- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
Kizlaarr yardim istiyorum. 2 ay sonra dugunum var ama bizim orda hala kanli carsaf adeti var. Bu beni cok geriyor. Zaten o gun icin cok heycanliyim korkuyorum. Bide ustune ustluk bu adet olunca kendimi daha bi kotu hissediyorum
Aklimda binbir cesit soru olustu.. Hadi kanamazsa?? Hadi heycandan daha fazla kasilirda cok canim yanar ve cok kanama olursaa?? :18:
Yaaa bide ne gerek varki kocam beni bilse yetmezmii!!
Annemle konustum istemiyorum dedim, adet boyle dedi baskada bisey demedi
Bunu yasayanlar varsa bana lutfen yazsin yorumlariniza cok ihtiyacim var
Balayına çıkma imkanınız varsa gitseniz nolur?
En azından 2-3 gün...
İlla ki evde mi gerdek gecesi yaşanmalı?
Yapmıyorum kardeşim yapmıyorum diyemiyor musunuz?
Sen de kararlı ol eşin de...
Herşey sizin elinizde, zaman varken buna müsaade etmeyin.
Balayina gec cikiyoruz o biraz zor olur. Arkadaslarimin dedigi gibi is nisanlimda bitiyor. cesaretimi topliyim konusacam. annem bile olumsiz cevap verdigi icin korkuyorum acikcasi. Ama fazlada uzatmam en kisa zamanda konusacam bu konuyu.
Evet en kısa zamanda konuşman iyi olur. yalnız konuşmaya başlarken kelimelerini seçerek konuş ki kendini iyi ifade edebilesin. inşallah nişanlın anlayışla karşılarda bir sorun çıkmaz.
Allah dört duvarı neden vermiş derler ya aynen öyle.İki kişinin arasında yaşanan özel bir durumdur bu.Bırakın çarşaf göstermeyi dilden dudağa getirilmemeli.
Zaten siz şu an ki nişanlınızla olmasanız bile ne yazık ki başınıza gelecek bir durummuş bu.Başta kendi anneniz tavır koymalı.Ben evladımı biliyorum,istemeyen gelin olarak kabul etmez diyebilmeliydi.Maalesef bu adetler yargı gibi kolay kolay değişmiyor sanırım.Nişanlınızla konuşun bu durumu.Ne dinen ne de ahlaken uygun olmadığını sadece birbirinizi ilgilendirdiğini söyleyin.Umarım sizi anlar ve aileler karşısında durur.
Ins canim kendimi simdiden hazirlamaya basladim zaten, ne konusim diye dusunuyorum. Bakalim hayirlisi
iyi bari Nişanlınız otel önerisine sıcak bakmış ama siz gene de temkini elden bırakmayın ailesine filan durumu anlatınca mutlaka caydırmak isteyenler olacaktır.Kizlaaarrr nisanlimla konustum otele gitmek istiyorum dedi. Pek icine sinmedi bu fikir galiba ama sen nasil istersen dedii. Hatta buyuk bir ihtimalle ilk gecem Hiltonda olacaaakkk :87:
iyi bari Nişanlınız otel önerisine sıcak bakmış ama siz gene de temkini elden bırakmayın ailesine filan durumu anlatınca mutlaka caydırmak isteyenler olacaktır.
pardon ama neresi bu adetin sürdüğü yer?
Adana, malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?