- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Ben Allahtan çay ve kahveden tiksindim şuan icmiyorum hamilegin ilk ayında değerler böyle kötü olunca kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi o zaman gittim bana d vitamini ve farro sanol kan hapini yazdı ben 2 ayı aşkın bu dediklerini kullanıyorum bu ilaçları düzenli kullan ayriyetten kuru üzüm,pekmez,et,ciger ye bi kaç ay sonra tekrar tahlil yaptır yap sonuçları getir yine bana icabına bakarız dedi şimdi o doktora gitme zamanım geldi tahlili dün yaptırdım önümüzdeki hafta yine gitcem o doktora bakalım ne diycek nasıl bir tedavi uygulayacak merak konusuBenim gebeliğin son aylarında düşmüştü değerim. 8'in altındaydı. Dr ilaç verdi şu küçük şişelerde olanlardan. Aynı zamanda iğne yapıldı 15 gün boyunca. Hergün pekmez yedim aç karınla ve et tüketimimi arttırdım. Bol bol yeşillik yedim. Kahve çay tüketimini minimuma indirdim. Birde kan yapan şeylerden yediğimde yanına kalsiyumu yüksek şeyleri, çay kahveyi tüketmedim. Doktor arkadaşım kalsiyum, çay vs şeylerin demir emilimini azalttığını o yüzden birlikte tüketmemem gerektiğini söylemişti. Bir iç hastalıkları uzmanına da göründün mü?
Evet canım Allahtan 8 lerde faln deil değer mecbur dikkat edicem bu böyle giderse hamileliğin ilerki aylarında beni daha çok zora sokar dahada düşebilirSinirin cok az altindasin cok normal az dikkat etsen idare edersin halsizlik hamileliktendir.
Kadin dogumcu verdi canm saglik ocagindaki ebe yonlendrmisti inan cok rahatliyosun zinde hissediyosun kendiniDahiliyemi kan serumu verdi yoksa kadın dogumcu mu canim, bu arada haklisin gerçekten kan hapı kullanıyorum 3 ay boyunca kan yapıcı besinler yemeye özen gösterdim ama inan bir milim ilerleme yok degerlerimde çok zor ya halsizlikten olucem carpintimda oluyor[/QUOT
Evet canım senin değerin kaç benimki 6,8 düşmüştü doktor hemen iki ünite kan verdi 1 aydirda ilaç kullanıyorum iyi ayakta duruyorsun dedi o yüzden tedirginimİnş Allah yardımcın olsun 5 haftalık mi hamilesin
cigereki yuksek A vitamini gebelikte zararli diye okudum birsuru yerde dr umda ayni seyi soylemisti bana. baska bir dr a daha danisin bence sakaya gelecek bir konu degil cunku.Doktorda önerdi bana dalak tehlikeliymis ama ciğeri duymamisim
İlaçlarımi çok düzenli kullanırım 6 ay kullanmam gerekiyor 3 ay oldu kan hapina başlayalı bakalım henüz bi ilerleme yok pekmez tuketemiyorum uzumude pisirip suyu ile ancak aslında yediklerime dikkat etsem bi nebze yükselir di ama hamileyim ve pekmez tarzı şeylerden çok fena tiksindim bana başka bir tedavi uygulasalar daha iyi olucak galibaKan değeri öyle hadi bir kaşık pekmez içtim yükseldi değil. 6 ayda anca yükselir. Çok düzenli ilaç kullanımı ve diyet gerekir. En hızlı yükselten de karaciğer ve dalaktır siyah kuru üzümü çekirdeğiyle birlikte tüketin. Bunlara rağmen yükselmiyorsa bir yerde kaçak vardır hematolojiye görünün
Pekmez deli gibi kan yapmaz ki? Bu kadar düşükse mutlaka takviye edilmeli. Doktorundan ıste tablet şurup vea iğne şeklinde olur.Bol bol sebze ve et tüketmeye çalışıyorum neden yukselmiyor kan değerim anlamış değilim
Banada ciğer ye dedi ama hakli olabilirsiniz farklı bi doktorada danışmak lazımcigereki yuksek A vitamini gebelikte zararli diye okudum birsuru yerde dr umda ayni seyi soylemisti bana. baska bir dr a daha danisin bence sakaya gelecek bir konu degil cunku.
Kara erik, kara büyükçe uzümlerden keçi boynuzunun kendini al. bunları ye. sulandırmaya veya komposta yapmadan tuketebilirsin.İlaçlarımi çok düzenli kullanırım 6 ay kullanmam gerekiyor 3 ay oldu kan hapina başlayalı bakalım henüz bi ilerleme yok pekmez tuketemiyorum uzumude pisirip suyu ile ancak aslında yediklerime dikkat etsem bi nebze yükselir di ama hamileyim ve pekmez tarzı şeylerden çok fena tiksindim bana başka bir tedavi uygulasalar daha iyi olucak galiba
Kimi gorsem doktorlarda dahil nerdeyse deli gibi kan yapıyor diyecekler beni mecbur ettiler ye ye ye diye ya canım cidden nefret ettim yiyemiyorm zar zor mide bulantili dönemlerimde yedim kaşık kaşık nasıl yiyebildim dusununce ogurmek geliyor içimdenPekmez deli gibi kan yapmaz ki? Bu kadar düşükse mutlaka takviye edilmeli. Doktorundan ıste tablet şurup vea iğne şeklinde olur.
Keçi boynuzu değil de uzum daha iyi benim içinKara erik, kara büyükçe uzümlerden keçi boynuzunun kendini al. bunları ye. sulandırmaya veya komposta yapmadan tuketebilirsin.
Canım seninki gerçekten çok fena şimdi kaç oldun acaba benim ki 9,6 bunu 10 a yukseltsem iyi olucak bu bile çarpinti halsizlik yapıyor senin ne çektiğini düşünemiyorum Allah yardımcın olsunEvet canım senin değerin kaç benimki 6,8 düşmüştü doktor hemen iki ünite kan verdi 1 aydirda ilaç kullanıyorum iyi ayakta duruyorsun dedi o yüzden tedirginim
Ben hamileyim canım bu bana olmaz kanımcaEge Üniversitesi Prof.larindan bir doktor aşırı kansızlık problemi olan arkadasa "haftada 2 defa kuzunun böbrek yatağı kısmından haşlama yiyceksin" demiş. Çok işe yaradığını söyledi arkadaş.
İlaç kullanıyorum kan hapı, yiyeceklerlede takviye etmeye çalışıyorum bundan sonra nolur bende bilmiyorum hayirlisi doktor ne onericek bakalımkısa sürede kan değerini et yada pekmez yiyerek yükseltmek zor zaten ilaç kullanmak gerekiyo bende kullanıyorum hala normal seviyeye gelmiş değil
Ama hamileler kullanabiliyomu onları bilmiyorum
Aaa neden?Ben hamileyim canım bu bana olmaz kanımca
Cnm hamileligimde bende kansizlikgin dibini vurdum yani senin degerin gene iyi ben 6.5 di kan degerim ne yediysem ictiysem kar etmedi normalde de kansiz biriyim zaten hamilelikte daha cok dustu dr artik hafta da bir serum yaziyorum yoksa masada kalirsin ne normal ne sezeryan olmaz dedi bn son dort ayimi serumlarla gecirdim neredeyse allahtan serumlar iyi geldi de cok sukur problem olmadi dr serum iste bence en iyisi o cnmCanım seninki gerçekten çok fena şimdi kaç oldun acaba benim ki 9,6 bunu 10 a yukseltsem iyi olucak bu bile çarpinti halsizlik yapıyor senin ne çektiğini düşünemiyorum Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım, evet burda kaç arkadaş serum iste dedi bende öyle yapcam bakalimCnm hamileligimde bende kansizlikgin dibini vurdum yani senin degerin gene iyi ben 6.5 di kan degerim ne yediysem ictiysem kar etmedi normalde de kansiz biriyim zaten hamilelikte daha cok dustu dr artik hafta da bir serum yaziyorum yoksa masada kalirsin ne normal ne sezeryan olmaz dedi bn son dort ayimi serumlarla gecirdim neredeyse allahtan serumlar iyi geldi de cok sukur problem olmadi dr serum iste bence en iyisi o cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?