- 29 Eylül 2017
- 785
- 1.520
- 43
- Konu Sahibi yildiztozuu
İnanamıyorum ya.
5 Adım sesi nasıl duyuyorlar sizi mi dinliyorlar sürekli?
yere oyuncak atma, atlama zıplama olsa hak verirdim ama bahsettiğiniz gibiyse iyi yaptınız.
bir daha gelirse gerçekten şikayet edin. Bazıları manyak. Benim altımdaki gibi. Gerçi bende çocuk da yok ama gündüz vakti bile süpürge açınca geliyordu kapıya kapatın diye
Duvarlar inceyse öyle bir duyuluyor ki. Ben sen üst komşumdan oldukça dertliyim. Ama onların çocuğu da hareketli, baba da hareketli ve hatta baba bazen bağırıp çağırıp kriz geçiriyor. Yere sürekli bi şeyler fırlatıyorlar. Süpürge yaptıklarında direkt tepemde, buna yapacak bir şey yok ama şu an herkes evde diye hergün yapıyorlar illallah ettim artık. Kızım 22 aylık, uykusundan hi kendiliğinden kalkamıyor onlar yüzünden. Sabah 7buçuktan gece 23:30a kadar bu böyle. Çocuğum uykusundan hep korkarak uyanıyor. Taşındıktan birkaç hafta sonra bir kere çıktım. Rahatsız etmek istemiyorum, bizim için sorun eğil çocuk koşacak oynayacak tabi ama kızımın uyku saatleri bunlar, ani seslerden korkuyor en azından o saatlerde ilgisini başka bir şeye yönlendirseniz dedim, bi süre dikkat ettiler ama şu an yine aynı. Kaldı ki aman sessiz ortamda uyusun diye çabalamadım hiç. Geçenlerde babam çıktı dayanamayıp, kızım uykusundan uyanıp katıla katıla ağlayıp sakinleşmeyince. Hele 1 aydır her Allah’ın günü, önceden akşamları ve haftasonlarıydı. Bazı sabahları ve geceler topuklu ayakkabı sesleri, kapıları çatçut kapatmalar. Dediğim gibi duvarlar inceyse her ses geliyor, ama Benim komşularımın seslerinin süpürge hariç duvarların inçe olmasıyla alakası yok, kendileri gürültülüler. Ha bir de ben çocuğu 1de uyutsam da 2de uyutsam da o saate kadar ses olmasa ya da az olsa bile o saatte illa başlıyor, şu an olduğu gibi, kafayı yedim artık :)