bende demir eksikliği vardı 1,5 sene önce.kan iğnesi oldum .sizce tekrarlarmı bu kansızlık arkadaşlar Çok üzgünüm çoook
kansızlık , halsizlik yorgunluk bitkinlik sık sık hastalanma saç dökülmesi gibi rahatsızlıklara neden oluyor.bunların hepsi bende var doktora gitmeyi düşünüyorum..fakat doktorun vereceği kan hapları kilo aldırır diye korkuyorum
meslegın memurlukmus
memurlar cok cay ıcer
cay demırı kıran ve kansızlıga yol acan tanın maddesı ıcerır
ya lımonla ıc yada yesıl caya dön bu bıle baya fark yaratır cunku mıllet olarak cok cay ve sıgara ıcıyoruz
Merhaba arkadaşlar bende de anemi var, akapunkturla zayıflamaya gidiyordum zor kilo verdiğimden bahsedince kansızlıkta kilo vermene engel olur dedi uzman ve hormonlu spiral taktırısan kanamaların azaldığı için demir depoların cabuk dolar ve kilo vermen kolaylaşır dedi bende şimdi hormonlu spiral taktırmayı düşünüyorum ama nasıl olcak bilmiyorum özelderde 400-600 tl gibi fiyat veriyorlar bu konuylada ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim herkeze geçmiş olsun ....
DR. hanımın bana dediği ne kadar çok uğraşsanda aç kalsan kilo vermen çok zor anemin düzeldikten sonra kilo vermeye başlarsın dedi benim kilom epey var yani 40 kilo falan 5 yıldan beri vermeye çabaldım ama 3-5 kilo veriyorum fazlası geri geldi şimdi iyi gidiyor bakalım geçmiş olsun sanada .bende de anemi var..acaba o yüzden mi zayıflayamıyorum:uhm:
bende de anemi var..acaba o yüzden mi zayıflayamıyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?