- 18 Ağustos 2022
- 949
- 172
- 23
-
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Kan verdiniz mi acabaBugün 4 gükin vardı yarın artık 3 gün kala oluyor
Evet verdim sonuç çıkmadı dua edin lütfen sağlıklı bir sonuç alayımKan verdiniz mi acaba
Ooo maşallah bayağı koyulasmisEvet verdim sonuç çıkmadı dua edin lütfen sağlıklı bir sonuç alayıminşallah Allah'ın izniyle buda bugünkü testim
Biraz uyku hali, alınganlık, çok nadir yaşadığım göğüs hassasiyeti hatta hassasiyet bile demiyordum kafamda kuruyorum falan diyordum bakalım Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatle bir sonuç alayım ne olur dua edinBelirtileriniz neydi? Regliniz geçti mi?
Biraz uyku hali, alınganlık, çok nadir yaşadığım göğüs hassasiyeti hatta hassasiyet bile demiyordum kafamda kuruyorum falan diyordum bakalım Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatle bir sonuç alayım ne olur dua edin
Pozitif ya inşallah sağlıklı bir gebelik olur hayırlısı ileEvet verdim sonuç çıkmadı dua edin lütfen sağlıklı bir sonuç alayıminşallah Allah'ın izniyle buda bugünkü testim
Az önce çıktı sonucum 47.72 nasıl sence adete 2 gün kalaİnşallah pozitiftir canım ama bu teste göre baya pozitif görünüyor
Az önce çıktı sonucu onun adete 2 gün kalaPozitif ya inşallah sağlıklı bir gebelik olur hayırlısı ile
Sonuça gerek kalmamış maşallah hamilesin iz allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada dua ederseniz sevinirimEvet verdim sonuç çıkmadı dua edin lütfen sağlıklı bir sonuç alayıminşallah Allah'ın izniyle buda bugünkü testim
Etmez miyim Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli nur topu gibi evlatların olsun inşallah sen de bana dua et olur mu sonucum çıktı sana yazdıktan hemen sonra kontrol ettim baktım çıkmış İnşallah sağlıkla yükselir ne olursun bana dua et tamam mı ben de edeceğim Allah'ın izniyleSonuça gerek kalmamış maşallah hamilesin iz allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada dua ederseniz sevinirim
Dualarım seninle inşallah güzel yüzün hep gülsünEtmez miyim Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli nur topu gibi evlatların olsun inşallah sen de bana dua et olur mu sonucum çıktı sana yazdıktan hemen sonra kontrol ettim baktım çıkmış İnşallah sağlıkla yükselir ne olursun bana dua et tamam mı ben de edeceğim Allah'ın izniyle
Amin canımsın ya dua istiyorum tek istediğim dua sağlıkla ilerlesin sağlıkla ilerlesin sağlıklı ve dolsun sağlıkla büyüsün inşallah isteyen tüm herkesin çabalayan tüm herkese Rabbim kucağını doldursun çok aratmasın inşallahGözün aydın canımsağlıcakla ilerler inşallah hamileliğin. Darısı isteyen tüm annelere
Regl ne zamandı test yapsan bir tane erken gebelik testi çıkmaz mıBende daha gelen giden yok. Dün kasık sancım vardı oldu olacak dedim bugün hiç bir ağrı bile yok.
Sen bilirsin canım ama kaybedeceğin bir şey yok sonuçtaGeçen ay kısa aralıklarla adet olmuştum yazmıştım normal döngümü hesap edersem dün olmam gerekiyordu. İçimdede hiç var gibi bir his oluşmayınca testide almak içimden gelmiyor
Sen bilirsin canım istersen dene denersen buraya da at sonucu merak ederizHımmm gitsem mi alsam mı ki. Alıyım geliyim ama hiç umudum yok