Kapima dayanan alt komşum!

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Arkadaşlar eşim doğuda askeri personel ben başka bir şehirde memurum.Goreve yeni başladım 2 Yaşında bir kızım var.Normalde yatma kalkma saati bellidir hayatınızda görebileceğiniz en uslu çocuklardan biridir.Lavaboya veya odaya bazen koşarak gidiyor 5 saniye geçmeden aşağıdan çok kuvvetli bir şekilde duvara vuruyorlar.Atlamasi zıplaması bağırması çağırması yok sadece 5 saniyelik bir sese.Kumanda yere düştü yine güm güm.

En son 10 gun önce eşimin de yanimda olmadığını bile bile 50 yaşlarında bu adam güya bir de öğretmen.Kapima geldi hayy huyt konuşmaya başladı bağırarak.Dedim buyurun anlatın siz çocuğa sizin hiç mı çocuğunu olmadi iki adım sese vuruyorsunuz diye.Adam bağırmaya devam ediyor.Bende sen misin o bağıran dedim ben de bağırdım cagirdim bina ayağa kalktı.Dedim eğer birdaha benim kapıma gelirsen seni şikayet edeceğim.O arada üzerime yürüyor adamın çocuğu tutuyor.keske dedim videoya alsaydım.yönetici beni aradı kusura bakmayın bu insanlara anlatamıyoruz bir türlü vs vs diye.Gitmis kendi ev sahibine emlakcisina şikayet etmiş etse ne olacaksa.

Dün yine kızımın lavabo ihtiyacı geldi oda yeni öğreniyor tuvaleti hevesli şekilde koştu toplasanız 10 adim etmez.Basladi güm güm ama öyle bir vuruyor ki.O vurdu ben vurdum o vurdu ben vurdum 5 dakka devam etti.Yine yöneticiyi aramışlar oda beni aradı.
Bu insan birdaha benim kapıma gelirse direkt videoya çekeceğim sırf sosyal mesafeyi korumuyor diye dahi olsa şikayet edeceğim. Çocuğumun gerçekten bir rahatsızlığı olsa izin vermem.Zaten malum durumlardan dolayı bir yere de çıkaramıyoruz. Gerçekten buraya geldiğime pişman oldum ne kadar kalbi kara tahammülsüz insanlar var...

Polisi arayın

İnanamıyorum ya.
5 Adım sesi nasıl duyuyorlar sizi mi dinliyorlar sürekli?
yere oyuncak atma, atlama zıplama olsa hak verirdim ama bahsettiğiniz gibiyse iyi yaptınız.
bir daha gelirse gerçekten şikayet edin. Bazıları manyak. Benim altımdaki gibi. Gerçi bende çocuk da yok ama gündüz vakti bile süpürge açınca geliyordu kapıya kapatın diye

Canim ara polisi asker esiyim yalnizim bana bunu yapiyor de sikayetciyim de gerisini birak bir daha gelemez kapina gitsin bir karakola ofade versin bakalim yalniz kadina ne terbiyesizlik kaliya gelmek yaaa basgir canim bas bas bagir o insanlar bundan anliyor

Sizinki de apayrı bir psikozaymış gerçekten.. Ne kadar sınır bozucu

Birdahaki teşebbüsünde ilk isim bu olacak canim

Yönetici tamamen bizden taraf.Adam benim kapıma çıkınca oda indi hemen ne haklar çıkarsın diye. Allah ondan bin kez razı olsun çocuğu olan anlayışlı olan insanın halinden anlıyor

Yönetici tamamen bizden taraf.Adam benim kapıma çıkınca oda indi hemen ne haklar çıkarsın diye. Allah ondan bin kez razı olsun çocuğu olan anlayışlı olan insanın halinden anlıyor
Benim ust katimda gece 3 sabah 7 uc tane erkek cocugu var masallah evi tepemize yikacaklar inanin balkona bilr surekli biseler atiyorlar agzimizi acamiyoruz napaym yani kucucuk couklar durdan anlamaz bise yapmaz salak mi bu adam yaa

Benim ust katimda 11de baslayip gece 2 ye kadar kosuyo cocuklari 1 kere bile cikmadim. Cocuk bu kosar duse bisey atar. Benimde ikizlerim var ellerinde oyuncak parkelere bisey dusse bomba sesi cikiyo. Alt kattaki de bana hic gelmedi onunda cocugu var. Anlayis lazim ama yaslilarda bu anlayis kalmiyo

Direkman polisi arayın kimsenin kapınıza gelip size bağırma hakkı yok. Yalnız yaşayan bir kadın olduğunuzu belirtin adamın şiddete meyilli olduğunu belirtin. Polis biraz gözünü korkutsun hiç değilse sizin gözünüzün kara olduğunuzu anlasın

Esiniz yönetici arasa ya da adami bir gözdagi verse. Sizi yalniz bulmus gibi geldi. Cok gecmis olsun, korkunc bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…