- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Kesinlikle.Hastanede tedaviye devam etseydik BELKİ kurtulurdu şüphesi insanı mahveder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle.Hastanede tedaviye devam etseydik BELKİ kurtulurdu şüphesi insanı mahveder.
Siz yapmayın, yapana mani olmayın.Bire bir yasadim ne empatisinden bahsediyorsunuz yalan soylenmemeli umut tacirligi yapilmamali bir insana.
Ben en yakinimi kanserden kaybettim hanimefendi. Bir insanin nekadar aci cektigini ölmek icin yalvarmasini işittim. O ihtimal var kabul etmesende var.Demesi öyle kolay ki sizin için. Ne güzel yazıyorsunuz. Başa gelince o ihtimali düşünmek istemiyorsunuz.
Yalan duymak istiyorsaniz buyrun canim çekiliyorum sizin hayatiniz.Siz yapmayın, yapana mani olmayın.
Aaaa.
Allah razı olsun hiç önemli değil hele gelsin inşallah ona da götürelim yeter ki iyi olsun ağrısı dinsin.Aman banlanirsam da bunun için banlaniyim Maslak Acıbadem de Prof.dr Gökhan Demir biraz ücreti pahalı gelebilir 600 TL idi sanirim ama bir götürün sonuçları bir de o görsün
Çok geçmiş olsun size de. Amin inşallah:Çok geçmiş olsun. Dayım kemoterapi ve ilik nakli oldu doktorlqr umutsuz konuşuyordu, hala tedavisi devam etse de toparladı gittikçe iyiye gidiyor. Arkadaşımınn kardeşi de 10 yaşlarında tamamen atlattı. Allah abinize de şifa versin.
Ben en yakinimi kanserden kaybettim hanimefendi. Bir insanin nekadar aci cektigini ölmek icin yalvarmasini işittim. O ihtimal var kabul etmesende var.
Senden de canım bir gidin kim görse memnun kaldı Allahım inşallah sizede şifa vesilesi olurAllah razı olsun hiç önemli değil hele gelsin inşallah ona da götürelim yeter ki iyi olsun ağrısı dinsin.
Çok geçmiş olsun size de. Amin inşallah:
Yalan duymak istiyorsaniz buyrun canim çekiliyorum sizin hayatiniz.
Canım bende canımı annemi kaybettim ama nefes aldığı sürece her kapıyı denemek lazım siz denemediniz mi öylece hemen kabul mü ettinizYalan duymak istiyorsaniz buyrun canim çekiliyorum sizin hayatiniz.
Doktorlar tibben yapilacak birsey kalmadi dediginde tedavi kesildi sadece agri kesici verilip rahatlatici seyler uygulandi...yormadik hic ölümün farkinda ve hazirdi. Yanindaydik hep.Canım bende canımı annemi kaybettim ama nefes aldığı sürece her kapıyı denemek lazım siz denemediniz mi öylece hemen kabul mü ettiniz
Allah rahmet eylesin inşallah ama daha bu hastaya tedavi uygulanıyor işe yarama ihtimali var demek ki .O yüzden araştırsın belki şifasını bulacak bulamasada elinden gelen herşeyi yaptığından emin olacak .Doktorlar tibben yapilacak birsey kalmadi dediginde tedavi kesildi sadece agri kesici verilip rahatlatici seyler uygulandi...yormadik hic ölümün farkinda ve hazirdi. Yanindaydik hep.
Cok gecmis olsun allah sifa versin.son evreye gelene kadar belirti vermedi miCümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Bir umut var mı? Akıllı ilaç ile kurtulan var mı? Bu lanetin bir çözümü var mı?
Ya ne gudubet bir yorumdur bu.Umut işkenceyi devam ettirir. Bundan sonra agri kesiciler ile hayati kaliteli bir sekilde yasamak olsun amaç. 4. Evre iyilesmesi mucize. Hastanede mahfetmeyin kalan zamanini.