- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Abimdecok gecmis olsun bu hastalik sizde mi yoksa baskasinda mi
Teşekkür ederim çok genç. 36 yaşında çocukları var..çok gençmiş.
geçmiş olsun.
Teşekkür ederim çok genç. 36 yaşında çocukları var..
Biz de umut ediyoruz ama her konuştuğumuz, her gördüğümüz,her duyduğumuz vaka umutlarımızı alıp götürüyor ciğerimiz yanıyor. Bilinmezlik çok zorGenç yaşta tedavi gören tanıdığım olmadı ama bildiğim birşey varsa umut, mutluluk herseyin ilk ilacı
Evet ama son evrede işe yaramıyormuş. Neler araştırmadık ki. Ama yine akıllı ilaçtan sonra deneyecekler . Şu an tedavi aşamasında ama bilemiyorum.of ya.
şu küba yı araştırdınız mı?
çok ucuzmuş ilaç.
Evet aldı 1 hafta şimdi akıllı ilaç ve immunoterapi görüyor.Bildiğim kadarıyla 4.evre son evre..Belli mi olur,allah büyük.Kemoterapi alıyor mu?
Cok gecsmis olsun Rabbim onu size ve ailesine bagislasin. merakimi mazur görün sigara iciyor muydu hastaliga yakalanmadan evvel.Biz de umut ediyoruz ama her konuştuğumuz, her gördüğümüz,her duyduğumuz vaka umutlarımızı alıp götürüyor ciğerimiz yanıyor. Bilinmezlik çok zor
Evet ama son evrede işe yaramıyormuş. Neler araştırmadık ki. Ama yine akıllı ilaçtan sonra deneyecekler . Şu an tedavi aşamasında ama bilemiyorum.
Amin çok teşekkür ediyorum. Evet içiyordu zaten lanet sigara bunun tek sebebi. Herkese diyorum içmeyin, lütfen içmeyin sevdiklerinizi düşünün. Yüzde 90 sebep sigaraCok gecsmis olsun Rabbim onu size ve ailesine bagislasin. merakimi mazur görün sigara iciyor muydu hastaliga yakalanmadan evvel.
gecmis olsun bizim bir akrabada var iki yildir ugrasiyor iyi huylu oldugu halde beyne sicradi ameliyat oldu ama rabbim dusmanimn basina vermesin 4 aydr hastahanede yatiyor bizde sonucu bekliyorz. aslinda erken evresindeuse cok iyi bir bakim ve moralle iyilesebilir bu tanidigimiz kendine bakmadi. suan cekiyorAbimde
Rabbim sevenlerine bağışlasın. Keşke elden birşey gelseBiz de umut ediyoruz ama her konuştuğumuz, her gördüğümüz,her duyduğumuz vaka umutlarımızı alıp götürüyor ciğerimiz yanıyor. Bilinmezlik çok zor
İnşallah, amin umut ediyoruz biz de. Gecem gündüüzm yok, eşi bin beter, ayakta duramıyor ama ona da belli etmiyor. İnşallah iyi olur inşallahinşallah atlatır.
en iyi ilaç moral. Allahtan umut kesilmez. çocuklarının yüzü suyu hürmetine inşallah.
Rabbim sevenlerine bağışlasın. Keşke elden birşey gelse
Amin çok sağolunAllah acil şifalar versin.
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah,çocuklarına bağışlasınEvet aldı 1 hafta şimdi akıllı ilaç ve immunoterapi görüyor.