- 14 Haziran 2023
- 6.623
- 5.554
- 23
-
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Kız testlerin pozitif işte yapsana şunu hergün girip buraya bakıyorum acaba yapmış mısın diye. Bak idrar testinde çıktıysa kanda hayli hayli çıkarYa o testi değil de erken gebelik testi yaptım silik pembe bir çizgi çıktı ve ilk idrar değil heyecandan titredim resmen
Ayy var gibi yaa bence inşallah da vardır belirtilerin varmiydiO testi değil ama erken gebelik testi yaptım adete 5 gün var silik pembe bi çizgi çıktı heyecandan ttredim resmen yaa ve ilk idrar değil
Hayırlısı olsun sanki var gibi geldi bana da diğer kan testinizide yapsaniza idrar pozitifse kana cokdan geçmiştir belli olurO testi değil ama erken gebelik testi yaptım adete 5 gün var silik pembe bi çizgi çıktı heyecandan ttredim resmen yaa ve ilk idrar değil
Atsana fotosunu bakalım olmadı yinelersin testiBende 2 saat önce yapmıştım freely kaset test. Çok hafiften gölge gibi çıktı kurudukça belirginleşmişti. Ama nedense pek sevinemedim daha..
Uyku hali oluyor öğlenleri bugün çok başım ağrıdı onun dışında iştahım açık ama zaten açıktı hiç belirti gibi konduramadım kendime (bide göğüslerimde gün içinde 1 yada 2 kere hani saniyelk hassaslaşma, onuda zaten saymıyodum) ama bakalım testlere devamAyy var gibi yaa bence inşallah da vardır belirtilerin varmiydi
Yarın yapmak istiyorum yaa Allah'ın izniyleHayırlısı olsun sanki var gibi geldi bana da diğer kan testinizide yapsaniza idrar pozitifse kana cokdan geçmiştir belli olur
Eşim evde yarın yapmak istiyorum yaKız testlerin pozitif işte yapsana şunu hergün girip buraya bakıyorum acaba yapmış mısın diye. Bak idrar testinde çıktıysa kanda hayli hayli çıkar
Attım çöpe gittiAtsana fotosunu bakalım olmadı yinelersin testi
Kısmet canım yaa yine tekrarla belirtin nelerAttım çöpe gittipek heyecan vermedi nedense bana.
Kız daha ne olsun...Aynen öyle canım. 29 ağustos adet olmuştum sonra ki adetim 9 eylülde geldi 16 gün sonra tekrardan adet oldum. 6 gün sürdü. Ondan sonra hafif hafif kasık sancılarım vardı. Geçen hafta kasığımda kramp şeklinde ağrı yaşadım ani kalkışta ağrı oluştu. Birde karnımda şişlik var gibi birazda iştahım açıldı. Başkada bir belirtim yok. Bu adet düzensizliği oğluma hamile kaldığımda olmuştu. Umarım altından başka bir sorun çıkmaz
Beni etiketlermisin yaptığında kaç gündür takip ediyorum yaptın mı dieEşim evde yarın yapmak istiyorum ya
Etiketi nasıl yapcam yıllardır kullanıyorum burayı ama hiç yapmadım yaaBeni etiketlermisin yaptığında kaç gündür takip ediyorum yaptın mı die
Hadi inşallah yarın pozitif sonuçla dönerim inşallahYarına inşallah testin sonucu alırızkız merakla bekleyen çok kişiyiz burda…
Etiketi nasıl yapcam yıllardır kullanıyorum burayı ama hiç yapmadım yaa