- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Canım o hiç belli olmaz ben bir sene oldu annemi kaybedeli kanser metastaz vardı son evre kaybettik 6 ayda .Annemden küçük arkadaşımın annesi atlatmış senelerdir gayet sağlıklı maşallah.Herkesin hikayesi farklı.işte arkadaşlar yaşlı insanların şansı burda. Maalesef bu illet gençleri iyileştirmiyor ama yaşlı insanlar iyileşiyor neden bilemiyorum.
Ah ah öksürük vardı ama gitmemiş üşüttüm diye ihmal etmiş sonra nefes alamamaya başladı bir baktık ki tahliller parçalar hepsi kanseri gösteriyor maalesef. Hem de son evre. Maalesef hayatımız alt üst oldu 2019 hiç iyi gelmedi bize
Hepiniz sağolun arkadaşlar belki birinizin duası kabul olur inşallah iyi olur.
Çok teşekkğr ederiz. Onun yanında gülüyoruz eğleniyoruz içimiz kan ağlasa da ona hiç belli etmiyoruz en son yanımda kötüleşince kendimi banyoya atacaktım bayılmışım çok kötü bir duurm Allahım kimsenin başına vermesin çok üzülüyorum. Onun o acıları çekmesi beni mahvediyorRabbim acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez
Moral vermeye çalışın biliyorum hiç kolay değil ama elinizden geleni yapın, beslenmesine dikkat edin alkali ve şekersiz ortamda kanser hücresinin çoğalamadığını söylüyorlar, temiz ortamlarda bulundurmaya gayret edin tedavisinin yanında. Allah yardımcınız olsun inşallah
Ya başınız sağolsun Allah rahmet eylesin/ işte akciğer çok kötüCanım o hiç belli olmaz ben bir sene oldu annemi kaybedeli kanser metastaz vardı son evre kaybettik 6 ayda .Annemden küçük arkadaşımın annesi atlatmış senelerdir gayet sağlıklı maşallah.Herkesin hikayesi farklı.
Metastazı var mıÇok teşekkğr ederiz. Onun yanında gülüyoruz eğleniyoruz içimiz kan ağlasa da ona hiç belli etmiyoruz en son yanımda kötüleşince kendimi banyoya atacaktım bayılmışım çok kötü bir duurm Allahım kimsenin başına vermesin çok üzülüyorum. Onun o acıları çekmesi beni mahvediyor
Amin sağol canım.seni o kadar iyi anlıyorum ki .Eger İstanbul'a gelebilme imkânınız varsa çok iyi bir onkolog var artık tesadüf mü ömür mu vardı ona giden tanıdıklar hep atlattı .Ya başınız sağolsun Allah rahmet eylesin/ işte akciğer çok kötüinşallah iyi olur tek duamız bu
Oraya gitmek aşırı pahali...ve sadece kendi halkina çok ucuz ilaç disariya pahali zaten bu sekilde ekonomileri dönuyor ayrica mucize vaadedilmiyor en yakinim gitti ordan biliyorum.of ya.
şu küba yı araştırdınız mı?
çok ucuzmuş ilaç.
Isırgan, ebe gümeci, zerdeçal kürleri işe yarıyor diye duymuştum. Bilhassa bağışıklığı güçlendiren kürler kullanmak gerekirmiş. İstanbul Habipler-Arnavutköy tarafında ASM de bir doktor bu kürleri hazırlıyor diye duymuştum. Maalesef başka bilgim yok.Onu da denedik doktora sorarark, deniyoruz anne sütü bile veriyoruz. Ama işte
Metastazı var mı
Metastaz var maalesefArkadaşımın babası 4. Evredeydi ancak çok fazla metastaz yaptığı için söylemediler bile. Sanırım önemli olan metastaz durumu.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Biz İstanbuldayız zaten sadece bazı tedaviler için farklı şehirde şu an. Adını verir misiiniz?Amin sağol canım.seni o kadar iyi anlıyorum ki .Eger İstanbul'a gelebilme imkânınız varsa çok iyi bir onkolog var artık tesadüf mü ömür mu vardı ona giden tanıdıklar hep atlattı .
Annemi götürmek nasip olmadı.
Oraya gitmek aşırı pahali...ve sadece kendi halkina çok ucuz ilaç disariya pahali zaten bu sekilde ekonomileri dönuyor ayrica mucize vaadedilmiyor en yakinim gitti ordan biliyorum.
Para hiç önemli değil. Ama keşke zaten mahvolmuşum sütüm üzüntüden azalmış keşke böyle şeyler demeseydinizUmut işkenceyi devam ettirir. Bundan sonra agri kesiciler ile hayati kaliteli bir sekilde yasamak olsun amaç. 4. Evre iyilesmesi mucize. Hastanede mahfetmeyin kalan zamanini.
Isırgan, ebe gümeci, zerdeçal kürleri işe yarıyor diye duymuştum. Bilhassa bağışıklığı güçlendiren kürler kullanmak gerekirmiş. İstanbul Habipler-Arnavutköy tarafında ASM de bir doktor bu kürleri hazırlıyor diye duymuştum. Maalesef başka bilgim yok.
Hiç bir ekstra faydası yokmuşOraya gitmek aşırı pahali...ve sadece kendi halkina çok ucuz ilaç disariya pahali zaten bu sekilde ekonomileri dönuyor ayrica mucize vaadedilmiyor en yakinim gitti ordan biliyorum.
Burdan hastane ve Dr ismi vermem sorun olur mu acabaMetastaz var maalesef
Biz İstanbuldayız zaten sadece bazı tedaviler için farklı şehirde şu an. Adını verir misiiniz?
Para hiç önemli değil. Ama keşke zaten mahvolmuşum sütüm üzüntüden azalmış keşke böyle şeyler demeseydiniz
Kullanıyorlar
Bu tarz yorumlarin konu sahibesine bir faydasinin olmadığını dusunuyorum. Bence biraz empati kurun suraya yazarken ya. Benim icim acidi bu yorumunuzu gorunce.Umut işkenceyi devam ettirir. Bundan sonra agri kesiciler ile hayati kaliteli bir sekilde yasamak olsun amaç. 4. Evre iyilesmesi mucize. Hastanede mahfetmeyin kalan zamanini.
Yalan söyleyemem...elbette uzuluceksiniz hayatta hep iyi seyler basa gelmiyor ancak kalan zamanini mutlu gecirsin evinde sevdikleriyle olsun diyorum. Tip doktorlari harici umut tacirlerine inanmayin bitkiler mucize yaratmiyor. Hayat boyle birsey kabullenmeli...Metastaz var maalesef
Biz İstanbuldayız zaten sadece bazı tedaviler için farklı şehirde şu an. Adını verir misiiniz?
Para hiç önemli değil. Ama keşke zaten mahvolmuşum sütüm üzüntüden azalmış keşke böyle şeyler demeseydiniz
Kullanıyorlar
Yok olmaz neden olsun ki? Lğtfen yazın ilerde araştıranlar için de iyi olur. GörürlerHiç bir ekstra faydası yokmuş
Burdan hastane ve Dr ismi vermem sorun olur mu acaba
Ona ölümü yakıştıramıyorum böyle şeyleri duyunca daha da kahroluyorumBu tarz yorumlarin konu sahibesine bir faydasinin olmadığını dusunuyorum. Bence biraz empati kurun suraya yazarken ya. Benim icim acidi bu yorumunuzu gorunce.
J Janet Jak Esim acil sifalar diliyorum, umarim tez vakitte sagligina kavusur.
Bire bir yasadim ne empatisinden bahsediyorsunuz yalan soylenmemeli umut tacirligi yapilmamali bir insana.Bu tarz yorumlarin konu sahibesine bir faydasinin olmadığını dusunuyorum. Bence biraz empati kurun suraya yazarken ya. Benim icim acidi bu yorumunuzu gorunce.
J Janet Jak Esim acil sifalar diliyorum, umarim tez vakitte sagligina kavusur.
Demesi öyle kolay ki sizin için. Ne güzel yazıyorsunuz. Başa gelince o ihtimali düşünmek istemiyorsunuz.Yalan söyleyemem...elbette uzuluceksiniz hayatta hep iyi seyler basa gelmiyor ancak kalan zamanini mutlu gecirsin evinde sevdikleriyle olsun diyorum. Tip doktorlari harici umut tacirlerine inanmayin bitkiler mucize yaratmiyor. Hayat boyle birsey kabullenmeli...
Rabbim'den umut kesilmez. İyi olur inşallah.Metastaz var maalesef
Kullanıyorlar
Hastanede tedaviye devam etseydik BELKİ kurtulurdu şüphesi insanı mahveder.Umut işkenceyi devam ettirir. Bundan sonra agri kesiciler ile hayati kaliteli bir sekilde yasamak olsun amaç. 4. Evre iyilesmesi mucize. Hastanede mahfetmeyin kalan zamanini.
Aman banlanirsam da bunun için banlaniyim Maslak Acıbadem de Prof.dr Gökhan Demir biraz ücreti pahalı gelebilir 600 TL idi sanirim ama bir götürün sonuçları bir de o görsünYok olmaz neden olsun ki? Lğtfen yazın ilerde araştıranlar için de iyi olur. Görürler
Ona ölümü yakıştıramıyorum böyle şeyleri duyunca daha da kahroluyorum