kızlar içime çok kapandım hayat kimler den ibaret eşten mi anadan babadan mı kardeşten mi arkadaştan mı çocuktan mı evlendikten sonra kendimi çok yalnız ve boşlukta hissediyorum hayat kiminle güzel ve anlamlı
kızlar içime çok kapandım hayat kimler den ibaret eşten mi anadan babadan mı kardeşten mi arkadaştan mı çocuktan mı evlendikten sonra kendimi çok yalnız ve boşlukta hissediyorum hayat kiminle güzel ve anlamlı
Sadece özlemin ailene değildir muhtemelen. Aile evinde yaşarken gençliğin rahatlığıda olur. Sorumluluk almadan gezip tozuyor insan. Gençken bir başka özgür hissediyorsun. Tüm dünyaya baş kaldıracak gücün var gibi.hayır aksine hayat dolu bi insandım neşe oldu evlenince hayal kırıklıklarım olunca mutsuzluğa düştüm
Esimle sorunumuz olmadiginda bile bazen kendime soruyorum evlilik bumu diye tam olarak sorununuzu bilmiyorum ama benimde içime kapandigim anlar oldu en fazla 1 gün surdu gerçi . Güzelce giyinip gezmek bile insanin kendine olan güvenini tazeliyorhayır aksine hayat dolu bi insandım neşe oldu evlenince hayal kırıklıklarım olunca mutsuzluğa düştüm