• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Bende öyle Vala doktorlar ümit vermemek için mi diyor anlamadım

Merhabalar geçen hafta çarşamba 6+3 de keseyi gördük perşembe günü 7+4 olması gereken güne randevu verdi kalp sesini duymak için ama gittiğimde 6+4 olduğunu ve 2mm büyüdüğünü söyledi.Kanama olursa hemen gelmemi söyledi doktorum ve aslında beni korkuttu ilk gebeliğim. haftaya tekrar kontrole çağırdı boş gebelikten şüphelendi. sizce gelişmemesi tehlikeli mi süreç nasıl ilerler. ve geçen haftaki 6+3 sata göre uyumlu çıkmıştı
Benim de böyle olmuştu 6. Haftada takılı kalmıştı 1 hafta boyunca hiçbir büyüme olmamıştı ve sonrasında sizin gibi aynı rakamlar çıkmıştı boş gebelik kesinleşmişti. Doktorunuza karşı Şüpheniz varsa tabi ki başka doktor görüşü de alın. Ama İlk gebeliklerde boş gebelik durumu çok olabiliyormuş ve sebebi bulunmuyormuş. Bu konunun başından sonuna okumak zor olsa da ilk sayfaları okumanızı öneririm tecrübeler için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh 🤲🏻

Benim kesem bu şekilde canım

Eklentiler

• 171ab233-a18f-4a16-938a-f2b6ef01c32a.jpeg
    171ab233-a18f-4a16-938a-f2b6ef01c32a.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 6
  • b670686e-01a4-40ce-9f6b-26ad8db676cb.jpeg
    b670686e-01a4-40ce-9f6b-26ad8db676cb.jpeg
    130,8 KB · Görüntüleme: 6
Benim de böyle olmuştu 6. Haftada takılı kalmıştı 1 hafta boyunca hiçbir büyüme olmamıştı ve sonrasında sizin gibi aynı rakamlar çıkmıştı boş gebelik kesinleşmişti. Doktorunuza karşı Şüpheniz varsa tabi ki başka doktor görüşü de alın. Ama İlk gebeliklerde boş gebelik durumu çok olabiliyormuş ve sebebi bulunmuyormuş. Bu konunun başından sonuna okumak zor olsa da ilk sayfaları okumanızı öneririm tecrübeler için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh 🤲🏻
Canım bana belirtilerini ve süreci anlatabilir misin acaba çok ikilemde kaldım doktor hamilesin diyor ama bebek daha oluşmamış tam olarak ne yaşıyorum hamilelikten duygu durumum çok farklı bi mutlu oluyorum bi stres yapıyorum üzülüyorum korkuyorum

hiç bilmiyorum böyle söylemesi beni daha çok kötü yaptı bu hafta başka doktorada gitmeyi düşünüyorum o yüzden
Bazen gönderdiğim mesajlar gitmiyor canım çok doğru diyorsun başka doktora görünmekte fayda var

Canım benim teşekkür ederim amin inşallah 🙏 sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla hayırlısıyla inşallahh 🤲🏻🌸

Düşük sonrası 2 ay bende açıkcası senin gibi hissetmiştim canım ama geçen ay içerisinde test yaptırdığımızda prolaktinim üst sınırın bi tık üzerinde çıkmıştı. Düşük gebelik sonrası doktor normal demişti. Hormonlar düzene girmeden gebelik aktifleşemiyor ne yazık ki. İnşallah bi sürpriz olur ama ben muayene kontrole gitmeni hormon testleri vermeni öneririm canım. 🌸
Allah razı olsun :) eğer perşembeye kadar regl olmazsam gideceğim. yani demek istediğiniz hormonlar düzene girmeseydi gebelik zaten oluşmazdı öyle değil mi?

Back