G
glsh85
Ziyaretçi
sanada geçmiş olsun..sende ne gibi belirtiler var halsizmizin?
halsızım kımı zaman
cok üşüyorum
kabızlık problemımde var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada geçmiş olsun..sende ne gibi belirtiler var halsizmizin?
bende senın gıbıydım canım kucuklukten berı bızımkıler doktora tasımaktan bıkmıs benı cok ığne ılac yemısım 46 kılodan yukarı cıkamıyodum.evlendıkten sonra bıraz kılo aldım 51 oldum.bızımkılerde cok doktora gotürup kılo almamı cok ıstedıler ama fazla alamadım halen daha al dıyolar 51 az geldı.:roflol:Bendede yıllardır süre gelen bir kansızlık sorunum vardı. Bilhassa bekarken çok zayıftım 45 kilodaydım. Tabiiki okul stresi derken. Ailem beni küçüklüğümden beri gittiğimiz artık adam benden bıkmıştır yani. Hep hastalanırdım çünkü. Neyse artık kızımız kilo alsın dediler... Doktorumda bana feruum fort ve supradyn hap verdi. Ayrıcada her iki günde bir ciğer yesin dedi. Annem bana ciğer kızartırdı. Bilirmisiniz bilmem Arnavut ciğeri yapardı. Aşağıdaki linkte bilmeyenler için. Doktorlardan duyduğum kadarıyla Türk Kadınlarında sıklıkla var kansızlık. Çay, kahve ve sigara bunları azaltmak, bilhassa sigarayı kesmek lazım. Sağlıklı günler dilerim.
a.s.
Benim gibilerde varmış inanın doktora gidip ilaç içmekten bıkmıştım artık. Fakat o ilaçlardanmı nedir 52 kilo olmuştum. Doktorda bu kiloda kal yeterli demişti. Hakikatten yemeğin yağını görsem midem kalkar yiyemezdim. Lisede arkadaşlar bana derlerdiki aman sen yemeye başla anca bitirirsin. O doktorun kilo aldırmasından sonra 51 de kaldım. Daha sonrada evlenince kayınvalidemlerle yemeklere gittiğimizde çabuk olmam gerekiyordu derken doğum ve kilo alışı başladı. en fazla olduğum kilo 62'dir hemen rejime başlar vermeye çalışırım. Benim kilo alma sebebimi şöylede düşünüyorum. Küçüklüğümden beri ben evdede olsam hareket yapardım egzersiz. O zamanlar jimnastik derlerdi. Ne hareketler yapardım hepde yaptım. Evlendikten sonra bu azaldı. Şimdi 57 kiloyum. Hey gidi günler heyyyy 45'lerden bugünlere... :roflol:bende senın gıbıydım canım kucuklukten berı bızımkıler doktora tasımaktan bıkmıs benı cok ığne ılac yemısım 46 kılodan yukarı cıkamıyodum.evlendıkten sonra bıraz kılo aldım 51 oldum.bızımkılerde cok doktora gotürup kılo almamı cok ıstedıler ama fazla alamadım halen daha al dıyolar 51 az geldı.:roflol:
demır hapı kılo mı aldıyrıyo ya
benım degerım 37 fln oldu en son ..
cay kahve zaten cok içmem
kansızım, bu yüzden herkez hastamısın benzin solmuş yorgun gözüküyorsun diyor.eleştrilerden ve halsiz gezmekten bıktım.bir an önce doktora gitmeliyim.doktora gitmeden kan hapına başlasam nasıl olur sizce? ferrum vs gibi ...
meraba arkadaşlar. aslında uzun süredir bende bi türlü doktora gidicem gidemiyorum. saglık ocagına gitmiştim. aç gel kan tahlili yapıcam dedi. şikayetlerimi söyleyince. bide benim mide bulantım var. sık sık durduk yerde midem bulanıyo. ferplex şişe içmiştim. çok iyi geliyo bana ama doktor bazen veriyo bazen vermiyo. haptan daha tesirli oldugunıu söylüyolar. hammileyken içtim folik asitlisini. bi gitsem tahlil olsam .üfffff çocukla gitmekte zor. çok zayıfladım bide bu ara. içsem bayagı alıyorum. saglıgımızı almasın Allah'ım elden........
geçmiş olsun,çocukla gitmek çok zor aynı durumdayız benimde gidip kansızlığım ne durumda baktırmam lazım...meraba arkadaşlar. aslında uzun süredir bende bi türlü doktora gidicem gidemiyorum. saglık ocagına gitmiştim. aç gel kan tahlili yapıcam dedi. şikayetlerimi söyleyince. bide benim mide bulantım var. sık sık durduk yerde midem bulanıyo. ferplex şişe içmiştim. çok iyi geliyo bana ama doktor bazen veriyo bazen vermiyo. haptan daha tesirli oldugunıu söylüyolar. hammileyken içtim folik asitlisini. bi gitsem tahlil olsam .üfffff çocukla gitmekte zor. çok zayıfladım bide bu ara. içsem bayagı alıyorum. saglıgımızı almasın Allah'ım elden........