kapandım

Kişi hayattan zevk almasını biliyorsa en çok kendiyle mutludur. Böyle olduğu için de dışarıdan gelen darbeler kötü olsa da insanı yıkmaz.

hayat seninle güzell.. hayatın güzel olması anlamlı olması için kimseye ihtiyaç yokki.. evet anne baba evlat eş dost hepsinin yeri farklı sevgisi önemi farklı ama önce sen sen sen.

uçakta bile acil durumlarda maskeyi önce kendinize sonra çocuğunuza takın diyorlar.

sen iyi hissedecejksin sağlam bir duruş sergileyeceksin ki yanındakilerde sana huzur versin bir anlam katsın

evet kendimle çok mutluydum ama şimdi ailemdeki o sıcaklığı huzuru o kadar çok arıyorumki bi monotonluk çökmüş belirsiz gibi herşey sanki

Basligi okuunca bi hayirlı olsun diyip cikayim dedim ama durum farkliymis:):):)

Hayat sadece güzel düşünmeyle anlamlı...

Güzel düsünen güzel görür ,
Güzel gören hayatindan lezzet alir..(b.s.n)

ben de konuyu tesettur zannedip bir hayırlı olsun deyip gidecektim

Hahaha bende tesetturle ilgili sandim konuyu. Sarkida hayat sevince guzel diyor ama bence hayat kendinle barisik olunca guzel.. Hayat senden ibaret aslinda. Kimseyi hayatinin merkezine koyma.. Yalnizlik hissi tuhaf birsey. Bazen en kalabaliklarin ortasinda bile yalniz hissedebiliyor insan kendini..

Son düzenleme:
Hayat güzel aslinda sevdiklerine sevildiklerinle..her insan arada bir kisa serzenisler yasar bende yasiyorum. Ama esimle ,karnimdaki minnik prensesimle ,annemle , kardesimle daha bi güzel umut dolu hayat bana gore

hayır aksine hayat dolu bi insandım neşe oldu evlenince hayal kırıklıklarım olunca mutsuzluğa düştüm

hayır aksine hayat dolu bi insandım neşe oldu evlenince hayal kırıklıklarım olunca mutsuzluğa düştüm
Sadece özlemin ailene değildir muhtemelen. Aile evinde yaşarken gençliğin rahatlığıda olur. Sorumluluk almadan gezip tozuyor insan. Gençken bir başka özgür hissediyorsun. Tüm dünyaya baş kaldıracak gücün var gibi.
Evlenince öyle mi, bir sürü iş güç oluyor; anne ve eş olarak yükümlülükler altına giriyor insan.
Sizin sorguladığınız başka bişey sanki. Eşiniz hangi konu da hayal kırıklığı yaşattı?

maddi manevi hayal kırıklığı şaşırttı beni...ev işi yemk bunlar hiç zoruma gitmiyor

Esimle sorunumuz olmadiginda bile bazen kendime soruyorum evlilik bumu diye tam olarak sorununuzu bilmiyorum ama benimde içime kapandigim anlar oldu en fazla 1 gün surdu gerçi . Güzelce giyinip gezmek bile insanin kendine olan güvenini tazeliyor

beim için hayat ailemden ibaret.
onları mutlu ve sağlıklı görünmek paha biçilemez.

Hayat önce kendinle güzel... Şu an içine kapanmanın sebebi ne ise bunu irdeleyip çözmen gerek yoksa herşey anlamsızlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…