Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Bence de ya tutarsa bak ben üşendim sen üşenme arkadaşım 😅
Havalar o kadar soğuk ki üşütmeye devam ediyorum ne kadar dikkat etsem de, o yüzden ne bel kasık ağrısı ne akıntıyı ayırt edemiyorum artık neden olduğunu 😂 nobetteyim ağır da kaldırıyorum mecbur 🥴 bu şartlarda benim bu ay pas 😅 Regl gecikmese bari de gelecek ay düzgün Bi değerlendirme yapsak😅
Bir şey söyleyim mi. Ben de çok üşengeç bir insanım 😂😂😂 hatta o gün da yazdım sana mesajlar gitmedi. Site bozulmuştu ya ..
Ben de bu sene üşümeye başladım ilginç bir şekilde. Evde hırka falan giyiyorumm. Yaş aldıkça insan gerçekten böyle oluyor heralde 🙈
İnşallah senin tutmuştur da bir daha yumurtlama mı falan ugraşmazsın ya 😊
Üşengeç de olsam bazen mecburiyetler 🙈 arayı açamıyoruz 🙈

Bir şey söyleyim mi. Ben de çok üşengeç bir insanım 😂😂😂 hatta o gün da yazdım sana mesajlar gitmedi. Site bozulmuştu ya ..
Ben de bu sene üşümeye başladım ilginç bir şekilde. Evde hırka falan giyiyorumm. Yaş aldıkça insan gerçekten böyle oluyor heralde 🙈
Yaşlanıyoruz galiba üşüyüp duruyoruz😂 inşallah tutmuştur 🥲 ben nöbete geleceğim gün yaşamaya bilr üşeniyorum, değil ki fik fik işleri😂

Bence de ya tutarsa bak ben üşendim sen üşenme arkadaşım 😅
Havalar o kadar soğuk ki üşütmeye devam ediyorum ne kadar dikkat etsem de, o yüzden ne bel kasık ağrısı ne akıntıyı ayırt edemiyorum artık neden olduğunu 😂 nobetteyim ağır da kaldırıyorum mecbur 🥴 bu şartlarda benim bu ay pas 😅 Regl gecikmese bari de gelecek ay düzgün Bi değerlendirme yapsak😅
Ay soğuk kış gecelerini yakın da ısının işte ısınmanıza sebep çıksın yaa 🔥🔥😍😍 sonra da sımsıcak kaynarımsı bi duş valla miss.. gözünüzde büyütüyosunuz o yüzden de iş yükü gelmeye başlamış. Kızlar bırakın çocuğu mocuğu cinselliğinizi yakalayın kocalarınızla.. akışında olun. Valla bak kendimi yiyorum anlatcam diye size, şu normalinizi yakalayın iş güç bahane etmeyin inanın anlayacaksanız ne demek istediğimi. sonra gelip diyeceksiniz bana fufucum sen demiştin diye 😍🌸
Yürü gidin sevişin adamı deli etmeyin gencecik insanlarsınız ya babanne kaçmasın içinize aaa😂😂

Papatyama katılıyorum. Siz riske atmayın ilişki olsun. Ayrıca bunalmıyoruz istediğin zaman yaz 😍😍
😍😍😍 Sağolasın. Bazen sürekli aynı şeyi tekrarlıyomus gibi geliyor da o yüzden
🙈
Yaşlanıyoruz galiba üşüyüp duruyoruz😂 inşallah tutmuştur 🥲 ben nöbete geleceğim gün yaşamaya bilr üşeniyorum, değil ki fik fik işleri😂
Senin haklı sebeplerin var sana bir şey diyemiyorum 🙈 ben evde olduğum için üşenikligime bahanem yok 😂 eskiden çocuklar küçüktü de. Şimdi çok şükür onlarda gece uyuyorlar 🤭🙈😂
Canım günaşırı değerlendirin. Aman boş geçmeyin bence test yapsan bile şimdiden değerlendirmeye başlayın hiç bekleme 😍🔥😁
Ara vermedik zaten 🙈 ben bu ay planlı gideyim en azından 3 gün ara versek diyordum ama 🙈
Ay soğuk kış gecelerini yakın da ısının işte ısınmanıza sebep çıksın yaa 🔥🔥😍😍 sonra da sımsıcak kaynarımsı bi duş valla miss.. gözünüzde büyütüyosunuz o yüzden de iş yükü gelmeye başlamış. Kızlar bırakın çocuğu mocuğu cinselliğinizi yakalayın kocalarınızla.. akışında olun. Valla bak kendimi yiyorum anlatcam diye size, şu normalinizi yakalayın iş güç bahane etmeyin inanın anlayacaksanız ne demek istediğimi. sonra gelip diyeceksiniz bana fufucum sen demiştin diye 😍🌸
Yürü gidin sevişin adamı deli etmeyin gencecik insanlarsınız ya babanne kaçmasın içinize aaa😂😂
Ya çok tatlısın gerçekten 😍😅 çocuk artık işin bahanesi oldu. O konularda sıkıntı yok 🙈 yapımda üşengeçlik var ama 🙈
Ben seni gerçekten çok iyi anlıyorum. O kadar da haklısın. Zaten bu yaşlarda yaşanıyor en güzel şeyler. 😂🙈
Şimdi olmaz daha çocuklar uyumadı 🤭
Birde peş peşe olursa sıkıntı olmaz değil mi ya. Gün aşırı olmayacak bu gecede olursa. bu gece yumurtlama olacak gibi. Yoğun biraz akıntı gelmiş 🙈

Kızlar kimyasal gebelik yaşıyormuşum değerim 4e düştü bugün, kanamam hemen başlar mı uzun sürer mi bilgisi olan var mı

Var mı sende değişiklik 😅
Ya bugün akşama kadar sıfır belirti. 😂 Dedim herhalde vücut beni kandırdı yine. Ne kasıkta ağrı ne başka bir şey. Sonra yemeği yedik sanki geceliğin altı karnımı sıkıyor böyle. Midemde baskı var. Öğürtü gelecekmiş gibi de gelmiyor gibi 😀🤣🤣🤣 kasıkta ağrıyor 1 saattir. of of daha da bu belirtiler için erken olduğunu da biliyorum. Aman ne bileyim anlamadım bu ay benim bir tuhaf oldu zaten 😂 Sende ne var ne yok 😄

Kızlarım günaydın 😍🌸
Evet kuzumm dün muayenede keseyi gördümm 😍 hatta içerisinde yolk sac oluşmuş maşallah 🧿 onu da gözümle gördüm çok duygulandım gözlerimden yaşlar süzüldü😍 haftaya yeniden randevu verdi doktorum o zaman inşallah küçüğün kendisini de görmek nasip olur 🤲🏻😍
kızlarım foto ekliyorum maşallah deyip dualarınızı bekliyorum 😍🧿 motivasyon olsun herkese🌸 ben dayanamayıp beta vermeye devam ettiğimi söyledim, dün doktorum dedi ki bana; stressiz kafa rahat olunca nasıl da her şey akışında oluyo görüyosun yapma bunu kendine betanın hiçbi önemi yok. Stres kortizon seviyeni yükseltir bu gebeliğe de engel, gebelikte de bebeğin gelişimine engel olur. Nasıl rahattın aynı rahatlıkla devam et keyfini sür gez toz ne istiyosan yap dedi. Haklısın dedim saldım yeniden 😍😁 hepimiz stressiz yola devam edelim 😍🙏 kaygı var hepimizin içinde var ama hemen modumuzu yükseltelim kuzular 🌸
Hadi maşallah diyelim gözlerimiz kalbimiz gülsün😍🧿;
Maşallah 💜💜

Kızlar bugün kürtaj sonrası ilk adetimi oldum, sabah çok güzel başlangıç olmuştu ama gün içinde kanama azaldı ve bitti gibi😞 sizin kürtaj sonrası ilk adetiniz nasıl olmuştu

Kızlar bugün kürtaj sonrası ilk adetimi oldum, sabah çok güzel başlangıç olmuştu ama gün içinde kanama azaldı ve bitti gibi😞 sizin kürtaj sonrası ilk adetiniz nasıl olmuştu
Kürtaj değil de düşük olmuştum ben, sonrasındaki adetimde benim de normalden daha azdı. Endişe etmeyin. Az veya çok olması normalmiş öyle diyorlar doktorlar zaten.

Kürtaj değil de düşük olmuştum ben, sonrasındaki adetimde benim de normalden daha azdı. Endişe etmeyin. Az veya çok olması normalmiş öyle diyorlar doktorlar zaten.
Anladım teşekkür ederim inşallah bi an önce sağlıklı gebeliklerimiz olur🥹🥹

😂😂😂 Bu kadar net tarif işte babaanne kaçmış içimize 😂😂😂 ben böyle değildim kışın üşeniyorum Bi de fırsat bulup saçlarımı kestiremedim, nöbetler de sık olunca böyle oldum😅

Back