- 27 Ekim 2022
- 4.682
- 13.412
Onemli olan islevi sonucta belki var ama kullanamiyor o da olabilirNazar değdirmeyelim diye öyle demiştir o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onemli olan islevi sonucta belki var ama kullanamiyor o da olabilirNazar değdirmeyelim diye öyle demiştir o
Sen bide islevli olsun diye not al isini de bilsin sadece boyutla bitmiyoNot aldım hepsini. Ben slayt falan hazırlıyım en iyisi açar açar gösteririm. Mesaj yanlış ulaşıp da karşıma kelek falan çıkmasın
Bunu slaytta birinci maddeye yazayım yoksa napayım islevsiz kol gibi şeyi ashshahahSen bide islevli olsun diye not al isini de bilsin sadece boyutla bitmiyo
Başlığa bak kapalı bir kadın olarak yazmış.Öncelikle yargılayacaklar gelmesin lütfen. Sırf şu soruyu sormak için geldim şuraya. Çünkü etrafımda birine sorsam yargılanacağımı biliyordum.
5 yıl önce boşandım. Bir depresyon süreci atlattım. Bir iki yıl uzak durdum flört evreninden. Sonra, benim gibi boşanmış bir arkadaşım siyahi ile evlendi. Bana öyle şeyler anlattı ki içimde aşırı bir ilgi büyüdü siyahi erkeklere karşı. Videolar da etkili tabi. Çevrem yargılar diye kimseye anlatmadım. Malum adamların yatakta ünleri belli. Ki ben de buna çekiliyorum. Kesin çevrem yargılar diye içimde tuttum bunca zamandır ama tuttukça daha da yoğun bir tutkuya dönüştü.
Ve kimseye anlatamıyorum bunu. Sanki bu ilgiye sahip tek kapalı kadın benmişim gibi zannediyorum. Gerçekten tek miyim bunda?
Neyse o baharat yemesinler artık lütfenÇok baharatlı yemekleri var ondan kokuyorlar duş alıyorlar yoksa
Hayır bende de var canım bende zenci erkekler den yanayım onları nerde görsem oracıkta altına yatmak istiyorumÖncelikle yargılayacaklar gelmesin lütfen. Sırf şu soruyu sormak için geldim şuraya. Çünkü etrafımda birine sorsam yargılanacağımı biliyordum.
5 yıl önce boşandım. Bir depresyon süreci atlattım. Bir iki yıl uzak durdum flört evreninden. Sonra, benim gibi boşanmış bir arkadaşım siyahi ile evlendi. Bana öyle şeyler anlattı ki içimde aşırı bir ilgi büyüdü siyahi erkeklere karşı. Videolar da etkili tabi. Çevrem yargılar diye kimseye anlatmadım. Malum adamların yatakta ünleri belli. Ki ben de buna çekiliyorum. Kesin çevrem yargılar diye içimde tuttum bunca zamandır ama tuttukça daha da yoğun bir tutkuya dönüştü.
Ve kimseye anlatamıyorum bunu. Sanki bu ilgiye sahip tek kapalı kadın benmişim gibi zannediyorum. Gerçekten tek miyim bunda?
Spor salonunda tek kaçtığım ırk siyahiler, kadınlı erkekli çok kötü kokuyorlar maalesef.
Hepsi duş almıyor olamazlar tenleri kötü koku bırakıyor, o işte o kokuyuda çekmeye razıyım diyorsan bir dene
Bana yollasan kızBenim koca beyaz zenci,bu ara yetisemiyorum,yollayim sana
Arkadaşı söndürünBana yollasan kız
Üniversitelilerin takıldığı mekandamı olurValla beni hiiiç mi hiiç çekmiyor. Fazla detaylı yorum yapıp ırkçılıkla damgalanmak istemiyorum. Ama çok istiyorsanız üniversitelilerin takıldığı mekanlarda çok rahat bulursunuz. Sanmıyorum ama yine de umarım pişman olmazsınız.
Karabük yolcusu kalmasın
Arkadaşı söndürün
Arkadaşı söndürün
KesinlikleBeğenmemiiş birde haspamonu söndürecek alet edevat bizde yohhhhhhhhhhhhhh
Önce Türkçe yazmasını öğren beyinsizonu söndürecek alet edevat bizde yohhhhhhhhhhhhhh
İnsanlara hakaret etmeden konuşma yetin yok sanırım seni hayata bağlayan şey bumuÖnce Türkçe yazmasını öğren beyinsiz
Önce Türkçe yazmasını öğren beyinsiz
Ahmet amca kim hakaret ediyor. Tabi senin gibi beyinsiz olursa dalga geçerlerse insanlar la onlara ben insan değil hayvan derim şerefsiz derim ciddi bişi sordum burda insan gibi cevap vermiyceksen ahmet amca burayı işgal etmiycen saçma sapan yazılalarınla burayı kirletmişsen ahmet amca inşallah benimle dalga geçtiğin için amcan ölür adı yaratık şerefsizİnsanlara hakaret etmeden konuşma yetin yok sanırım seni hayata bağlayan şey bumu
Hadi başka kapıya muharrem amca