kapılar açık oturan komşulara ne yapmalı?

Bahsettiğiniz tarzda lüks bir siteyse yönetime bildirin. Bende sitede oturuyorum değil kapıda oturmak,ayakkabı bile bırakamazlar. Müsamağa gösterilmez yani bu tip durumlara.

Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor mahrem diye bişeyden haberleri yok demek ki.Yönetime söyleyin hatta komşularınız varsa onları da örgütleyin alttan alta belli etmeden.Bir tek siz söylerseniz çıkıntı gibi görülür.

Ohaa agda mı yapıyorlar? Ben kocamın yaninda agda yapamam. Ne olursa olsun kıyefetleri normal bile olsa kapıyı sürekli acamazlar ben de rahatsız olurum oradan geçerken.

Ayrıca yonetime nesini şikayet edecek ki? Yönetim kör mü? Herkes göruyordur bunu. Bence toplantı yapilmasını saglayın ve konuyu açın. Gerçi bir çok insan rahatsız olur ama konu acılinca kimse arkanda durmaz, susar. Sen de sanki normal birseye cok tepki vermiş gibi saf konumuna duşersin.

benim komşular gibi lüks siteye verecek parayı bulup aklı bulamamışlar ne yazık ki.

giydikleri görünmediği sürece sorun etmem ama ben de evime gelen misafirin giriş katta bir ağda salonunun ortasından geçiyor havasına kapılmasını istemem,kendim utanirim.

Site yönetimine şikayet edin,olmazsa imza falan da toplayabilirsiniz.

Artık evin içi durumu kalmamış onlarda. Yakında apartmanada koltuk tv falan koyarlar. Ben olsam baya ağır konuşurdum mümkünse kırılsınlar. Elalemin donunu orasını burasını görmek zorunda değilsin kimse değil. Siz söyleyin anlamazlarsa yönetime şikayet edin derim.

Yaa bu da ayri bir handikap.Dayak yiyen kadin icin polis cagiriyorsun,kocamdir diyor.olduruluyor duyarsiz insanlar kimse niye yardim etmedi deniyor.Insanlarda ne yapacagini sasirdi.Bu durumda tabiki kimse karismaz.Ama olmuyor iste.
Yillar once oturdugumuz apartmanda alt katta adam kadini dovdu hemen altimizdaydi.orralik yikildi.Cocuklar balkona kacti.camlar asagi indi.polis cagrildi.
Kadin surekli dayak yerdi gozu hep mor gwziyordu kimseye bakamazdi.Ne yapabildik kadin icin.Hala icimdedir bende genc kizdim o zamanlar.
Insanlarla ugrasmak cok zor.

Hanımefendi sıcak bir yerde yaşıyoruz diyorsunuz iç çamaşırına benzettiğiniz şeyler şort ve askılıymış ve sıcak bir şehirde de gayet doğal bence nasıl giyinsinler ev içinde. Ayrıca ağda yapar pozisyon ne şort varmış kadının altında etek bile değil siz içeriye kafanızı mı uzattınız ki iç çamaşırını gördünüz konuşmadığınız insanlarsa o kadar dikkatli bakmanız garip değil mi güldülerse güldüler kendi aralarında. Asansöre binip çıkıyorsunuz sonuçta ama derdiniz başka bence eşinizin görmesinden korkuyorsunuz sanırım kıskançlıktan ama eşinize güvenmiyorsanız asıl sorun o bence. Şurada yaz bitiyor zaten sabredin.

tam olarak neyden rahatsız oldunuz ben anlayamadım. kapının açık olmasındna mı açık giyinmelerindem mi? açık olmasından ise en alt kat geçip gidiyosunuz, neye takıldınız o kadar? açık giyinmeleri ise orda bi iki yuzluluk var bence.

Walla çoluk çocuk aile kavramı var öyle bacağını yaya yaya kapını kapamadan ağda yapamazsın midem bulandı. Hemen şikayet edin yönetim uğraşsın

Tebrikler hemen tesbit ettiniz iki yüzlülük olduğunu. Nasil bir ikiyüzlülük biraz açıklar mısınız anlamadım da?

Hemen kattan asansöre geçip gidiyorum diye oturma grubunu da koridora atsın isterseniz, nasılsa geçip gidiyorum.

tespit etmedim. size sordum. sorun kapı açık durması mı yoksa kapı açık ve açık giyinmeleri mi? kapalı giyinseler kapı açık olmasını problem etmeyecek miydiniz?
dediğim gibi kapının açık olmasındna rahatsız olabilirsiniz, bunu engellemenin yolu da uyarmak ya da yönetime bildirmektir.

atletle balkona çıkınca noluyor? varoşluk ne alaka? bence siz kavram karmaşası yaşıyosunuz.

varya sanki kalkıp millet evinin mutfağında değil de salonda oturmuşum demiş gibi, evinde istediğini yapar tarzı yorumlar gelmiş çok şaşırdım.
bide kocamı kıskandığımı düşünenler
ayıp yahu,bahçede de atletli bi adam görsem rahatsız olurum, binanın içinde de.
bi de çıplak geziciler çıktı
açıklama için teşekkürler arkadaşım.

Bahsettiğiniz tarzda lüks bir siteyse yönetime bildirin. Bende sitede oturuyorum değil kapıda oturmak,ayakkabı bile bırakamazlar. Müsamağa gösterilmez yani bu tip durumlara.
mesela kapıya çöp bırakmak, aşağı bir şey silkelemek, fazla gürültü yapmak, hatta saat 22.00 den sonra çocukların bahçede gürültülü oyun oynaması bile yasak.
ama kapılar açık oturmak gerek diye de ekletmek lazım sanırım.

kimseyi örgütlemek istemiyorum açıkçası.
yani tanımadığım insanlara karşı milleti doldurmak hiç istemiyorum.
kiminle ne derdim olursa birebir konuşmak taraftarıyım.
eşime akşam dedim ben konuşayım, böyle olmaz diye.
eşim de sen söylersen sanana falan dese çıkışsa, daha da sinir olacaksın hem suçlu hem güçlü diye.
yönetimle konuşma kararı aldım.

ağda yapar gibi bacaklarını uzatmış,dizinden kırpık şekilde.
bir şey yapıyordu çok bakmadım hemen geçtim.
artık masaj mı yapıyordu, krem mi sürüyordu, yoksa cidden ağda mı yapıyordu görmedim.
bacaklarıyla uğraşıyordu yani.
ağda yapıyordu deyip günahını almayayım.
umuyorum ki yapmıyordu dedim zaten,ona dayanamam

ya misafirim geliyor, arabadan iniyoruz mis gibi site yeşillik falan.
binaya giriyoruz varya bi kahkaha bi konuşma, hemen kapının ağzı geniş herhalde, orda oturuyorlar 5-6 kadın.
birileri ordan karşıya geçiyor dalan, karşılıklı 2 dairenin kapısı açık.
ve çoluk çocuk görmedim pek, 40 yaş civarı insanlar.
insan nereye geldim yani diyor birden.
köy yeri sanki.

dimi?
sanki ben millet içine neden don giyor demişim.
giysin de benim görmeme lüzum yok
tövbe tövbee..

Walla çoluk çocuk aile kavramı var öyle bacağını yaya yaya kapını kapamadan ağda yapamazsın midem bulandı. Hemen şikayet edin yönetim uğraşsın
ağda yapar gibi bacaklarını uzatmış,dizinden kırpık şekilde.
bir şey yapıyordu çok bakmadım hemen geçtim.
artık masaj mı yapıyordu, krem mi sürüyordu, yoksa cidden ağda mı yapıyordu görmedim.
bacaklarıyla uğraşıyordu yani.
ağda yapıyordu deyip günahını almayayım.
umuyorum ki yapmıyordu dedim zaten,ona dayanamam

atletle balkona çıkınca noluyor? varoşluk ne alaka? bence siz kavram karmaşası yaşıyosunuz.
ben balkona çıkınca, atletiyle oturup göbeğini kaşıyan insan görmek istemiyorum.
belki aileden böyle terbiye aldığım içindir.
görmek istemediğimi de kocama yaptırmıyorum ne güzel.
sizinle aynı sitede yaşamıyorsak problem yok, KAVRAM KARMAŞAM da bana kalsın

Atletle balkona çıkmış bi adam görünce sanki adam çıplakmış gibi ben utanıyorum. Atlet sonuçta "iç çamaşırı" yani.
İnsanlar sokağa çıkamayacakları kıyafetlerle balkonuna camına falan da çıkmamalı.

arkadaşım şimdi sıcak bir yerde yaşıyorum evet.
bahçede havuz var, zaten askılı şortu geç millet bikiniyle dolanıyor ki mecbur yani ne giyilir havuzda?
şort var, şort var.
gecelik takımlarımız olur ya, penye, hani kalpli kalpli.
karşılıklı 2 dairenin kapısı açık.
birbirlerine girip çıkıyorlar sürekli bir trafik.
ben sabah işe çıkıyorum, bunlar bu şekilde bina içinde dolanıyor.
ben onun kalpli geceliğini görmek zorunda mıyım?

kapı açık ve kapının ağzı antre var hani ya.
zannedersem bunların evinde o kısım geniş, veya birbirlerini görmek açısından kapının ağzında oturuyorlar.
yanlarından geçerken kafanı sokmana gerek kalmıyor çünkü sağa da baksan sola da baksan iki kapı da açık ve aynı şekilde.mecbur görüyorum.
dikkatli bakmıyorum yani.
umarım anlatabilmişimdir.

ayrıca saçma sapan kıskançlık ithamlarına hiç girmeseniz daha güzel olur.
zira yazımdan öyle bir şey hiç bahsetmemişim.

sonuçta resmi nikahlı kocam, ve kıskanmak da suç olmadığına göre kıskansam kıskandım derim.
ama kıskansam zaten havuzlu sitede oturmam.
kıskanma konusuyla fazlasıyla rahatım tahmininin aksine.
zaten 26 yaşımda halimde 40lı yaşlarda kadınları kıskansam, konum çok başka olurdu emin olun...

gerçekten anlamıyorum.
sanırsın ben kadınlar neden şort giyor, şort yasaklansın demişim
bana böyle yorum yazıp, kocamı kıskandığım sonucu çıkaranları da nasıl anladıklarını çözemedim.
sanırım onlar da aynı şekilde dolaşıyorlar binada. balkonda atletli falanlar.
iyi olmuş bu konuyu açtığım.
neyse ki benim gibi düşünenler çoğunlukta.
hala normal sayılırım

ha bu arada.
ben de balkona çıkınca abiye giymiyorum sonuçta.
penye benzeri şort ve sıfır kolla oturuyordum dün balkonda.
ama ben 12. kattayım.
üstümde 6 kat var ve birinin beni görmesi için bana özellikle bakması gerek ki, görse de utanacağım kıyafet değil.
yani isteyen istemen herkes bana maruz kalmıyor.
ama sırf evimdeyim, kimse karışamaz diye de bornozla kahve keyfi de yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…