- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
şaka bi yana tatlım, çok romantik ve güzel bi gece diliyorum sana, bu korktuğun saçmalıkların hiçbirini yaşamadan çok mutlu olursunuz umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kapıda bekleyeceklerse bi su bardağı hediye et tatlım bekleyecek çobana, çok çok aferdersin, siz kurbanlık koyunsunuz ya sanki, daha iyi duysun. çok eğlenicektir eminim hatta dalga geçin ses çıkarma işini de abartın sabah kadar beklesinler, uzun sürdü dersiniz
şaka bi yana tatlım, çok romantik ve güzel bi gece diliyorum sana, bu korktuğun saçmalıkların hiçbirini yaşamadan çok mutlu olursunuz umarım
kaldımı böyle şeyler yav gerçekten
nasıl bir yorum bu Allah aşkına, iyi o zaman kendimize güveniyoruz diye balkona çıkıp ipe asalım çarşafı cümle aleme kanıtlayalım.Sanırım sen kendine fazla güvenmiyorsunki bu kadar dert ettin. İstiyolarsa göster mutlu olsunlar bırak...
Aklı başında olan bir çok kişi seni,n ne demek istediğini anlıyor canım kendini yıpratma. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin bu konunun ilgilisi sen ve nişanlın başkalarına halt etmek düşer.Hayir guvenmemek degil, o konuda kimsenin suphesi olmasin. Istersem kanitlarim ama kapida birinin beklemesi cok sacma bisey. Herkes sevdiginden birlikte olurken, ben kendimi kanitlamak icin birlikte olacam.. Farki anliyabiliyormusun?
Sanırım sen kendine fazla güvenmiyorsunki bu kadar dert ettin. İstiyolarsa göster mutlu olsunlar bırak...
Sanırım sen kendine fazla güvenmiyorsunki bu kadar dert ettin. İstiyolarsa göster mutlu olsunlar bırak...
kocana bile güvenme kendini garantiye al, ne demek bu?
O çarşafı rengaren boya ,at önlerine...
antalya canım hiç kafanda büyütme hiçbirşey olmuyoAdana, sen nerelisin?
ya daha neler ya kapı da mı beklicekler ben olsam yırtar atarım madem güvenmiolar niye alıyolar seni gelin diye