe sesini biraz olsun emer belki böylece muhattap olmazsınız.

Polis suanki durumlarda dolayı ilgilenmez diye düşünüyorum
Arayın elbette ilginecekler sözlü şiddet uyguladıysa 1 yahut 2 komşu şahit olarak göstermeniz yeterli ev sahibini bilgilendirin sadece polisler sosyal mesafe olarak siniflandirmaz şikayetçi olun

Ne biçim insanlar var ya 50 yaşına kadar hiç mi bir şeyler görmedin beynin gelişmedi be adam. Anlayışsız, ruhsuz, düşüncesiz, cahil... ne hakla yalnız bir kadının kapısına dayanıp bağırıyorsun maymundan beş dk önce doğmuş yaratık. Ay sinirlerim bozuldu. Polise verin diyeceğim ama sizide düşünüyorum yalnızsınız adam alt komşu ve belli ki dengesiz bir tip allah korusun size kafayı takar birde... bilemedim ya bu ülkede neler görüyoruz polisin tam koruma sağlayacağını düşünsem gidin verin diyeceğim ama... böylede giderse karakoldan başka çare de yok gibi... allah yardımcınız olsun.

Polis ilgilenir ama öyle alıp karakola götürmez kapıdan gelir konusur. Bir daha yapmayın der gider.

Canım anlatmama göre sen haklısın bu konuda kapına dayanması hiç ama hiiiç hoş değil bir daha kapına gelirse direk polisi ara..
Ama şu da var çocuktur koşar eder ama siz belki sesi farketmiyor olabilir misiniz bizimde sitemizde herkes aynı dertten müzdarip mesela bİzim üst katımızda yürüyen kişi sanarsın bizim evin için yürüyor hiç abartmıyorum konuşma sesleri afedersiniz lavabo sifon sesi vs direk geliyor belki sen farkında olmadan ses fazla çıkıyordur ve sen alıştığın için seni rahatsız etmiyor aşağı fazlasıyla gidiyor olabilir bunuda biraz gözlemle istersen

Arkadaşlar eşim doğuda askeri personel ben başka bir şehirde memurum.Goreve yeni başladım 2 Yaşında bir kızım var.Normalde yatma kalkma saati bellidir hayatınızda görebileceğiniz en uslu çocuklardan biridir.Lavaboya veya odaya bazen koşarak gidiyor 5 saniye geçmeden aşağıdan çok kuvvetli bir şekilde duvara vuruyorlar.Atlamasi zıplaması bağırması çağırması yok sadece 5 saniyelik bir sese.Kumanda yere düştü yine güm güm.

En son 10 gun önce eşimin de yanimda olmadığını bile bile 50 yaşlarında bu adam güya bir de öğretmen.Kapima geldi hayy huyt konuşmaya başladı bağırarak.Dedim buyurun anlatın siz çocuğa sizin hiç mı çocuğunu olmadi iki adım sese vuruyorsunuz diye.Adam bağırmaya devam ediyor.Bende sen misin o bağıran dedim ben de bağırdım cagirdim bina ayağa kalktı.Dedim eğer birdaha benim kapıma gelirsen seni şikayet edeceğim.O arada üzerime yürüyor adamın çocuğu tutuyor.keske dedim videoya alsaydım.yönetici beni aradı kusura bakmayın bu insanlara anlatamıyoruz bir türlü vs vs diye.Gitmis kendi ev sahibine emlakcisina şikayet etmiş etse ne olacaksa.

Dün yine kızımın lavabo ihtiyacı geldi oda yeni öğreniyor tuvaleti hevesli şekilde koştu toplasanız 10 adim etmez.Basladi güm güm ama öyle bir vuruyor ki.O vurdu ben vurdum o vurdu ben vurdum 5 dakka devam etti.Yine yöneticiyi aramışlar oda beni aradı.
Bu insan birdaha benim kapıma gelirse direkt videoya çekeceğim sırf sosyal mesafeyi korumuyor diye dahi olsa şikayet edeceğim. Çocuğumun gerçekten bir rahatsızlığı olsa izin vermem.Zaten malum durumlardan dolayı bir yere de çıkaramıyoruz. Gerçekten buraya geldiğime pişman oldum ne kadar kalbi kara tahammülsüz insanlar var...
Hiç aldırmayın çocuğu da kısıtlamayın koşmayan çocuk mu olur? O vurursa siz daha hızlı vurun kapınıza gelirse de açmayı. Bırakın kırmaya çalışsın kapıyı o arada da yöneticiyi arayın oda gelsin. Rezil insanlar hiç canınızı sıkmayın

Valla abla benim üst komşumun da çocugu var inan gece demeden gündüz demeden ses yapıyor birgün demedim bişey çocuk bu yapıcak tabi hiçkimsenin keyfi Bi çocugun gelişiminden önemli degil öyle ses yapmasın koşmasın oynamasınla olmuyor o iş o da çocugun büyümesinde etkili sonuçta çok önemliyse sessizlik apartmanda oturmasın beyefendi de kimse kimseyi zorlamıyor oturuyorsa bunlara hazırlıklı olacak gece 1 de çocuk evde araba sürüyor sanki bizim evin içinde aglar yine aynı yanı başımda aglıyomus gibi ama olucak illaki böyle şeyler en kızdığım durum ya çocuk aglamasın çocuk koşmasın zıplamasın adı üstünde abi çocuk ya bunları yapmayacaksa ne anlamı var çocuk olmasının

Apartmanda çocuk gürültüsüne benim hiç tahammülüm yok ama size yaşatılan şeyle bunun alakası yok. İsterse beş tane çocuk tepinsin, bir erkeğin bi kadına hayt huyt konuşma hatta üstüne yürüme hakkı olamaz. Pisliğe bak sen. İyi yapmışsınız apartmanı ayağa kaldırmakla. Bir daha kapınıza gelirse direkt polisi arayıp erkek şiddeti şikayeti yapın. Çocuk gürültüsünü şikayet etmekse niyeti yöneticiyi araya sokar insan gibi uyarır. Bu resmen yalnız kadın buldum ezeyim demiş

Ben bu konuyu az once facede okudum sanki 😀
Birdaha gelirse sikayetci olun, cocugunuz cok ses yapmiyorsa

Adamın tedaviye ihtiyacı var 🙄

Polis suanki durumlarda dolayı ilgilenmez diye düşünüyorum
Offf çok feciii
Aksam ust kattakilerin sesleri koşturma
Babanin çocuğa normal konuşması bile bizim odanın içinde (tabi babanin sesi yüksek)
Artık tvnin sesini en sona getiriyorum ki
Duyup sinirlerim altust olmasın .aramak zorunda kalmayayim.
İnanın hiç durmuyorlar .ohalde hiç seslenmedim .
Sizin durum benimkinin %1 bile değil..
Şuanda o adamların üstünde tepinmeyi çok istedim
Birdaha vururlarsa benim için yaparmisiniz
Çok sinirlendim 😅😅

Canim ara polisi asker esiyim yalnizim bana bunu yapiyor de sikayetciyim de gerisini birak bir daha gelemez kapina gitsin bir karakola ofade versin bakalim yalniz kadina ne terbiyesizlik kaliya gelmek yaaa basgir canim bas bas bagir o insanlar bundan anliyor
Normalde ben de cocuk sesinden sikayetci olurum ama yalniz bir kadina bunu yapmasi kabul edilemez. terbiyesiz adam.

Yalniz yasayan kadının evine ne hakla geliyor öküz. Cidden polisi arayın eşim.asker uzakta ve rahatsız ediyor deyin tırsar belki yada hiç bulaşmayın kapıyı bile açmayın . Ama kavga etmeyin ve yalnızken kapı açmayın muhakkak

2 yasinda bir cocuk yuruyerek/kosarak ne kadar ses yapabilir ki ? tek aklima gelen ihtimal ayakkabilari olmasi ki onu da dusunmussunuzdur zaten. bunun disinda bunun icin sikayete gelen adami ciddiye alinmaz.

Ama adam tehlikeli birine benziyor, cocugunuz bir gun gercekten normalden fazla gurultu yapsa basinizi fena agritir.

İnadına ses yaparım ben olsam. Kapıyı da açmam. Kapıma dadanırsa da bir daha polisi ararım. Söyleyin açıkça, bundan sonrasında inatlaşmaksa niyetiniz hodri meydan deyin. Benim üst katımda büyük çocuklar oturuyor. 12ye kadar bazen bire kadar top oynuyorlar. Karantina sürecinde bu böyle. Çocuklar enerjisini atamıyorlar sabretmekten başka yolum yok. 1i geçtiğinde uyarıyorum sadece.

Back