- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
-
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Nasipse sonucu yazarım zaten de merak ettim kullanan varmı diye Trendyol da gördümİlk defa duyuyorum ama güzelmiş kanda daha erken fark ediliyor zaten denenebilir
İnşallah işe yarar bir testtirNasipse sonucu yazarım zaten de merak ettim kullanan varmı diye Trendyol da gördüm
Yeni ürün olduğu için bi kaç yorum var yorumlar beceremedim yapmadım knı hazneye denk getiremedim vs var (şansa artıkİnşallah işe yarar bir testtirbazıları sahte felan olabiliyor ya yorumlarına bakmışsınızdır muhtemelen
İnşallahYeni ürün olduğu için bi kaç yorum var yorumlar beceremedim yapmadım knı hazneye denk getiremedim vs var (şansa artık)
Evet fiyatlı bu ay denemek istedim inşallah boşa gitmez de sğlıkla pozitifi görürüm...Ürün baya fiyatlı kan testi vermek bir hastanede o civarda olur sanırım ya da sağlık ocakları varsa yakında
İnşallah pozitif sonuçla dönerimİnşallahdeneyimleyince yazın merak ettim
Aaaa çok şaşırdım gebelik testi sağlık ocağının işi zaten. Neden yaptırmak bu kadar zor kiEvet fiyatlı bu ay denemek istedim inşallah boşa gitmez de sğlıkla pozitifi görürüm...
Sağlık ocağındaki doktoru HCG testini yapmaya ikna etmek deveye hendek atlatmaktan zor biliyomusun (sanki kanı kendi vericek bilgisayardan giricen işte bi barkod vericen. Ama yoookkk )
Ben pazar günü verdim özel hastanenin acilinde bundan daha uygun fiyattıÜrün baya fiyatlı kan testi vermek bir hastanede o civarda olur sanırım ya da sağlık ocakları varsa yakında
İşte gel bunu anlat doktor hanıma (ha birde öyle her ay hatta 3-4 ayda bir teste giden biri de değilim ama hep böyleAaaa çok şaşırdım gebelik testi sağlık ocağının işi zaten. Neden yaptırmak bu kadar zor ki
Özel hastane alerjisi var kocamınBen pazar günü verdim özel hastanenin acilinde bundan daha uygun fiyattı
Baktım da görmedim Trendyol da çıkmadı canım fiyati ne kadar kiSorum yukarda aslındbi damla kanla yapılıyormuş vs vs.
Yapan varmı alan varmı duyan varmı
(Ovulasyon) pikten sonraki 7. Günüm bi iki güne elimde olur diye tahmin ediyorum
Bence bu teste alerjisi olsa daha iyiÖzel hastane alerjisi var kocamınpeki pozitif miydi
507 TL canımBaktım da görmedim Trendyol da çıkmadı canım fiyati ne kadar ki
Şu anda durumun nedir regl olmadım inşallah ve belirtilerin ne benim ovulasyonda pik günüm 17 EylülBence bu teste alerjisi olsa daha iyievde yapılan hiçbir teste güvenim kalmadı çünkü malesef kan testim negatif ama evdeki idrar testim pozitifti
Değiştirin bence hekiminizi. Aciller dolmasn diye sağlık ocağı var bu kadarini da yapmalı yaİşte gel bunu anlat doktor hanıma (ha birde öyle her ay hatta 3-4 ayda bir teste giden biri de değilim ama hep böyle
Benimde ovulasyon 17 Eylüllll, öncesini değerlendiremedik ama o gün ve 2 gün daha değerlendirdik. Benim yumurtlamam olmuyorŞu anda durumun nedir regl olmadım inşallah ve belirtilerin ne benim ovulasyonda pik günüm 17 Eylül
Ben 17 Eylül'de pik gördüm o günü akşamını değerlendirdikBenimde ovulasyon 17 Eylüllll, öncesini değerlendiremedik ama o gün ve 2 gün daha değerlendirdik. Benim yumurtlamam olmuyorÇift çizgiyi 2 ovulasyon testi farklı gösterdi inşallah yumurta gelişmiştir.