Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız. Kim olsa rahatsız olur. Sonuçta ortak kullanım alanlarında böyle durumlar olmamalı. Hayır birde sucu geliyor,yemek firmaları sipariş getiriyor ,dışardan her halükarda gelen oluyor ,her ne kadar güvenlikli olsada,nasıl rahatsız olmuyorlar anlamak mümkün değil.varya sanki kalkıp millet evinin mutfağında değil de salonda oturmuşum demiş gibi, evinde istediğini yapar tarzı yorumlar gelmiş çok şaşırdım.
bide kocamı kıskandığımı düşünenler
ayıp yahu,bahçede de atletli bi adam görsem rahatsız olurum, binanın içinde de.
bi de çıplak geziciler çıktı
açıklama için teşekkürler arkadaşım.
mesela kapıya çöp bırakmak, aşağı bir şey silkelemek, fazla gürültü yapmak, hatta saat 22.00 den sonra çocukların bahçede gürültülü oyun oynaması bile yasak.
ama kapılar açık oturmak gerek diye de ekletmek lazım sanırım.
kimseyi örgütlemek istemiyorum açıkçası.
yani tanımadığım insanlara karşı milleti doldurmak hiç istemiyorum.
kiminle ne derdim olursa birebir konuşmak taraftarıyım.
eşime akşam dedim ben konuşayım, böyle olmaz diye.
eşim de sen söylersen sanana falan dese çıkışsa, daha da sinir olacaksın hem suçlu hem güçlü diye.
yönetimle konuşma kararı aldım.
ağda yapar gibi bacaklarını uzatmış,dizinden kırpık şekilde.
bir şey yapıyordu çok bakmadım hemen geçtim.
artık masaj mı yapıyordu, krem mi sürüyordu, yoksa cidden ağda mı yapıyordu görmedim.
bacaklarıyla uğraşıyordu yani.
ağda yapıyordu deyip günahını almayayım.
umuyorum ki yapmıyordu dedim zaten,ona dayanamam
ya misafirim geliyor, arabadan iniyoruz mis gibi site yeşillik falan.
binaya giriyoruz varya bi kahkaha bi konuşma, hemen kapının ağzı geniş herhalde, orda oturuyorlar 5-6 kadın.
birileri ordan karşıya geçiyor dalan, karşılıklı 2 dairenin kapısı açık.
ve çoluk çocuk görmedim pek, 40 yaş civarı insanlar.
insan nereye geldim yani diyor birden.
köy yeri sanki.
dimi?
sanki ben millet içine neden don giyor demişim.
giysin de benim görmeme lüzum yok
tövbe tövbee..
ağda yapar gibi bacaklarını uzatmış,dizinden kırpık şekilde.
bir şey yapıyordu çok bakmadım hemen geçtim.
artık masaj mı yapıyordu, krem mi sürüyordu, yoksa cidden ağda mı yapıyordu görmedim.
bacaklarıyla uğraşıyordu yani.
ağda yapıyordu deyip günahını almayayım.
umuyorum ki yapmıyordu dedim zaten,ona dayanamam
Haklısınız. Kim olsa rahatsız olur. Sonuçta ortak kullanım alanlarında böyle durumlar olmamalı. Hayır birde sucu geliyor,yemek firmaları sipariş getiriyor ,dışardan her halükarda gelen oluyor ,her ne kadar güvenlikli olsada,nasıl rahatsız olmuyorlar anlamak mümkün değil.
Böyleleri müstakil evde otursun mümkünse. Apartman dairesini mahalle sokağına çevirmenin alemi yok.
Sagolun arkadaşlarIsterlerse çarşaf giyinsinler ,zaten kapının açık oturulması çok saçma, rahatsız olmamaları da normal değil.Normal bir ailenin oturduğunda emin misiniz.Bu zamanda kapı açık oturmakta büyük cesaret , güvenlik olan yerlerde de her türlü suç işleniyor.