- 19 Temmuz 2008
- 1.916
- 5
-
- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
Ahh ahhh
bu kafalar değişmedikçe biz bir adım öteye gidemeyeceğiz anlaşıldı...
Senin bir kere böyle gerici bir aile ile evlenmen baştan hatalı
Neyse artık evleniyorsun...
Ve bunu da kabul ettiğine göre acısa da acımasa da o kanı bir şekilde çıkartacaksın
Artık kan gelene kadar adamın saldırmasına da şimdiden hazır ol...
Yaşayanlardan bildiğim için söyleyeyim dedim
Ne zihniyetler var yaaatebrik etmeden edemeyeceğim...
kocam bilsin yeter yazmis ya, bende diyorum ki, adetleri yerine getirsin. Allah korusun ilerde esiyle bir tatsizlik olursa, esi yan cizebilir. Erkeklere maalesef güven olmaz.
nişanlına biraz dil döküp ikna edersin umarım. sene 2011 olmuş dur bakalım daha neler duyacağız yaşadıkça. artık kalmadı sanıyordum böyle saçmalıklar; kimse eskisi gibi gelin- damadın kaldığı evde bile durmuyor. benim eşimin ailesinin tarafında da düğün sabahı kahvaltıya çağırıyorlar yeni çifti. ama giden kim ben gitmedim şahsen yalnız kaynımla eltim gittiler. çağırmayın ayıp filan dedik ama dinleyen kim yok yok gelsinler (hep meraktan- onlar utanacak ya, bakacaklar nasıl davranıyorlar, gülüyorlar mı moralleri mi bozuk) denildi.
kanlı çarşafın dinle alakası yok nişanlına bunu anlat tamamen rezillik islami kültürden uzak..İslamî açıdan da karı-koca arasında gizli kalması gereken ve başkalarına antatılması, gösterilmesi haram olan şeyler bunlar yaa kime ne ki