- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.996
- 28
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Teşekkür ederim şehir hastanesinde şuan tedavi görüyor ondan öncede özel hastanede goruyorduBasınız saolsun..Nerde kayınbabanız sehır hastanesındemı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim şehir hastanesinde şuan tedavi görüyor ondan öncede özel hastanede goruyorduBasınız saolsun..Nerde kayınbabanız sehır hastanesındemı..
nerde yatıyor palyatıftemı yoksa radyotrapıdemıTeşekkür ederim şehir hastanesinde şuan tedavi görüyor ondan öncede özel hastanede goruyordu
Benim melek kız kardeşim de 33 yaşındaydı 15 şubatta meme kanserinden vefat etti 1 sene bile sürmedi mücadelemiz beyne sıçrayınca kurtaramadık yandı yüreğimiz Allah hepsine rahmet etsin çok üzüldüm ölümün genci yaşlısı olmuyor maalesef biz geride kalanlara Allah sabırlar versin acımızın tarifi yok
Dört yıl oldu çok yeni sizinki daha zaman herşeyin ilacı unutmuyorsun ama kabulleniyorum
Bol bol dua edelim onlar için
Allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin.amın allah razı olsun esım 58 yasındaydı
4 evrede fark edemedık cunku mıde agrısı kusma vb olmadı olsaydı suphelenırdık belk..annecıgınız nur ıcınde yatsın dr..neden mıde kanserı oldugunu soyledımı acaba
Amın arkadasım..basın saolsun senınde..Allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin.
Mekanları cennet olsun. Benim 3 teyzem de kanserden vefat etti
Allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın çok zor ..
Bunu bende diyorum bazen annem için ama o an iyi olması tedavi ile iyileşmesi umudu ağır basıyor diye düşünüyorum insan yani böyle birşey varken tedavi ettirmeden duramiyor sankibende dıyorum kemotrapı almasamıydı dıye
Başınız sağolsun,Peki siz genetik tarama yaptirdiniz mi ?Allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin.
Mekanları cennet olsun. Benim 3 teyzem de kanserden vefat etti
Allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın çok zor ..
nur ıcınde yatsın arkadasım..esım kendısı almak ıstedı kemotrapı..işte bır derman bulurum dıyeBunu bende diyorum bazen annem için ama o an iyi olması tedavi ile iyileşmesi umudu ağır basıyor diye düşünüyorum insan yani böyle birşey varken tedavi ettirmeden duramiyor sanki
Amin sağolun ,sizinde başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Ben anneme durumu çok cididyetini aktaramadımsoyledigim o an tamamen biterdi mücadele edemezdi.nur ıcınde yatsın arkadasım..esım kendısı almak ıstedı kemotrapı..işte bır derman bulurum dıye
soylenebılecek bırsey değil değilmı..bır ınsana sen oleceksın demek..o tepkısı cok kotu olurdu...hep ıyı olacaksın dedımAmin sağolun ,sizinde başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Ben anneme durumu çok cididyetini aktaramadımsoyledigim o an tamamen biterdi mücadele edemezdi.
Yapamadım .Tedavi arasında ikinci ped filmi çıktığında ölmeyeceğim dimi dedi bana saçmalama anne dedim tedavi işe yarayacak bundan olmayacak iyileşecek sin .aslında hep inandım ,olması için elimden gelen herşeyi yaptım ama bir yerden sonra takdiri ilahi.Bizim hikaye böyle sonuçlandı.soylenebılecek bırsey değil değilmı..bır ınsana sen oleceksın demek..o tepkısı cok kotu olurdu...hep ıyı olacaksın dedım
hayatımın en buyuk tecrubesıydı..hayatın olumun ne oldugunu anlamak..Yapamadım .Tedavi arasında ikinci ped filmi çıktığında ölmeyeceğim dimi dedi bana saçmalama anne dedim tedavi işe yarayacak bundan olmayacak iyileşecek sin .aslında hep inandım ,olması için elimden gelen herşeyi yaptım ama bir yerden sonra takdiri ilahi.Bizim hikaye böyle sonuçlandı.
Ama kanserden kurtulan,tedavisi işe yarayan çok da tanıdığım oldu.
Yani kimse hastalarını karşılaştırmasın benim tavsiyem ,umutsuz da olmasın.
Her daim iyi sonuca inansın bu inançla sonuna kadar gitsin
Tabi ki yapmissinizdir ama bizim elimizde olmayan şeylerde var .Sakın kendinize haksızlık etmeyin.hayatımın en buyuk tecrubesıydı..hayatın olumun ne oldugunu anlamak..
hayatı sorguluyorsun..
sureklı kosturmaktan o sıralarda bır sey anlamıyorsun..onu kaybettıgınde buraya kadarmıs ..elımden daha ıyısı gelırmıydı bunları sorguluyorum..
Şuan yatmıyor canım kemoterapi görüyor sonra yine eve dönüyorlar .biara özelde yatmıştı ama inan bahsedigin palyetiftemi radyoterapi ne onu bilmiyorum hicnerde yatıyor palyatıftemı yoksa radyotrapıdemı
anladım arkadasım..Şuan yatmıyor canım kemoterapi görüyor sonra yine eve dönüyorlar .biara özelde yatmıştı ama inan bahsedigin palyetiftemi radyoterapi ne onu bilmiyorum hic
Ben de babama söyleyemedim biliyomusun. Rapor da akciğer ve bronş yazıyor ya kızım bende bronşit de varmış diyordu ben de tedavi edecekler dedimAmin sağolun ,sizinde başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Ben anneme durumu çok cididyetini aktaramadımsoyledigim o an tamamen biterdi mücadele edemezdi.
Esınıze olumsuz seylerı soyledınızmı
Hastalığıyla ilgilimi. Konuya oldukça hakim olduğu için benden önce neyin ne olduğunu kendi araştırıyorEsınıze olumsuz seylerı soyledınızmı
Başınız sağolsun. Düşüncesini bile geciremiyorum ben aklımdan. O ise beni hazırlamaya çalışıyor çocuklar şöyle olur sen şöyle yaparsın falan diye. Sus dedim nolur süs canım acıyor dedim. Sen bana bakma dedi. Yıllardır bu acı ve ağrılarla yaşıyorum. Ben gidicem olan size olacak,kalana daha zor çocuklarla dedi. Bu konuşmaya yürek dayanmadı. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı. Hele kollarımın arasında eridi demişsiniz ya. O çok fena. Canı acıyor hiç birşey yapamiyorsunuz bu en zoru sanırım.Cok zor esımı bes ay once kaybettım 8 ayda kollarımın arasında erıyıp gıttı
Cok ozluyor ınsanBaşınız sağolsun. Düşüncesini bile geciremiyorum ben aklımdan. O ise beni hazırlamaya çalışıyor çocuklar şöyle olur sen şöyle yaparsın falan diye. Sus dedim nolur süs canım acıyor dedim. Sen bana bakma dedi. Yıllardır bu acı ve ağrılarla yaşıyorum. Ben gidicem olan size olacak,kalana daha zor çocuklarla dedi. Bu konuşmaya yürek dayanmadı. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı. Hele kollarımın arasında eridi demişsiniz ya. O çok fena. Canı acıyor hiç birşey yapamiyorsunuz bu en zoru sanırım.