- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Onuda denedim canım disimde tel var daha ziyade çekirdeksiz üzüm yiyebiliyorum bende hepsi ust üste geldi
Dalak pişirmesi çok zor közde olması gerekiyormus kayış gibi birşey ya çiğne çiğne bitmiyor karaciğer daha iyiDalak yemeyi denedin mi? Ben beceremedim, ama yiyebilirsen o da işe yarar.
Mangalda yaptık biz. Yok benim yiyebileceğim bişey değil o kesinlikle. Ciğer de yiyemem ki ben, mümkünatı yok.Dalak pişirmesi çok zor közde olması gerekiyormus kayış gibi birşey ya çiğne çiğne bitmiyor karaciğer daha iyi
Dogrudur canim bende baya gomulmustum o donem interneteYaz yaz Allah razı olsun canım yeterki pekmezden kurtulayim şalgam da içerim ben hiç sorun değil internette bu kadar detaylı yiyecekler yazmiyor inan çok araştırdım
Bende kesinlikle ciğer yemezdim eşim bir yerde yedirdi çok küçük doğranmış ve şişte yapılmıştı hiç ciğer tadı gelmiyordu mecbur kalınca öyle bir yiyorsun ki. Doğumdan sonra düz yolda yürüyemeyecek kadar emzirirken bile çarpıntım olacak kadar düştü kan değerim yeni yeni kendime geliyorum. 7,5 idi değerim hala da ritim bozukluğu varMangalda yaptık biz. Yok benim yiyebileceğim bişey değil o kesinlikle. Ciğer de yiyemem ki ben, mümkünatı yok.
Bende kesinlikle ciğer yemezdim eşim bir yerde yedirdi çok küçük doğranmış ve şişte yapılmıştı hiç ciğer tadı gelmiyordu mecbur kalınca öyle bir yiyorsun ki. Doğumdan sonra düz yolda yürüyemeyecek kadar emzirirken bile çarpıntım olacak kadar düştü kan değerim yeni yeni kendime geliyorum. 7,5 idi değerim hala da ritim bozukluğu var
Ay ben dalak yiyemem canim ciğer bi nebze yiyorum ama dalak mumkunati yok yiyememDalak yemeyi denedin mi? Ben beceremedim, ama yiyebilirsen o da işe yarar.
Pekmez deme tatlım onu yiyemiyorm inan onu yersem günüm mide bulantilari ile geçiyor inan bana bu hayatta ondan tiksindigim kadar hiç birseyden tiksinmedim ama obur dediklerine okeyimKansizlik ilk bobrekleri etkiliyor.
Sabahlari ac karnina bir kasik pekmeze bir kac damla.limon damlat ic ilac niyetine.
Elma suyu ic. Dana eti kan yapior.yiyeceklerine dikkat et
Ciğer yerim ciğerin ziyani yok ama dışarda tabii evde yiyemiyorm mecbur dışarda yiycem onuda ciğer ve ete çok ağırlık vermem gerekiyor bunu anladimCiğer yiyin efendim pekmez içemiyosanız.
Midem bulabır yapamam sersen git bi kebapçıya ye dön evine
Hamilelikte ciğer tüketimini önermiyorlar. Doktorunuza danışın lütfen.Ciğer yerim ciğerin ziyani yok ama dışarda tabii evde yiyemiyorm mecbur dışarda yiycem onuda ciğer ve ete çok ağırlık vermem gerekiyor bunu anladim
Bana da devit ve kan ilacı verdi az önce aldım netten bak hamileler için neler öneriliyor ,Ama her yerde yazana değil doktor sayfalarına bak özellikle dikkat et.Öncelikle geçmiş olsun canım,
Kan ilacı ve d vitamini vermişti ilk gidisimd e dahiliye doktoru şimdi tahlilleri alıp yine gitcem bakalım bu sefer ne tedavi uygulayacak
Doktorda önerdi bana dalak tehlikeliymis ama ciğeri duymamisimHamilelikte ciğer tüketimini önermiyorlar. Doktorunuza danışın lütfen.
Dahiliyemi kan serumu verdi yoksa kadın dogumcu mu canim, bu arada haklisin gerçekten kan hapı kullanıyorum 3 ay boyunca kan yapıcı besinler yemeye özen gösterdim ama inan bir milim ilerleme yok degerlerimde çok zor ya halsizlikten olucem carpintimda oluyorCanm yemek icmek hic fayda etmiyo heleki hamilelikte bende ayni durumdaydm 5 tup kan serumu verdiler acayip rahatladim doktorunla bir gorus bu konuda
İnş Allah yardımcın olsun 5 haftalık mi hamilesinBende de var aynı dert iki ünite kan verdiler ayriyeten ilaç kullanıyorum yememe dikkat ediyorum ama hiç istahim yok 5 haftalık benimki daha korkuyorum pazartesi gidicem tekrar inşallah düşmemiştir diye dua ediyorum devamli
Sinirin cok az altindasin cok normal az dikkat etsen idare edersin halsizlik hamileliktendir.Ben onu kaynatıp zorlada içerim valla pekmezden dahada iyidir tadı, sonucum su tatlım normalde referans aralığı 10-18 olması gerekirken benimki 9,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?