Komşu çocuğu kapımıza yapıyor :/

madem cocugun annesi hoplamali ziplamali zikirli ayini yapacak kadar " dindar" kapisina gidin." Allah rizasini icin cocugunuza söylesin kapima isemesin! "diyin. "Kul hakkidir sunun surasi komsuyuz günahtir" diyin.

bu arada doguda hic yasamadim bi fikrim yoktur ama kisisel hayata insana saygisizlik milli sporumuz, dogu ile sinirli degil maalesef,
.

madem cocugun annesi hoplamali ziplamali zikirli ayini yapacak kadar " dindar" kapisina gidin." Allah rizasini icin cocugunuza söylesin kapima isemesin! "diyin. "Kul hakkidir sunun surasi komsuyuz günahtir" diyin.

bu arada doguda hic yasamadim bi fikrim yoktur ama kisisel hayata insana saygisizlik milli sporumuz, dogu ile sinirli degil maalesef,
.
Bizim üst komşu hafız, onun üstü imam. Eşleri de aşırı dindar güya... Kaç kere söyledim kul hakkıdır günahtır. Hala aynılar :) Eşlerine de söyledim aynı şekilde ama yok. Nasıl müslüman bunlar anlamıyorum ki. :)

Arkadaş diyorki eşim öğretmen öğrencilerini gördüğümde onlara dil çıkarıyorum yani yakistiraxak kelime bulamıyorum=))
Bence sen orayı iyi oku ve sabır sınırlarımı da daha fazla zorlama. Gördüğümde mi yazmışım bir bak istersen. Üstüne vazife olmayan işlere de karışma.

Bence sen orayı iyi oku ve sabır sınırlarımı da daha fazla zorlama. Gördüğümde mi yazmışım bir bak istersen. Üstüne vazife olmayan işlere de karışma.
Pedagojik düşünüyormuş gibi görünmeye çalışmak yerine de okuduğunu algılama konusunda geliştire kendini. Çocuğa bu yapılmaz diyorsun. Evi ateşe vermekten bahsediyorsun. Önce kendi eğrini düzelt. Her şeye de kendine vazife çıkarma. Konu sahibine yorumunu yap çık.

Pedagojik düşünüyormuş gibi görünmeye çalışmak yerine de okuduğunu algılama konusunda geliştir kendini. Çocuğa bu yapılmaz diyorsun. Evi ateşe vermekten bahsediyorsun. Önce kendi eğrini düzelt. Her şeye de kendine vazife çıkarma. Konu sahibine yorumunu yap çık.

merhaba ,
hiç komık olmamasına ragmen çok güldüm evlerinde lavabo tuvalet yokmu da komsunun evinde bulduğu yere yapıyor ...bence kapıyı yıksa bile açmayın 1 defa 2 defa daha yapar sonra vazgeçer .. çünkü çocuklar sınırları yoklamayı sever sizin sabrınızı direncinizi gördüğününde daha üstelemeyecektir ... farklı kültüre gittiğiniz farklı profıllerle karsılasırsınız onlar için normal olan sizin için anormaldir annesinin tepkisizliğide bundandır çünkü onun için sorun yok ...

Amanınnnn bu ne be Çaki nin Muş versiyonu mu ??????????? Daha ne duruyosun git söyle böyle şey mi olur ıslak odunla vurmalar filan.
1. Çocuğa hiç birşey vermeyin elini ayağını çeksin. Anneside duyacak şekilde itiraz edin.
2. İstediklerini vermeye devam edin ama güzellikle kapıma vurursan vermem , bugün kapıma vurmazsan sana lokum vericem filan gibi taktikler uygulayın. Aklıma başka bişey gelmedi :-)

bence o kadar manyak bir ailesi olan çocugu dayak falan adam etmez. zaten dayak arsızı olmuştur sizin düzeltebileceğiniz bi drum değil gibi görünüyor:KK43: ama eşin çocugu korkutsun belki raht bırakır

bence o kadar manyak bir ailesi olan çocugu dayak falan adam etmez. zaten dayak arsızı olmuştur sizin düzeltebileceğiniz bi drum değil gibi görünüyor:KK43: ama eşin çocugu korkutsun belki raht bırakır
Aynen canım düzeltemedik ben konuştum eşim konuştu ben kızdım çalma bi daha kapıyı görmiyim dedim eşim de söyledi ama yok. Iyilikle konuşsak daha çok vuruyor kapıya kızsak normal seyrinde devam ediyor takmıyor.
Annesini dövdü küfretti ben de dedim aa çok ayıp anneye laf söylenmez büyüğün o senin uslu ol gel otur yanımıza hadi.
Sopayı kafama indirecekti nerdeyse.
Iki ay daha bununla yaşayacaz mecbur. Korkum bi de yeni icatlar çıkarmasın başımıza. Çünkü her geçen gün farklı bi olayı oluyor.

X