• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapılar açık oturan komşulara ne yapmalı?

O binada oturan beylerden utanmıyolarsa diyecek birşey yok.

Zira ben olsam şikayet etmistim çoktan. Kimseyi o vaziyette sabah aksam görmek zorunda değilim. Beni gectim eşim oradan geçmek zorunda değil.

Simdiye kadar nasil uyarilmamislar. Anlatiminiza göre gozumde canlardirdim da gerçekten durum fena
uyarılmamışlar mı bilmiyorum, kimseyle konuşmadım bu konuyu ama belki de uyarılmıştır.

Ayy ben kapı açık oturmaya korkarım bizim ev 4. katta iki kere kilitleyip öyle duruyoruz evin içinde. Nasıl rahat ediyolar güvenlik olsa dahi bu devirde kimseye güven kalmadı. Ayrıca haklısın o ne öyle kesinlikle şikayet et. Görgüsüzlük mü desem ne desem bilemedim
sanıyorum ki esintinin dışında birbirlerine gidip gelmek rahat olsun diye de böyle kullanıyor olabilirler.
dediğim gibi güvenlik var, ve giriş kat bi bağırsa herkes duyar diye korkmuyor olabilir.

Kapıya binada fare var kimse kapısını açık bırakmasın yazın
:halay::halay:
:D :D :D bu hiç aklıma gelmemişti. güzel fikirmiş

Güvenliğe bildirin yönetime söyleyin kendiniz muhattap olmayın
ben de bu konuda kararsızım.
benden yaşça büyükler, söylersem olaylar ters teper diye düşündüm, yoksa geçerken söyleyecektim.
satın almışlar 2 daireyi birden. geçici değil yani. kişisel probleme dönsün istemedim.

Guvenligi arayin.
Bende sikayet etmekten nefret ederim ama ust kattakilerden biktim.guvenligede uyarin bu tekrarlarsa polisi ararim dedim.cok populer bi sitede oturuyorum polis gelmemesi iste isim etiket olaylarina onem verirler.bu sekilde yaklasimalrdan nefret ettigim halde mecbur kaldim.sizde yapmalisiniz.

Bide aklima su geldi benimde giris kattin kapisi acik oluyordu birgun acik unuttular sandim ve zile bastim klima olmadigi icin kapiyi acarak estriyoruz ozurdileriz problem olduysa dediler
benim de önceki evimde karşı komşum demişti sen işteyken açıyorum kapıyı essin diye öyle oturuyorum diye. demek yapan çok kişi var.

Kapı açık durması rahatsız edici bina içinde oturan ilk defa duyuyorum kıyafetlere zaten diyecek lafım yok bence şikayet edin
bina içinde oturmuyorlar.
giriş katta, kendi dairelerinin içinde ama giriş antre kısmı var ya orada oturuyorlar.
zaten görünmediklerinde de sesleri duyuluyor bariz.

Hamster al bir tane sal kapılarından içeri

:D :D :D bir arkadaş da fare ile ilgili yazmış. düşüneyim ben bunları :D

Köy sanki mübarek! Hiç uğraşmayın doğru site yönetimine şikayet edin onlar gerekeni yaparlar.

Ay hiç sevmem ya eski ev sahiplerimizde öylerdi çok rahatsız edici :110: birde öyle bir sitede o_O
sorma ya.
gerçekten bazen şaşırıyorum, insan nerede yaşamalı ki.

geçen balkona çıktım. biri sigarasını yanık halde attı aşağı.
baktım kim diye, kimse görünmüyordu balkonlarda.

bilgisayarda '' aşağı sigarasını yanık halde atan öküz her kim ise, lütfen insanlara yakışır şekilde davransın'' yazıp çıktı aldım.
aşağıda panoya asıcam dedim, eşim izin vermedi.
erkek kavgasından almayayım seni diye :D :D

Asırlardır toplum icinde yaşıyoruz ama neden hala tam anlamıyla olmuyor anlamıyorum. Benim karşı dairemle de 10.kattaki bi daire akraba. 6-10 katlar arası çığlık çığlığa bağırarak haberlesiyorlar. Çoluk çocuk vırıl cırıl. Her hallerinden de belli, maddi imkanları çok çok iyi. Ama görgü başka birşey herhalde

lüks sayilabilecek bir site de mi oluyor bunlar? ilginc.Insanlarin ar damari catlamis demek ki? valla siz bunlari sikayet de etseniz bunlar anlamaz bi de siz suclu cikarsiniz.hakikaten acikliginda bir siniri var.Insanlar özgürlügü yanlis anliyorlar.o Kadar özgür olmak istiyorsan git ormanda yasa.

Site yönetimine şikayette bulunursanız gerekli uyarıları yapacaklardır.
Can sıkıcı bir durum.

Bizim sitenin profesyonel bi yönetimi var şirket herşeyle ilgileniyor siz onlara iletirseniz sizin olduğunuzu da söylemeden isim vermeden uyarırlar size de bulaşan olmaz. ayrıca kira değil ev sahibi bile olsalar kimseyi rahatsız edemezler hele apartman girişleri önemlidir

bence yönetime şikayet edin ama dert de etmeyin. yani dert gürültü değil anladığım kadarıyla, sadece geçip giderken görüyorsunuz, bakmazsınız olur biter. sıkıntı yapmayın zaten uyarı alırlar yani.

Site yönetimi bunun icin var zaten. Ben olsan herhalde ilk görüşte sikayet ederdim. Siz anlatirken benim tuylerim dikildi
ben bunları toplamda 5-6 defa gördüm.
ilkin ben tam daireden daireye geçerken denk geldim sandım,
1-2 artık tam idrak ediyor iken bugünkü manzara paha biçilmezdi :D

lüks sayilabilecek bir site de mi oluyor bunlar? ilginc.Insanlarin ar damari catlamis demek ki? valla siz bunlari sikayet de etseniz bunlar anlamaz bi de siz suclu cikarsiniz.hakikaten acikliginda bir siniri var.Insanlar özgürlügü yanlis anliyorlar.o Kadar özgür olmak istiyorsan git ormanda yasa.
yani çevresine göre lüks. ona kızıyorum ya ben de.
sanırsın mahalle ortası.
zaten site içerisinde şort-atlet kombiniyle spor yapanlar var, derdim onlar değil de bunların bildiğin ince penye şort,üstüne askılı fanila.
açık olmak değil problem

Butun apartman resmen onlarin ortak salonundan gecip evlerine gidiyor :KK70: Evimizin ortasindan gecmeyin siz de derlerse hic sasirma.
söylemesine gerek yok ki, geçerken diyeceğim ''sizin şu amca kızı noldu evlendi mi ?'' o olacak yani :D
Aile apartmanı sanmışlar belli ki..
Son kat olsa neyse diyeceksiniz ama..
Terbiyesizlikte zirve.
benim çapraz komşum da arada açıyor essin diye.
kendi karşı dairesi boş.
kapının önüne gitmem gerek onu görmek için.
o nedenle pek rahatsızlık duymadım.
ama girişte ister istemez rahatsız oluyor insan.

Bizim sitenin profesyonel bi yönetimi var şirket herşeyle ilgileniyor siz onlara iletirseniz sizin olduğunuzu da söylemeden isim vermeden uyarırlar size de bulaşan olmaz. ayrıca kira değil ev sahibi bile olsalar kimseyi rahatsız edemezler hele apartman girişleri önemlidir
aslında bizim şu aralar yönetim sallantıda, birileri değişti birileri başladı falan.
tam olarak yönetimde kim var bilemiyorum.

akşam eşim gelince dedim böyle böyle karşılaştım.
çok rahatsız oldum, sen rahatsız olmuyor musun diye, ben de rahatsız oluyorum ama lütfen birebir muhattap olma, zaten pek kimseyi tanımıyoruz olay çıkmasın dedi.

haklı da, en son bi adam karısını çocuklarını bir güzel dövmüştü.
binada kıyamet koptu.
kimse sesini çıkarmadı, tuttum polisi aradım.
2 ekip polis geldi, kadın da çıkıp kocamdır şikayetçi değilim demişti.
ondan sonra demiştim bina yıkılsa sesimi çıkarmam diye, yine dayanamıyorum :D

sizi rahatsız eden giyim tarzları mı kapılarının açık olması ve bina içinde oturmaları mı?
ben çok büyütülecek bişey göremedim ama çok rahatsızsanız site yönetimine bildirin bir duyuru assınlar kimse kapı önünde oturamasın.
ben kapı önünde ayakkabı gördüğüm an site yönetimini arayıp uyarmalarını istiyorum mesela, onlar da ilgili daireyi arayıp uyarıyorlar, ayakkabı içeri alınıyor.
nasıl büyütülecek birşey göremediniz ki,eşiniz bu manzarayı seyredip eve öyle gelsin istermisiniz?
Yada iş yerinden arkadaşlarınız,akrabalarınız vs vs
Gayette sorun bu

Back