- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Sakatat ürünleriAaa neden?
Saol cnm oglum 1.5 yasinda simdi ikincide gene bana serumlar gozukur heralde İlaclardan daha iyi geliyo cnm raporlu serum zaten dr rapor cikardimi hem daa ucuz oluyo hemde rahat acile gidip raporu gosterince takiyolar kotu kismi serum biraz uzun suruyo ve ekstra kilo yapiyo sahzen 30 kiloyla tamamladim hamileligimiGeçmiş olsun canım, evet burda kaç arkadaş serum iste dedi bende öyle yapcam bakalim
Bunların hepsi eski bilgi. Yumurta yemeyin, kolesterol var demişlerdi. Sonra da aaa özür dileriz, hata yapmışız diye işin içinden cikmislardi.Sakatat ürünleri
Normal bir insanda bile birtakım sağlık sorunlarına yol açan sakakat ürünleri,hamilelikte kesinlikle tüketilmemesi gereken gıdalardır.İşkembe,paça,dalak,böbrek,kokoreç,ciğer gibi sakatat yemeklerini seven bir kadınsanız,bu damak tadından da bir süreliğine vazgeçmeniz gerekli
Alıntıdır
Hayir tatlım rapor falan hiç bir fikrim yok 2. Doktora gidisim olucak sonuç göstermeye öğrendiğim iyi oldu suan 54 kiloyum sorun olmaz benim için yeterki duzeliyim sağlıkla doğurabilirim insSaol cnm oglum 1.5 yasinda simdi ikincide gene bana serumlar gozukur heralde İlaclardan daha iyi geliyo cnm raporlu serum zaten dr rapor cikardimi hem daa ucuz oluyo hemde rahat acile gidip raporu gosterince takiyolar kotu kismi serum biraz uzun suruyo ve ekstra kilo yapiyo sahzen 30 kiloyla tamamladim hamileligimi
İnş tatlımBunların hepsi eski bilgi. Yumurta yemeyin, kolesterol var demişlerdi. Sonra da aaa özür dileriz, hata yapmışız diye işin içinden cikmislardi.
Tabi siz kendinizi nasıl güvende hissediyorsanız öyle devam edin. En kısa zamanda sorununuz çözülür, bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İnsallh cnm saglikli sihhatli kavusursun yavrunaHayir tatlım rapor falan hiç bir fikrim yok 2. Doktora gidisim olucak sonuç göstermeye öğrendiğim iyi oldu suan 54 kiloyum sorun olmaz benim için yeterki duzeliyim sağlıkla doğurabilirim ins
İnş canımİnsallh cnm saglikli sihhatli kavusursun yavruna
Bu kış annem de çok kansız kaldı hala da devam ediyor. Doktorlar aslında hiç pekmez demediler. Haftada en az bir kere dana Eti dediler. Yağsız. 2 kere daha iyi olur. Hep kırmızı et üzerinde duruyorlar.
Sabahları kahvaltıda sut iciyorum mesela pilavla ayran içerim mutlaka bunlar yanlış mı yaniYazan oldu mu bilmiyorum ama demir içeren gıdalar tüketsen de yanlış tüketiyor olabilirsin. Demir emilimini c vitamini arttırır o yüzden bol bol c vitamini içeren gıdaları demir içeren yemekler ile birlikte tüketeceksin. süt yoğurt gibi kalsiyum içerikli gıdaları ise yemekle birlikte tüketmeyeceksin.
Kesinlikle yanlış besleniyorsun. Kahvaltıda süt yada çay içmemelisin, bir haşlanmış yumurta mutlaka tüketmelisin, mutlaka portakal suyu gibi c vitamini içeren birşeyler almalısın. Yemeğin yanında yoğurt ayran yerine bol yeşillikli vede üzerine limon sıkılmış bir salata tüketmelisin. Ve kalsiyum içerikli bir besini ise en az 2 saat sonra tüketmelisinSabahları kahvaltıda sut iciyorum mesela pilavla ayran içerim mutlaka bunlar yanlış mı yani
Yazdıklarını deniycem tesekkur ederim beslenme tarzımi komple değiştirmem gerekecek çünkü ben tam tersi yumurta sut kahvaltı, yemeklerde yoğurt tüketmeye özen gösteriyordum asla ara öğünlerde tek tuketmezdim bunu bu şekilde denerim o halde, bu arada o soğuk sıkım keçiboynuzu özü sayesinde pekmezden tiksindim onun dışında herşey yerim ama ona katiyen tahammül um yok canımPekmez tületemiyorum demişsin ama eczanelerde satılan soğuk sıkım bi keçiboynuzu özü var tadı da pekmezden daha lezzetli. Onun çok faydasını gördüm ben. Günde 1 yemek kaşığı tüketeceksin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?