- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Yagmur8991
Ben Allahtan çay ve kahveden tiksindim şuan icmiyorum hamilegin ilk ayında değerler böyle kötü olunca kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi o zaman gittim bana d vitamini ve farro sanol kan hapini yazdı ben 2 ayı aşkın bu dediklerini kullanıyorum bu ilaçları düzenli kullan ayriyetten kuru üzüm,pekmez,et,ciger ye bi kaç ay sonra tekrar tahlil yaptır yap sonuçları getir yine bana icabına bakarız dedi şimdi o doktora gitme zamanım geldi tahlili dün yaptırdım önümüzdeki hafta yine gitcem o doktora bakalım ne diycek nasıl bir tedavi uygulayacak merak konusuBenim gebeliğin son aylarında düşmüştü değerim. 8'in altındaydı. Dr ilaç verdi şu küçük şişelerde olanlardan. Aynı zamanda iğne yapıldı 15 gün boyunca. Hergün pekmez yedim aç karınla ve et tüketimimi arttırdım. Bol bol yeşillik yedim. Kahve çay tüketimini minimuma indirdim. Birde kan yapan şeylerden yediğimde yanına kalsiyumu yüksek şeyleri, çay kahveyi tüketmedim. Doktor arkadaşım kalsiyum, çay vs şeylerin demir emilimini azalttığını o yüzden birlikte tüketmemem gerektiğini söylemişti. Bir iç hastalıkları uzmanına da göründün mü?