- 29 Mart 2012
- 1.700
- 1.766
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Başınız sağolsun. Düşüncesini bile geciremiyorum ben aklımdan. O ise beni hazırlamaya çalışıyor çocuklar şöyle olur sen şöyle yaparsın falan diye. Sus dedim nolur süs canım acıyor dedim. Sen bana bakma dedi. Yıllardır bu acı ve ağrılarla yaşıyorum. Ben gidicem olan size olacak,kalana daha zor çocuklarla dedi. Bu konuşmaya yürek dayanmadı. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı. Hele kollarımın arasında eridi demişsiniz ya. O çok fena. Canı acıyor hiç birşey yapamiyorsunuz bu en zoru sanırım.
Zaman.. bu mesajı yazdıktan 2 ay sonra canım ciğerim abim, vefat etti. Ben daha yeni yeni kendime gelebiliyorum tabi buna kendine gelmek denirse eğer... Kimse kanser olmasın. Kimse sevdiklerini kaybetmesin.. Sadece bunu yazmak için girdim. Tekrar çıkıyorum. Tüm hastalara şifalar dilerim.. Kimsenin canı yanmasın..
Sağolun .Başınız sağolsun,Peki siz genetik tarama yaptirdiniz mi ?
Amin sağolasın canımAmın arkadasım..basın saolsun senınde..
Merhaba, bir ara detaylıca anlatırım. Ama sizinki ilerlememiş umudunuzu kaybetmeyin sakın. Rabbimden tek dileğim şudur ki “abiciğimin yaşayamadığı upuzun sağklı mutlu yıllar eşinize nasip olsun, onun ömrünün yarım kalan kısmı eşinize geçsin” sakın umudunuzu kaybetmeyin. Sizi üzdüysem affedin. Bizler çok geç farkettik. Siz başındasınız belki kanser de değil sizinki. İyileşir eşiniz dert etmeyin ne olur.Postunuz canımı yaktı. Kalbimi dağladı. Keşke okumasaydim. 2 ay. Tanı ve ölüm. 2 ay çok az. Başınız sağolsun. Eşim 30 yaşında. Öksürük ve göğüs ağrısı şikayetleri için mr çektirdik. Yumuşak doku tümörleri mevcut kol ve omuz bölgesinde. Kötü huylu ve agresif. Mr sonuçları e-nabiza düşmüş. Akciğerlerde lezyon görünüyor yazıyor. Acaba metastaz mi diye kafaları yiyoruz. Randevu gününü bekliyoruz. 2 aylık süreç nasıl ilerledi. Canınız acımayacak sa anlatmanız mümkün mü. Zira benim canım benden bağımsız cehennem ateşinde gibi.
Pelin seni hatırlıyorum. Çok üzgünüm. Sana da sabırlar dilerim. Anneciğnin yeri bence cennet çünkü bu hastalığı bu dünyada çeken bir de ahirette yargılanır mı? Üzgünüm tüm giden canlarımız için, çok üzgünüm ..2019 da bu konuya yazdiktan 1 yil sonra ben de annemi kaybettim akciger kanserinden.
Olmadi, olduramadik... soylenecek soz yok, Allah sabir versin.
Pelin seni hatırlıyorum. Çok üzgünüm. Sana da sabırlar dilerim. Anneciğnin yeri bence cennet çünkü bu hastalığı bu dünyada çeken bir de ahirette yargılanır mı? Üzgünüm tüm giden canlarımız için, çok üzgünüm ..
İçten duanız için minnettarım. Umarım dediğiniz gibi olur ve değildir. Rabbim birdaha sevdikleriniz ile sinamasin sizi. Abinizin mekanı cennet olsun inşallah. Sabırlar diliyorumMerhaba, bir ara detaylıca anlatırım. Ama sizinki ilerlememiş umudunuzu kaybetmeyin sakın. Rabbimden tek dileğim şudur ki “abiciğimin yaşayamadığı upuzun sağklı mutlu yıllar eşinize nasip olsun, onun ömrünün yarım kalan kısmı eşinize geçsin” sakın umudunuzu kaybetmeyin. Sizi üzdüysem affedin. Bizler çok geç farkettik. Siz başındasınız belki kanser de değil sizinki. İyileşir eşiniz dert etmeyin ne olur.
Başın sagolsun Janet...
Pelin seni hatırlıyorum. Çok üzgünüm. Sana da sabırlar dilerim. Anneciğnin yeri bence cennet çünkü bu hastalığı bu dünyada çeken bir de ahirette yargılanır mı? Üzgünüm tüm giden canlarımız için, çok üzgünüm ..
Başın sağ olsun inşallah.Size de çok çok geçmiş olsun. Upuzun hayırlı sağlıklı ömürler dilerim. Evladım minicikti sütüm kesildi, psikolojik buhranlar geçirdim, yavruma ben bakamadım. Ah ah kardeş acısı yüreğim kor gibi yanıyor hiçbir şeye benzemiyor. Rabbim kalanlara sağlık versin. Sağolun
Amin, çok sağolun.
Allah razı olsun.
Kıyamam.Evet o zaman yazismistik, insan bir umut, guzel bir sey duymak istiyor, maalesef guzel haberler veremedik birbirimize.
Benim de tek tesellim bu biliyor musun, bu dunyada bulamadiklari huzuru bulmuslardir insallahAllah geride kalanlara yani bize dayanma gucu versin.
O acı dinmiyormus, ama insan o aciyla yasamayi ogreniyormus, yavas yavas ikna olmaya basliyorum buna, her ne kadar su an bunu yazarken bile hickira hickira aglasam da, bununla yasamayi ogrenecegimize inanıyorum. Ozlem de dinecek onunde sonunda, bir yerde ya kavusacagiz ya yok olacagiz...
Allahım acil şifalar versin inşallahBaşınız sağolsun. Düşüncesini bile geciremiyorum ben aklımdan. O ise beni hazırlamaya çalışıyor çocuklar şöyle olur sen şöyle yaparsın falan diye. Sus dedim nolur süs canım acıyor dedim. Sen bana bakma dedi. Yıllardır bu acı ve ağrılarla yaşıyorum. Ben gidicem olan size olacak,kalana daha zor çocuklarla dedi. Bu konuşmaya yürek dayanmadı. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı. Hele kollarımın arasında eridi demişsiniz ya. O çok fena. Canı acıyor hiç birşey yapamiyorsunuz bu en zoru sanırım.
İnşallah,, inşallahAllahım acil şifalar versin inşallah
Allah acil şifalar versin inşAnnem akciğer kanseri 4. evre adenokarsinom. Akıllı ilaç tedavisine başladık 1 kere kemoterapi almıştı ondan önce ve daha 45 yaşında. İçim gidiyor elimden bir şey gelmiyor, inşallah iyi olur diye dua etmekten başka. Rabbim kimseyi sevdikleri ile sınamasın konu sahibinin başı sağolsun
Kıyamam.
Allahım yardımcın olsun inşallah...
Rica ederim.Cok tesekkur ederim, insallah, Allah yakinlarini kaybeden herkese sonsuz sabir versin.
Geçmiş olsun çok.Herkese merhabalar. Hamileliğim sırasında hiç yalnızlık hissettirmeyen kadınlar kulübüne şimdi kötü bir durum nedeniyle tekrar giriyorum. Arkadaşlar 13mm kist var göğsümde komplex kistmiş türü. Biyopsi yapılacak. Ama doğru dürüst birşey söylemediler şimdilik. Sadece ultrasonu çeken doktor "büyük olasılıkla kötü huylu" dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı? 13mm büyük mü? ya da geç mi kaldım acaba?