Kansızlık ile başım dertte :(

Canm yemek icmek hic fayda etmiyo heleki hamilelikte bende ayni durumdaydm 5 tup kan serumu verdiler acayip rahatladim doktorunla bir gorus bu konuda

Kan değeri öyle hadi bir kaşık pekmez içtim yükseldi değil. 6 ayda anca yükselir. Çok düzenli ilaç kullanımı ve diyet gerekir. En hızlı yükselten de karaciğer ve dalaktır siyah kuru üzümü çekirdeğiyle birlikte tüketin. Bunlara rağmen yükselmiyorsa bir yerde kaçak vardır hematolojiye görünün

Mangalda yaptık biz. Yok benim yiyebileceğim bişey değil o kesinlikle. Ciğer de yiyemem ki ben, mümkünatı yok.
Bende kesinlikle ciğer yemezdim eşim bir yerde yedirdi çok küçük doğranmış ve şişte yapılmıştı hiç ciğer tadı gelmiyordu mecbur kalınca öyle bir yiyorsun ki. Doğumdan sonra düz yolda yürüyemeyecek kadar emzirirken bile çarpıntım olacak kadar düştü kan değerim yeni yeni kendime geliyorum. 7,5 idi değerim hala da ritim bozukluğu var

Aaa neden kan takviyesi yapmadılar? Benim doktorum 8'in altına inersen kan takviyesi yaparız diyor. Korkumdan sürekli dengede tutmaya çalışıyorum. Bu ara çok şükür normal düzeyde takılıyoruz.

Kansizlik ilk bobrekleri etkiliyor.
Sabahlari ac karnina bir kasik pekmeze bir kac damla.limon damlat ic ilac niyetine.
Elma suyu ic. Dana eti kan yapior.yiyeceklerine dikkat et
Pekmez deme tatlım onu yiyemiyorm inan onu yersem günüm mide bulantilari ile geçiyor inan bana bu hayatta ondan tiksindigim kadar hiç birseyden tiksinmedim ama obur dediklerine okeyim

Benim gebeliğin son aylarında düşmüştü değerim. 8'in altındaydı. Dr ilaç verdi şu küçük şişelerde olanlardan. Aynı zamanda iğne yapıldı 15 gün boyunca. Hergün pekmez yedim aç karınla ve et tüketimimi arttırdım. Bol bol yeşillik yedim. Kahve çay tüketimini minimuma indirdim. Birde kan yapan şeylerden yediğimde yanına kalsiyumu yüksek şeyleri, çay kahveyi tüketmedim. Doktor arkadaşım kalsiyum, çay vs şeylerin demir emilimini azalttığını o yüzden birlikte tüketmemem gerektiğini söylemişti. Bir iç hastalıkları uzmanına da göründün mü?

Öncelikle geçmiş olsun canım,
Kan ilacı ve d vitamini vermişti ilk gidisimd e dahiliye doktoru şimdi tahlilleri alıp yine gitcem bakalım bu sefer ne tedavi uygulayacak
Bana da devit ve kan ilacı verdi az önce aldım netten bak hamileler için neler öneriliyor ,Ama her yerde yazana değil doktor sayfalarına bak özellikle dikkat et.
Sana da çok geçmiş olsun

Bende de var aynı dert iki ünite kan verdiler ayriyeten ilaç kullanıyorum yememe dikkat ediyorum ama hiç istahim yok 5 haftalık benimki daha korkuyorum pazartesi gidicem tekrar inşallah düşmemiştir diye dua ediyorum devamli

Canm yemek icmek hic fayda etmiyo heleki hamilelikte bende ayni durumdaydm 5 tup kan serumu verdiler acayip rahatladim doktorunla bir gorus bu konuda
Dahiliyemi kan serumu verdi yoksa kadın dogumcu mu canim, bu arada haklisin gerçekten kan hapı kullanıyorum 3 ay boyunca kan yapıcı besinler yemeye özen gösterdim ama inan bir milim ilerleme yok degerlerimde çok zor ya halsizlikten olucem carpintimda oluyor

İnş Allah yardımcın olsun 5 haftalık mi hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…